Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 646
  • Total: 646

Τα "11ρια" του Παναθηναϊκού

Ξεκίνησε από SoFiA24, Μάρτιος 08, 2006, 09:55:09 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

SoFiA24

Τώρα εγώ δεν ξέρω γιατί μπαίνω στη διαδικασία να τα γράψω τα παρακάτω αλλά αφού βρέθηκε το βιβλιαράκι στα χέρια μου (πω πω ούτε να το πιάσω δεν μπορω  :P ) ας το κάνω :

:arrow:[/color]

SoFiA24

ΟΙ 11 ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

1. ΜΙΜΗΣ ΔΟΜΑΖΟΣ (502)
2. ΚΡΙΣΤΟΦ ΒΑΖΕΧΑ (390)
3. ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ (322)
4. ΑΝΘΙΜΟΣ ΚΑΨΗΣ (319)
5. ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΣΟΥΡΠΗΣ (309)
6. ΚΩΣΤΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑΚΗΣ (308)
7. ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΚΑΜΑΡΑΣ (304)
8. ΤΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ (303)
9. ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (300)
10.ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ (297)
11.ΣΠΥΡΟΣ ΛΙΒΑΘΗΝΟΣ (267)

minoraki

μια γαυρινα μας ενημερωσε για τον παναθηναικο.....
αυτο θα πει συναδελφικη αλληλεγγυη.....
ευχαριστουμε σοφακι μας..... :D  :hug2:

:arrow: δεν ξερω που να βρω πληροφοριες για τον ολυμπιακο για να ανταποδωσω...... :roll:  :oops:

SoFiA24

ΤΑ 11 ΠΡΑΣΙΝΑ ΡΕΚΟΡ

]

SoFiA24

Μινοράκι μου δεν χρειάζεται να βρεις κάτι ...Αρκεί η σκέψη ...Όσο για την ενημέρωση συνεχίζεται γιατί αυτό το βιβλιαράκι έχει ενδιαφέροντα πραγματάκια που λίγοι νομίζω ξέρουν ...
Αξίζει τον κόπο έστω κι αν πρόκειται για τον "Αιώνιο"

:hug2:

SoFiA24

11 ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

]

SoFiA24

ΤΑ 11 ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙΑ

]ΒΑΖΕΛΟΣ :[/b] O Παναθηναϊκός  θεωρείτο ομάδα των αστών της περιοχής του Κολωνακίου και στη συνέχεια των μεσαίων και των ανωτέρων στρωμάτων της πρωτεύουσας. Για τις σεξουαλικές συνήθειες που η λαϊκή φαντασία απέδιδε στους Κολωνακιώτες, η βαζελίνη αποτελούσε απαραίτητο σύνεργο. Εξ ου και ο όρος "βάζελος"

:arrow: ΠΑΜΠΑΝΙΝΙ : Ο Πετρόπουλος, ο γόης του γηπέδου, ο Δον Ζουάν. Υπήρξε φίλος  και θαυμαστής της πρώτης Μις Ιταλία μετά τον πόλεμο και μετέπειτα σταρ του κινηματογράφου Σιλβάνα Παμπανίνι η οποία είχε πρωταγωνιστήσει όπως και ο ίδιος στην ταινία του Βασίλη Γεωργιάδη "Οι άσοι του γηπέδου" σε σενάριο Ιάκωβου Καμπανέλλη

:arrow: ΚΑΟΥΜΠΟΪ: Ο χαλύβδινος χαφ και εμψυχωτής της ομάδας στη δεκαετία του 1960 Γιάννης Νεμπίδης. Το παρατσούκλι αυτό του το κόλλησε ο φίλος και συμπαίκτης του Κώστας Λινοξυλάκης επειδή του άρεσαν οι καουμπόικες ταινίες και εκτός γηπέδων φωτογραφιζόταν με τα ανάλογα καπέλα και μ ενα τσιγάρο σβηστό στο αριστερό μέρος του στόματός του.

:arrow: ΚΟΥΝΕΛΟΣ: Ο Ανδρέας Παπαεμμανουήλ είχε τη συνήθεια να ξεκινάει τον αιφνιδιασμό και να φτάνει ως την αντίπαλη περιοχή. Λόγω της εκπληκτικής του ταχύτητας οι φίλοι του Παναθηναϊκού τον αποκαλούσαν "κούνελο". Διέθετε σουτ κεραυνό. "Μάνα μου και παναγιά" έλεγαν οι φίλαθλοι μετά τα σουτ που εξαπέλυε γνωρίζοντας οτι ο Παπαεμμανουήλ ήταν φίλος του Γρηγόρη Μπιθικώτση που τραγουδούσε τότε την ομώνυμη επιτυχία του Μ.Θεοδωράκη.

:arrow: ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ : Ο ένας και μοναδικός Μίμης Δομάζος. Ο παίκτης που για συνεχή 8 χρόνια καθοδηγούσε με μαεστρία το παιχνίδι των Πρασίνων. Οι φίλοι της ομάδας ξεκίνησαν να τον αποκαλούν έτσι από το 1961 όταν σε ηλικία 19 ετών οδήγησε τον Παναθηναϊκό στην κατάκτηση του δεύτερου σερί πρωταθλήματος Α΄Εθνικής.

:arrow: ΤΟ ΠΟΥΛΙ : Ο Τάκης Οικονομόπουλος επειδή στις αποκρούσεις του πραγματοποιούσε θεαματικές πτησεις.

:arrow: ΚΟΝΤΟΣ & ΨΗΛΟΣ : Ο Μίμης Δομάζος και ο Αντώνης Αντωνιάδης. Επί 9 χρόνια έβρισκε με κλειστά μάτια ο πρώτος τον δεύτερο και τα γκολ έπεφταν βροχή . Ο κοντός με μπόι 1.68 και ο ψηλός με 1.90 έγραψαν χρυσές σελίδες στην ιστορία της ομάδας.

:arrow: ΤΟ ΕΛΑΦΙ: Ο Κώστας Ελευθεράκης κάλπαζε σαν ελάφι προς την αντίπαλη περιοχή . Το παιχνίδι του διέκριναν η ταχύτητα , η φαντασία και η αποτελεσματικότητα. Σε 331 παιχνίδια πρωταθλήματος σημείωσε 90 γκολ τα περισσότερα απ τα οποία με σουτ εκτός περιοχής.

:arrow: ΛΑΓΟΣ : Ο Κροάτης Βέλιμιρ Ζάετς. Λαγός όνομα και πράμα. Το όνομά του στα Κροατικά σημαίνει λαγός και οι φίλοι της ομάδας λόγω της ταχύτητας με την οποία σκεφτόταν και αντιδρούσε μέσα στο γήπεδο μετέφρασαν το όνομά του στα ελληνικά.

:arrow: ΜΙΚΡΟΣ : Ο Δημήτρης Σαραβάκος έμεινε στην Ιστορία ως ο "μικρός" του ΠΑΟ και του ελληνικού  ποδοσφαίρου. Σε ηλικία 17 ετών αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα του Πανιωνίου ,σε ηλικία 23 έγινε βασικός στον ΠΑΟ και χωρίς να γεράσει ποτέ φυσιογνωμικά αποσύρθηκε από την ενεργό δράση το 1997.

:arrow: ΒΟΥΝΟ : Ο υψηλόσωμος (1.98) Πολωνός τερματοφύλακας Γιόζεφ Βάντσικ. Σχεδόν ανίκητος στον αέρα, πολύ καλός στις εξόδους και χωρίς να υστερεί σε ρεφλέξ, ένας goalkeeper ου γέμιζε την εστία με τον όγκο του.

jcdenton

Σοφία αν και γαυράκι, ξέρεις πολλά από Πανάθα. Μήπως έχεις εμποτιστεί με πράσινη αγάπη;
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

minoraki

Παράθεση από: "jcdenton"Σοφία αν και γαυράκι, ξέρεις πολλά από Πανάθα. Μήπως έχεις εμποτιστεί με πράσινη αγάπη;
σοφακι....μηπως ο καλος ειναι βαζελος???? :roll:  :roll:

SoFiA24

Παράθεση από: "jcdenton"Σοφία αν και γαυράκι, ξέρεις πολλά από Πανάθα. Μήπως έχεις εμποτιστεί με πράσινη αγάπη;
Παράθεση από: "minoraki"σοφακι....μηπως ο καλος ειναι βαζελος????

Jc ξέρω πολλά γιατί έχω ένα ωραιότατο βιβλιαράκι στα χέρια μου και ποδόσφαιρο βλέπω από μικρή...Όσο για πράσινη αγάπη ...χμμμ...μπααααα...Αλλεργία με πιάνειμε τη συγκεκριμένη ομάδα.

Minoraki μου boyfriend δεν υπάρχει ούτε για δείγμα οπότε ούτε απο κει εμπνέομαι

Βασικά όταν ήμουν στη σχολή δημοσιογραφίας ήθελα να γίνω αθλητικογράφος οπότε έπρεπε να ξέρω για όλες τις ομάδες συμπεριλαμβανομένου και του Αιωνίου και Ακατανόμαστου  του οποίου την πορεία σε κάποια πράγματα οφείλω να την αναγνωρίζω και να τη σέβομαι ως γνήσια ποδοσφαιρόφιλη ...  :roll:

minoraki

σοφακι μπραβο σου....ειναι καταπληκτικη φιλαθλος και αμεροληπτη....σε χαιρομαι.....

:arrow: και ψιιιιιιιιιιιιιττττ....μικρα....μην καθεσαι με σταυρωμενα χερια....σου ευχομαι να βρεις τον καλο σου γρηγορα και ας ειναι και βαζελος!!!!!! :D  :D

SoFiA24

Και να φανταστείς ότί στα νιάτα μου ήμουνα στη Θυρα 7  στους φανατικούς και φώναζα :shock:

Δεν μπορώ να προσποιούμαι οτι ο Παναθηναϊκός δεν έχει πορεία στην Ευρώπη. Ή οτι παλαιότερα δεν ήταν απ τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Θα είναι σαν να κρύβομαι πίσω απ το δάχτυλο μου..

Αυτό που δεν ανέχτηκα κι ούτε θα ανεχτώ ποτέ είναι σε αγώνες Ευρωπαϊκούς να υποστηρίζεται η ξένη ομάδα έναντι της ελληνικής. Εκεί μπορώ να γίνω έξαλλη ! Θυμάμαι οτι τον αγώνα με τον Αγιαξ τον έβλεπα στο Βέλγιο (είχα πάει με πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών) . Πιο πολύ πανηγυρησα εγώ το γκολ παρα οι Παναθηναϊκοί συμμαθητές μου τότε. Περίεργο ? Κουλό? Τι να κάνω? Πάνω απ όλα Ελληνίδα και μετα οτιδήποτε άλλο.

Οσο για την ανεύρεση του καλού μου...θα βρεθεί κι αυτός εν καιρώ... Καλό παιδί να είναι κι ας είναι και Ατρομητος (τι με νοιάζει εμένα... :wink: )..Με σταυρωμένα χέρια μια φορά δεν κάθομαι  :wink:

jcdenton

Μινοράκι της έκανα πρόταση γάμου της σοφίας μας όταν ανέβηκε Θεσσαλονίκη, αλλά με απέρριψε  :cry:  :cry:
Ross Perot (1930 - ...)

SoFiA24

Μου έκανες βρε πρόταση γάμου ???

Πότε και δεν το πήρα χαμπάρι καλέ?  :shock:
Που ήταν τα κεριά, το ρομαντικό δείπνο ,δαχτυλίδι πήρες????
Κι αν ναι εγώ που ήμουνα και δεν τα ειδα όλα αυτά ...ε??? :?

jcdenton

Σου έκανα αλλα κολαζόσουν :oops:  με τον βραζιλιάνο
Ross Perot (1930 - ...)

646 Επισκέπτες, 0 Χρήστες