Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 495
  • Total: 495

Το πιο συναρπαστικό σας όνειρο...

Ξεκίνησε από Nikos28, Φεβρουαρίου 24, 2006, 04:21:02 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

tristana

Σοφία, εύχομαι να μην ξανασυμβεί. Είναι όντως φρικιαστικό.

Nikos28

Πείτε μας τα προειδοποιητικά σας όνειρα. Έτσι, μπορεί να τα ξορκίσετε και να μην ξανάρθουν ποτέ πια... ;-)

tristana

Είπα να μην το επαναλάβω, αλλά... πάει πολύ!

"Τα όνειρά σου μην τα λες γιατί μια νύχτα κρύα μπορεί και οι Φροϋδιστές
να'ρθούν στην Εξουσία".

Λάβετε τα μέτρα σας, λοιπόν.

Nikos28

Παράθεση από: "tristana"Είπα να μην το επαναλάβω, αλλά... πάει πολύ!
"Τα όνειρά σου μην τα λες γιατί μια νύχτα κρύα μπορεί και οι Φροϋδιστές
να'ρθούν στην Εξουσία".
Λάβετε τα μέτρα σας, λοιπόν.

Χμμμ... λίγο οργουελικό αυτό! :roll:
Νέοι θάλαμοι 101;

tristana

Δεν γνωρίζω, δεν απαντώ! ΧΕΧΕΧΕΧΕ! Αλλά, ναι!

Nikos28

tristana

:oops:  :oops:  :oops:

*Να το προσέξεις αυτό αν δεν θέλεις να αναρτηθεί κανα ποστ ΕΣΥ ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ, ΝΙΚΟ28; 'Η να διαδώσουν για σένα ότι ψου ψου ψου ψου ψου
'Εχεις παλιά παπούτσια ή μες την χλιδή;*

spellbound

Υποψιαζομαι Τρις Μου οτι διαθετει και απο τα δυο για παν ενδεχομενο , οπως κανουμε λιγο πολυ οι περισσοτεροι απο μας  :wink:

Χμ.. το πιο συναρπαστικο μου ονειρο (δυστυχως) ειναι ενας εφιαλτης..
οπου στεκομαι λεει καπου χαμογελωντας και ξαφνικα ανοιγει η γη κατω απ τα ποδια μου και πεφτω στο κενο....  Ονειρο κι αυτο ε??? Σκετο ποιημα!  Και επαναλαμβανομενο φυσικα (σιγα μη με αφησει το ποιημα  :P )

Nikos28

Παράθεση από: "tristana":oops:  :oops:  :oops:
*Να το προσέξεις αυτό αν δεν θέλεις να αναρτηθεί κανα ποστ ΕΣΥ ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ, ΝΙΚΟ28; 'Η να διαδώσουν για σένα ότι ψου ψου ψου ψου ψου
'Εχεις παλιά παπούτσια ή μες την χλιδή;*

:-)

Ας διαδόσουν κι ας αναρτήσουν ό,τι θέλουν...

Θα βρω τον τρόπο να ωφεληθώ κι απ' αυτά!  ;-)

Nikos28

Παράθεση από: "spellbound"Χμ.. το πιο συναρπαστικο μου ονειρο (δυστυχως) ειναι ενας εφιαλτης..
οπου στεκομαι λεει καπου χαμογελωντας και ξαφνικα ανοιγει η γη κατω απ τα ποδια μου και πεφτω στο κενο....  Ονειρο κι αυτο ε??? Σκετο ποιημα!  Και επαναλαμβανομενο φυσικα (σιγα μη με αφησει το ποιημα  :P )

Το ''ποίημα'' εξηγείται ικανοποιητικά αν λάβω υπόψη μου μια δημοσίευση που έκανες λίγο πιο παλιά.
Και δε χρειάζεται να σ' αφήσει γιατί εξορκίζει κάποια πτώση που, ίσως κάποτε, έζησες στην πραγματικότητα...

Bijoux

... ένα σπίτι γεμάτο βιβλία...
... ένα σπίτι πλημμυρισμένο με φώς που έμπαινε από τεράστια παράθυρα...
... ένα σπίτι που το δονούσε η ανάγκη της γνώσης...

... και εγώ στεκόμουν στη μοναδική σκοτεινή γωνιά του, μπροστά σε "σκοτεινά" βιβλία και με χέρια τρεμάμενα άγγιζα τις ράχες τους...
... ήθελα και τολμούσα να τα διαβάσω, αλλά σκεφτόμουν ποιό θα ήταν το αντίτιμο αυτή της γνώσης...
... υπέφερα από την επιθυμία, την λαχτάρα... τον πειρασμό να τα διαβάσω...
... η αγωνία μου ήταν τόσο μεγάλη, τόσο απτή, τόσο πραγματική που μπορούσα να την αισθανθώ συνειδητά... και τότε ξύπνησα!

θα τα εξηγήσεις ;

spellbound

Παράθεση από: "Nikos28"
Παράθεση από: "spellbound"Χμ.. το πιο συναρπαστικο μου ονειρο (δυστυχως) ειναι ενας εφιαλτης..

Το ''ποίημα'' εξηγείται ικανοποιητικά αν λάβω υπόψη μου μια δημοσίευση που έκανες λίγο πιο παλιά.
Και δε χρειάζεται να σ' αφήσει γιατί εξορκίζει κάποια πτώση που, ίσως κάποτε, έζησες στην πραγματικότητα...

Πολλες Νικολα, και σωστος εισαι..

Moody

Κατερίνα, τα όνειρα εγώ δεν τα εξηγώ ως προφητικά...

Υπάρχει μια μέθοδος να τα αναλύει κανείς ψυχοθεραπευτικά.

Και μπορώ, αν σε ενδιαφέρει , να στην εξηγήσω.

Από όσο σε ξέρω....το όνειρό σου είναι απόλυτα φυσιολογικό και σχετικό με όσα ζεις και βιώνεις κατά καιρούς....

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ!

Το ασυνείδητό σου σε προστατεύει και λειτουργεί προστατευτικά υπέρ σου.

Απλά, με τέτοια όνειρα δεν σου είναι εύκολο να το δεις τωρα.

Εχε εμπιστοσύνη!

Nikos28

Θα την εξηγήσεις και σ' εμένα; Μ' ενδιαφέρει πολύ! ;-)

Πάντως, υπάρχουν και προφητικά όνειρα... είναι μια ελάχιστη μειοψηφία, αλλά υπάρχουν. Άλλο αν δεν εξηγούνται με τη λογική...

Moody

Βασικά η αρχή είναι ότι

Ο,ΤΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ.

Βρες το συμβολισμό σε κάθε τι έντονο που βλέπεις στον ύπνο σου.

Στην περίπτωση της Κατερίνας,  ( κι ελπίζω να μην τη θυμώσει που χρησιμοποιώ το όνειρό της) , οι λέξεις-κλειδιά είναι :  γκρεμός - πέφτω - κενό

Αν δώσουμε προσδιορισμούς στις παραπάνω  λέξεις , (όχι εμείς αλλά η Κατερίνα) ίσως τότε να μπορέσουμε να "διαβάσουμε το όνειρο"....

495 Επισκέπτες, 0 Χρήστες