Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 227
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 267
  • Total: 267

υποψιαζομαι

Ξεκίνησε από apol, Φεβρουαρίου 27, 2006, 06:24:38 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

apol

η Κυρια με το θεμα της ανυποψιαστοι μου εδωσε το ερεθισμα να βαλω ενα θεμα που θα καταγραφουμε ο,τι υποψιαζομαστε.......
και επειδη η υποψια δεν επαληθευεται παντα η και ποτε εχουμε την ευχερεια να υποψιαζομαστε τον οποιοδηποτε και το οτιδηποτε αρκει ναμη μας γινει εμμονη ιδεα.............

apol

υποψιαζομαι οτι τον τελευταιο καιρο κυκλοφορουν αρκετοι/ες με διπλα νικνειμ....φαινεται οτι παραγνωριστικαμε και αναζητουν ενα νεο αγνωστο προφιλ για να πουνε καποια πραγματα.............

Anonymous

ypopsiazomai oti eisai poly ypopsiasmenos , mh xalas faia ousia gia tetoia potapa pragmata xexe

Argiro

Υποψιάζομαι πως έχεις δίκιο, αλλά άστο να πέσει κάτω... :lol:

Labrokratis

Υποψιάζομαι οτι έχουν μπει υποψίες σε όλους μας!

tristana

Δηλώνω ανυποψίαστη από άποψη. ΟΚ;  :lol:  :twisted:  :lol:

aiollus

Εγω παλι δεν το καταλαβαινω αυτο!!!
Γιατι να φιαξω ενα αλλο προφιλ???

papi

υποψιαζομαι οτι ναι μεν επι τα αυτα δια τον υποπτο και τα υποψιας θεματα ειναι επι τις Βασιλευς τον ουρανο.Οποτε δεσαμε υπο την υποψια τις τασης αυτης και τον κενταυρο πατριωτη δια τις αρχαιας ελληνικης κατακραυγης.

(καλα τα ειπα;ολα ειναι με νοημα! :D  :P )

tristana

Πάπιε μου, αν δεν είχαμε και εσένα να απλοποιείς τα θέματα τι θα κάναμε;

Τσάκω τριαντάφυλλο εκατόφυλλο για την ενδελεχή σου ανάλυση.

papi

:oops: ευχαριστω για το εκατοφυλλο τριανταφυλλο...αχμ υπαρχει τετοιο;

μα γιατι το λενε τριανταφυλλο;αφου συνηθως εχει πιο λιγα φυλλα!Υποψιαζομαι οτι μας δουλευουν με τα τριανταφυλλα :evil:

αχμ πιασε ενα υποψιασμενο εικοσιεφταφυλλο! :clown:

tristana

Πάπιε μου χεχεχεχεχεχεεχεχεχεχε

Υποψιάζομαι ότι εκτός από έμορφος, καλός και με τις χάρες όλες ξέρεις και να μαδάς μαργαρίτες. Ισχύει;;;

papi

αχμ λες; :roll: αρα και ο Μαργαριτης ειναι για μαδιμα!(τραγουδαρας ε; :D )αρα και ο κακτος κανει δουλεια αν του βγαλεις τα αγκαθια :oops:  :roll:  :clown:

Sotis

παπι  εγω δεν  υποψιαζομαι..εισαι ο  σεξυ  αντρας  του α33...εξου  και   η μαρτυρια  της  τριστανας  πως  εισαι  εμορφος :wink:  :wink:

minoraki

Παράθεση από: "tristana"Πάπιε μου χεχεχεχεχεχεεχεχεχεχε

Υποψιάζομαι ότι εκτός από έμορφος, καλός και με τις χάρες όλες ξέρεις και να μαδάς μαργαρίτες. Ισχύει;;;
τρις.....αν υποψιαστω οτι δεν ξερεις οτι το παπι ειναι εμορφο-αψηλο-τζουτζουρακι :wink:  :wink: ....θα πεθαααααααααααανωωωωωωωωω.......

tristana

Μιονοράκι, δεν σου επιτρέπω να πεθάνεις ούτως ή άλλως.

*Το υποψιάζομαι ότι είναι έτσι. 'Εχω ενδείξεις*  :lol:

267 Επισκέπτες, 0 Χρήστες