Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 177
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 294
  • Total: 295
  • Leon

ΓΙΑ ΕΝΑ 24ΩΡΟ....

Ξεκίνησε από kuria, Μάρτιος 03, 2006, 04:00:10 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

jcdenton

[quote user="kuria" post="243675"][size=24]μιλαμε για 8640 ολοκληρα δευτερολεπτα!!![/size][/quote]

86.400 δευτερόλεπτα, μη κλέβεις!
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

kuria

καλα... ας πουμε 1440 λεπτα για να μη μας πιασει απελπισια...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

larus audouinii

Δεν γίνεται τέτοια κλωνοποίηση  JC, μια φορά βγαίνει καλούπι. :-)

kuria

ναι και μετα το καλουπι το εσπασαν για την προστασια του ανθρωπινου γενους...  :lol:

jcdenton

Όοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοχι, έγιναν παράνομα γενετικά πειράματα...

αποτέλεσμα αυτών, να υπάρχει κλώνος του κάθε ενός από εμάς. Θέλω την kuria και 10 κλώνους της. Και αντίο κόσμε!
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

fpost230

αν ειμαστε εξαναγκασμενοι να περασουμε ενα ολοκληρο 24ωρο μαζι, μακρια απο τον υπολοιπο κοσμο, τι θα προτεινες να κανουμε; (λαμβανοντας υπ' οψιν οτι εγω μολις που με ανεχομαι παραπανω απο ενα 2ωρο...)

3001

larus audouinii

Καλώς το στο φόρουμ.
Εξαναγκασμός κάτω από ποιές συνθήκες; Καλύτερα να απαντήσουν άλλοι...το εύχομαι. :-) Σόρρυ κιόλας αλλά υπό συνθήκες που το επιβάλλουν και που δεν τυγχάνουν λόγοι που ορίζουν να δουλεύεις ομαδικά και μεθοδικά, πολύ απλά δεν έχω κανένα θέμα με μένα. Μια χαρά τα παλεύω. Δεν φταίω,προτιμώ την ησυχία μου. Ευγένεια κλπ υπάρχουν εννοείται.Οπότε κανένα πρόβλημα, μη σκας.

κώστας

[align=justify][size=13]larus audouinii
Το όλο πλαίσιο όπως ετέθη με τις προϋποθέσεις του, είναι -ακούσια ή εκούσια δεν έχει σημασία- παγίδα φαυλότητας. Σε υποχρεώνει [αναγκασμός έξω από σένα] να γίνεις κακός-ιά και επομένως να επαληθεύσεις την μη ανοχή. Φυσικά εσένα δεν σε δυσκολεύουν οι παγίδες διότι έχεις την έμφυτη ικανότητα του αδιανόητου της ύπαρξής τους. Περαιτέρω θα έλεγα ότι το post είναι επανάληψη προηγούμενου αλλά αυτό μπορεί να είναι και άνευ ουσίας.
[/size]
[/align]
eLe

kuria

το θεμα τουτο, το ειχα θεσει πριν απο εννεα συναπτα ετη, οταν μια φιλεναδιτσα μου, τακτικη θαμωνας του φορουμ μας τω καιρω εκεινω, εκδηλωνε τακτικα την επιθυμια της, να κανει ενα ταξιδι μαζι μου... οποτε εγω, ρεαλιστρια ουσα... εθεσα ξεκαθαρα τα δεδομενα μου ωστε να μην επικαλεσθει αργοτερα το ελαφρυντικο της αγνοιας...
τοσο απλα...

larus audouinii

Εσύ φταίς ε; τιμωρία!
Βρε βρε κωστας προδίνεις την ηλικία σου, κρύβε χρόνια. χιχι
Και που τα θυμάστε κιόλας τα παλιά..

294 Επισκέπτες, 1 Χρήστης