Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 255
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 227
  • Total: 228
  • Leon

Μια ...τρελλη και το αστερι της....

Ξεκίνησε από Eleni, Απριλίου 26, 2004, 12:26:04 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Eleni

Μίλησε μου, πες μου για μια τελευταία φορά  ,για κείνο το αστέρι στον ουρανό.. εκείνο  το πιο λαμπρό της νύχτας, το πιο όμορφο, που μου το ονόμασες με το όνομα του γιου του θεού
Εκείνο , ξέρεις, που κάποτε πίστευα που λάτρευα που παρακαλούσα, εκείνο , ο μοναδικός μου σύντροφος  στις ώρες της μοναξιάς.. εκείνο που κάποτε σταμάτησαν  τα μάτια μου να κοιτάζουν όταν πια δεν είχα τίποτε να ονειρεύομαι για την ζωή μου.
Εκείνο που όταν σε γνώρισα μου είπες ότι σε έστειλε σε μένα….

Και άρχισα να πιστεύω….
Δεν πίστευα πια στα θαύματα και μου είπες ότι η αγάπη μας ήταν το θαύμα και το πίστεψα….
Δεν πίστευα  ότι θα υπάρχει ζωή συντροφική για μένα και μου είπες ότι ήμουν η σύντροφος σου και το πίστεψα….
Δεν πίστευα ότι μπορώ να  κάνω  τα  όνειρα και μου είπες ότι δεν ήσουν Όνειρο , ήσουν αληθινός   και το πίστεψα….
Δεν πίστευα ότι υπάρχει ώμος να ακουμπήσω και μου είπες να ο δικός μου, εγώ είμαι για σένα…….
Δεν πίστευα στα τραγούδια και συ μου χάρισες ένα μόνο για μένα   «….και αν στην αγάπη όνομα μένει να είναι Ελένη να είναι Ελένη….» και πίστεψα στο τραγούδι σου
Δεν πίστευα ότι υπάρχει άντρας και μου είπες ότι εγώ είμαι ο Άντρας σου…..

Τίποτα δεν πίστευα…..μόνο εσένα

Δείξε μου τον θεό σου
Δείξε μου τους νόμους σου τους άγραφους
Δείξε μου τη αληθινή σου ψυχή
Δείξε μου τη φιλοσοφία σου

Δείξε μου από πως μπορείς να υπόσχεσαι  παράδεισους και να προσφέρεις την κόλαση
Πως μπορείς να σπέρνεις ελπίδες και να θερίζεις ξεσκισμένες καρδιές , ματωμένες σάρκες της ψυχής, να αφήνεις πίσω σου ανθρώπινα κουρέλια, αδιάφορος και ψύχραιμος. Ένας ψυχρός εκτελεστής…

Μίλησε μου για τελευταία φορά για εκείνο το αστέρι….
,  πες μου ότι είναι  Η ΑΠΑΤΗ, ΤΟ ΨΕΜΑ, Η ΚΟΛΑΣΗ

ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΕΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ??????????????????

snoopy

227 Επισκέπτες, 1 Χρήστης