Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 749
  • Total: 750
  • Leon

Τι σας ξενερωνει?

Ξεκίνησε από Jezebell, Μάρτιος 06, 2006, 10:00:41 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

papi

Με ξενερωνει η αδικια και το ψεμμα

Ramos

Εμενα να δεις..........

spellbound

πλακα-πλακα  με ξενερωνει η φαντασια μου που παντα καλπαζει και δε βρισκει γονιμο μερος για αναπαυαλα.. :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

Moody

Η μιζέρια...η μιζέρια...η μιζέρια...η μιζέρια...η μιζέρια...η μιζέρια...η μιζέρια...

[size=24]Η ΜΙΖΕΡΙΑ είπα[/size]

Enia

Moody... πες μας αν θες τι εννοεις μιζερια, γιατί νομίζω πως είναι λίγο παρεξηγημένη έννοια...

Moody

μιζέρια = γκρίνια, στριμοκωλίαση, αρνητισμός, μικροαστισμός, τσιγκουνιά σε συναισθήματα, μπλιαχ..............

Jezebell

Με ξενερωνει αυτος ο απαισιος αναποφασιστος καιρος
Με ξενερωνει η εμμονη στην μιζερια
Με ξενερωνει η "κωφωση"
Με ξενερωνουν οι εξυπνακιδες...

minoraki

Παράθεση από: "Moody"μιζέρια = γκρίνια, στριμοκωλίαση, αρνητισμός, μικροαστισμός, τσιγκουνιά σε συναισθήματα, μπλιαχ..............
νομιζω οτι οταν λεμε οτι ενας ανθρωπος ειναι μιζερος, δεν εννοουμε μονον οτι εχει καβουρια στην τσεπη του....αλλά πανω απ ολα οτι υπαρχει μεγαλη μιζερια στα συναισθηματα του....πιστευω οτι αυτα ειναι αλληλενδετα.....το ενα δεν αναιρει το αλλο!!!!
και πολυ σωστα διευκρινιζεις μουντι, οτι μιζερια = ολα αυτα που αναφερεις......ιδιως ο αρνητισμος, η γκρινια και η τσιγκουνια στα συναισθηματα.....πωπωπωπωπωπω θεε μου.....δεν τρωγονται με τιποτα.....
εχω αμεσο παραδειγμα απο τον παρακαθημενο που συνεργαζομαι.....
 :evil: ΑΜΑΝ ΘΕΕ ΜΟΥ, ο αρνητισμος του σε ολα.....φαντασου οτι η ομοιοπαθητικος μου, μου εδωσε μια ειδικη πετρα για good luck για να την εχω μονιμως πανω στο γραφειο μου, για να διωχνει την αρνητικη ενεργεια του..... :twisted:

chriastina

Παράθεση από: "Moody"Η μιζέρια...η μιζέρια...η μιζέρια...η μιζέρια...η μιζέρια...η μιζέρια...η μιζέρια...

[size=24]Η ΜΙΖΕΡΙΑ είπα[/size]

το καταλάβαμε....... :tongue:

gbyzf1000

kodikas

Παράθεση από: "tristana"Κώδικας, δεν με ξενερώνεις ποτέ. (Μισό να σκουπίσω τα κρινοδάχτυλά μου
από το σουβλάκι σου αφού λείπεις και δεν έχω τα μουτράκια σου τα πλισέ!)

Την επόμενη φορά , υπόσχομαι να προσπαθήσω περισσότερο. Αλήθεια.  8)

jcdenton

Με ξενερώνει που ο αδερφός μου έτρωγε γύρο από τον Πρασσά, όταν έκανα δίαιτα.  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

fmas

Με ξενερώνει που πρέπει την Δευτέρα να τρέχω με τους δικούς μου........

orxidea

Tα άτομα που έχουν φετίχ τους τα καλάμια.... :P

jcdenton

Φετίχ τα καλάμια; Οι καβαλημένοι;
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

749 Επισκέπτες, 1 Χρήστης