Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 610
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 512
  • Total: 512

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ???????????????

Ξεκίνησε από Jezebell, Φεβρουαρίου 28, 2006, 02:19:05 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Nikos28

Παράθεση από: "fmas"
Παράθεση από: "Jezebell"Σπιτι εισαι?(με εχει παρει τηλεφωνο σπιτι!!!)

Η αγαπημένη ατάκα μου.... Έχω γίνει άπειρες φορές ΡΟΜΠΑ με αυτό..........

Και η πιο κατάλληλη απάντηση είναι η εξής: ''Όχι, δεν είμαι σπίτι. Είμαι άνθρωπος''...

tristana

Προς τον Μεγάλο Αδελφό... Νέμεση με είπες μια βραδιά χωρίς καμιάν αιτία ή να αρχίσω να ψάχνω το δέντρο μου μερικές γενιές πίσω;  :lol:  :twisted:  :P  :lol:

Για να καταλάβω κι εγώ η πλατινέ... εδώ γράφουμε "χαζά" όπως λέμε στην πατρίδα μου;

Προς Τζεζ, γιατί δεν λες στα παιδάκια σου αντί να ξεφουρνίζουν διάφορες δικαιολογίες να σου λένε την αλήθεια; "Κυρία, είχα ψυχική ευφορία χτες ή είχα όρεξη να παίξω μέχρις εσχάτων και δεν διάβασα".

Α, πολύ αυστηρή είσαι.
Αυτό με την "ψυχική ευφορία" μας το είχε πει η φιλόλογος στην Β' Γυμνασίου -την οποία θυμάμαι ακόμη με λατρεία και την βλέπω όποτε μπορώ καθότι γειτόνισσα- και εκείνη τη χρονιά το τι "ψυχική ευφορία" έπεσε δεν λέγεται. Το μετάνιωσε άραγε; ΧΕΧΕΧΕΧΕ!

Α, και μια εντελώς χαζή έκφραση "Εγώ στη θέση σου..." Η απάντηση... εσύ να κάτσεις στα αυγά σου και να μην κάνεις κήρυγμα εκ τους ασφαλούς, ΟΚ;  Επίσης αντιπαθώ τους κατόχους της ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ μέχρι κακίας. 'Οσοι ηθικολογούν είναι, ως γνωστόν, οι πλέον ανήθικοι όπως και όσοι κόπτονται περί της "ειλικρινείας τους" είναι συνήθως κακεντρεχείς και άνευ φαντασίας άνθρωπάκια που χαίρονται να σου επισημαίνουν το αυτονόητο. 'Οταν ακούω "αυτός είναι πολύ ειλικρινής και άτεγκτος" κουμπώνω την μπούργκα που κρύβει την καλλονή μου και φεύγω τρέχοντας. ΑΛΕ ΥΣΤ, ΛΕΜΕ!

riaghul

Εγώ στη θέση σου ..καλή μου ΤΡΙΣ
θα αναποδογύριζα τη μπούρκα να με δει κατάματα...

..πάω τώρα να ζεστάνω τα αυγά μου......
πολύ ώρα έμειναν και δεν θα γίνει η επώαση...

:P

tristana

Ρία-Μαρία μουμ εσένα σου αρέσει το ζην επικινδύνως χεχεχεχεχεχε

Και φύλαξέ μου λίγη ομελέτα και μένα. Μόλις εκκολαφθούν τα αυγουλάκια.  :twisted:

Jezebell

Nikos28

Παράθεση από: "tristana"Προς τον Μεγάλο Αδελφό... Νέμεση με είπες μια βραδιά χωρίς καμιάν αιτία ή να αρχίσω να ψάχνω το δέντρο μου μερικές γενιές πίσω;  :lol:  :twisted:  :P  :lol:

Προς τη μικρή μου αδελφή (που ποτέ δεν είχα και πάντα ήθελα να αποκτήσω): Νέμεση σε είπα αλλά όχι άνευ λόγου και αιτίας... Σε είπα επειδή ήρθες σαν Ερινύς και μπαχάλεψες τη βατραχοφαντασίωσή μου!   :twisted:  :lol:

Μόλις το' δα είπα να κάνω καμιά εξομολόγηση online για τα διαδικτυακά μου αμαρτήματα... αλλά μετά σκέφτηκα ότι κατά βάθος είσαι ''πλάσμα αθώο ολοσδιόλου, έξω απ' την εξουσία του διαβόλου'' και μεταμελήθηκα για τις πονηρές μου σκέψεις...  :twisted:  :twisted:  :wink:

tristana

:roll:  :idea:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :lol:  :lol:  :lol:

Ευχαριστώ σας. *Και επιτέλους, περιμένω τόσον καιρό φρέσκα θεματάκια να τα περιποιηθώ. Πόση υπομονή να κάνω η ήσυχη;*

Nikos28

Σε μένα το λέτε;

Γιατί μου μιλάτε στον πληθυντικό; Ένας είμαι, δεν είμαι πολλοί...  :wink:

tristana

Εξακριβωμένο αυτό; Καλώς...  :P  (Απευθύνθηκα στο πολύπλευρο... καταλαβαίνετε...)

Nikos28

Εξακριβωμένο-καρατεσταρισμένο fix. Σας κατανοώ μικρή μου αδελφή...

Ο Μονόπλευρος Μεγάλος Αδελφός

jcdenton

Τελικά Νίκο πολύ μονόπλευρος είσαι. Χιχιχιχιχι
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

Nikos28

Λες;   :twisted:

Ε τι να κάνω, αφού απευθύνεται στο πολύπλευρο!  :P

jcdenton

Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

Jezebell

Γιατι δεν μπορεις να βγουμε?Αφου το θελω πολυ!!!
(Διοτι ειμαι κουρασμενη)
Ελα μωρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

apol

κανε μας τη χαρη τωρα

512 Επισκέπτες, 0 Χρήστες