Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 227
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 226
  • Total: 226

...Eυαίσθητο σημείο....

Ξεκίνησε από aiollus, Μάρτιος 08, 2006, 09:59:53 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kodikas

Παράθεση από: "Bijoux"οχι δεν κατάλαβες!!!

Ένας σφιχτός, προκλητικός κώλος, σε κάνει να φαντασιώνεσαι;;

Anonymous

Nikos28 έγραψε :

ΠαράθεσηΠοιό είναι το πρώτο πράγμα που προσέχετε και τι είναι αυτό που
σας ελκύει περισσότερο στην εξωτερική εμφάνιση ενός άντρα;

λοιπόν Νίκο...

καταρχάς η εξωτερική εμφάνιση κάποιου δεν έχει αποτελέσει ποτέ
κριτήριο επιλογής για εμένα...
σημαντικό ρόλο παίζει η συμπεριφορά του απέναντι μου, η αύρα του,
αυτό που θα μου ¨βγάλει¨ όταν θα βρεθώ κοντά του...
οτιδήποτε διεγείρει το μυαλό...

αλλά για να μην είμαι υπερβολική
μπορώ να πω ότι θα προσέξω τα μάτια και τα χέρια
τα μάτια γιατί δεν μπορούν να κρύψουν με τι άνθρωπο έχεις να κάνεις
και έχω ένα κόλλημα με τα δυνατά, καλοδουλεμένα χέρια
(μην δω φλέβα να πετάγεται ... σημειώστε μία αδυναμία)... :D

μετά από αυτά θα βγει ένα πόρισμα
θα το επεξεργαστώ για μερικές ημέρες
και αν υπάρχει ακόμα ενδιαφέρον τότε βουρ...  :D  :D  :D

Νίκο ικανοποιήθηκε η περιέργεια σου?

minoraki

Παράθεση από: "Nikos28"Ένα ερώτημα για sole και minoraki:

Ποιό είναι το πρώτο πράγμα που προσέχετε και τι είναι αυτό που σας ελκύει περισσότερο στην εξωτερική εμφάνιση ενός άντρα;

Απο καθαρή περιέργεια...

:-)
νικολα γεια σου.....κατ αρχας συγγνωμη αλλά τωρα ειδα την ερωτηση σου.....το πρωτο πραγμα που προσεχω σε εναν αντρα ειναι το γενικο παρουσιαστικο του....δεν με πολυενδιαφερει η εξωτερικη του εμφανιση, δεδομενου οτι αλλες πλεον προτεραιοτητες αγγιζουν το μυαλο μου.....π.χ. ο τροπος που μιλαει, ο τροπος που κινει τα χερια του, η δυνατοτητα του να μιλαει καλα ελληνικα.....π.χ. εαν ποτε ακουγα το "την δεσποινις" ή "την οδος"....θα ειχα φυγει αμεσως.....καποια στιγμη ειχα φλερταρει αγρια καποιον κυριο, διοτι με συγκινησε ο τροπος που εφτιαχνε το καθρεφτη του αυτοκινητου του.....οπως επισης καποια αλλη στιγμη ειχα επισης φλερταρει κατα τον ιδιο τροπο καποιον αλλον κυριο διοτι με συνεπηρε ο τροπος που μιλουσε.....ηταν ελληνογαλλος, και αυτη η ιδιατερη προφορα του ηταν το κατι αλλο!!!!!
υ.γ. ο τελευταιος κυριος ηταν κοντουλης, χοντρουλης με γυαλακια.....ομως αυτο δεν ειχε καμμια σημασια για μενα.....σημασια ειχε ο εντελως εκλεπτισμενος τροπος της ολης συμπεριφορας του.....ηταν συναρπαστικος, ακρως κυριλε και ακαταμαχητος!!!!

νικολα μου, ελπιζω να εγινα σαφης!!!!! :D

Nikos28

Παράθεση από: "Sole"Nikos28 έγραψε :

σημαντικό ρόλο παίζει
οτιδήποτε διεγείρει το μυαλό...

αλλά για να μην είμαι υπερβολική
μπορώ να πω ότι θα προσέξω τα μάτια και τα χέρια

Νίκο ικανοποιήθηκε η περιέργεια σου?

:D

Απόλυτα!
Είπες αυτό ακριβώς που περίμενα ν' ακούσω...!

Μου φαίνεται ότι στο τέλος θα φτιάξω θεωρία   :lol:  :lol:  :lol:

Σ' ευχαριστώ Sole...   :wink:

Nikos28

:shock:  :shock:

Έτσι όπως έκανα το quote, είναι σα να έγραψα εγώ αυτά που προσελκύουν τη Sole!  

:oops:  :lol:

Συγγνώμη Sole...

Nikos28

Πόλλυ μου, γίνε αν θέλεις λιγάκι πιο σαφής...
Είπες ότι δε σε πολυενδιαφέρει η εξωτερική εμφάνιση κι ότι το πρώτο πράγμα που προσέχεις είναι το γενικό παρουσιαστικό.
Τι ακριβώς προσέχεις περισσότερο απο το γενικό παρουσιαστικό; Το σωματότυπο, το πρόσωπο, τα χέρια, το ύψος, το χρώμα μαλλιών/ματιών κλπ ή κάτι άλλο; Ή το συνδυασμό τους, κατά περίσταση;

Πες μου αν θέλεις...
Thanks   :D

Bijoux

Παράθεση από: "kodikas"
Παράθεση από: "Bijoux"οχι δεν κατάλαβες!!!

Ένας σφιχτός, προκλητικός κώλος, σε κάνει να φαντασιώνεσαι;;

αχ κουνελάκι κουνελάκι ξύλο που θα το φας!!!
και πάλι άσχετος!!!!
το θέμα μας είναι ποιο το ευαίσθητο σημείο σου
αλήθεια το δικό σου ποιο είναι;
οι σφιχτοί πισινοί; αν στον ζουλίξουν τινάζεσαι στον αέρα;

Bijoux

Παράθεση από: "Nikos28":shock:  :shock:
Έτσι όπως έκανα το quote, είναι σα να έγραψα εγώ αυτά που προσελκύουν τη Sole!  
  :oops:  :lol:
Συγγνώμη Sole...

σημασία έχει πως έμαθες να κάνεις κουοτ χεχεχεχεχεχεχε
τα άλλα άνευ σημασίας χαχαχαχα

Anonymous

ΠαράθεσηNikos28 έγραψε :
 :D

Απόλυτα!
Είπες αυτό ακριβώς που περίμενα ν' ακούσω...!

Μου φαίνεται ότι στο τέλος θα φτιάξω θεωρία :lol: :lol: :lol:

Σ' ευχαριστώ Sole...:wink:  

για πες μας και εμάς βρε παιδί την θεωρία σου :?:

και γιατί ήμουν τόσο προβλέψιμη :?:

μήπως να αρχίσω να ανησυχώ :?:

Nikos28

:)

Να μην ανησυχείς.
Ειλικρινής ήσουν, όχι προβλέψιμη...

Απλώς, έχω παρατηρήσει ότι οι γυναίκες που διεγείρονται απο το ''μυαλό'', έχουν την τάση να προσελκύονται περισσότερο απο το πρόσωπο και τα χέρια ενός άντρα παρά απο τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του (π.χ το σωματότυπο).

Το έχω προσέξει πάμπολλες φορές και είμαι σίγουρος ότι δεν είναι σύμπτωση...

minoraki

Παράθεση από: "Nikos28"Πόλλυ μου, γίνε αν θέλεις λιγάκι πιο σαφής...
Είπες ότι δε σε πολυενδιαφέρει η εξωτερική εμφάνιση κι ότι το πρώτο πράγμα που προσέχεις είναι το γενικό παρουσιαστικό.
Τι ακριβώς προσέχεις περισσότερο απο το γενικό παρουσιαστικό; Το σωματότυπο, το πρόσωπο, τα χέρια, το ύψος, το χρώμα μαλλιών/ματιών κλπ ή κάτι άλλο; Ή το συνδυασμό τους, κατά περίσταση;

Πες μου αν θέλεις...
Thanks   :D
δεν προσεχω τιποτα ιδιαιτερως....προσεχω αυτο που ειπα.....το γενικο του παρουσιαστικο.....το πως θα μου φανει με την πρωτη ματια.....ουτε χρωμα μαλλιων, ουτε χρωμα ματιων(παρ ολο που εχω αδυναμια στα γαλανα ματια..... ο αντρας μου και ο γιος μου εχουν ματια μπλε), ουτε ενα ειναι ψηλος, κοντος, χοντρος, αδυνατος....το πως θα τον δω με την πρωτη ματια....δεν εχει αλλη εξηγηση.....σου ειπα οτι ο κοντουλης, χοντρουλης με γυαλια κυριος, με γοητευσε με το που μου ειπε "καλως ηλθατε κυρια μου"!!!! αυτο....τιποτα αλλο!!!!!

spellbound

Αμ εγω που ειχα δεσμο με το πιο ασχημο (μα κυριολεκτικα ασχημο ανδρα του πλανητη τι να πω??? - εσεις οι παλαιοτεροι και γνωριζοντες, μη γελατε ντατς??? ]

Nikos28

Σ' ευχαριστώ για την απάντηση Πόλλυ

:wink:

minoraki

Παράθεση από: "spellbound"Αμ εγω που ειχα δεσμο με το πιο ασχημο (μα κυριολεκτικα ασχημο ανδρα του πλανητη τι να πω??? - εσεις οι παλαιοτεροι και γνωριζοντες, μη γελατε ντατς??? ]
.....αν ειχατε τα ματια τα δικα μου θα βλεπατε γιατι τον/την αγαπω..... :roll: (στιχοι απο ενα παλιο καλο τραγουδι...)

spellbound

Παράθεση από: "minoraki"
Παράθεση από: "spellbound"Αμ εγω που ειχα δεσμο με το πιο ασχημο (μα κυριολεκτικα ασχημο ανδρα του πλανητη τι να πω??? - εσεις οι παλαιοτεροι και γνωριζοντες, μη γελατε ντατς??? ]
.....αν ειχατε τα ματια τα δικα μου θα βλεπατε γιατι τον/την αγαπω..... :roll: (στιχοι απο ενα παλιο καλο τραγουδι...)

αυτο ειπα τοτε και στη κορη μου  :wink:   (η οποια ομως ακομα αναρωτιεται  :P )

226 Επισκέπτες, 0 Χρήστες