Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 862
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 754
  • Total: 755
  • Leon

Ραντεβού στην Αθήνα! Κυριακή 26/03, 6μμ.

Ξεκίνησε από Enia, Μάρτιος 16, 2006, 04:08:26 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

xhmeia

ax mpre ti kala koritsia poy eiste k ta dyo  :D  :D

bousoulitsas

Ax λιλουκα μου και εγω θελω να ερθωωωωωωωωωω. Αλλα δεν ξερω ειναι πολυ μακρια αν μπορεσω να ερθω με κανεναν θα προσπαθησωωωω.

black_velvet

χα!χα!

τι λέτε να βάλουμε ένα πουλμάν από το μετρό μέχρι το γαλάτσι;;;

]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

black_velvet

*πούλμαν....

λεωφορείο τέλος πάντων!!!  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

seatakias

καντε το πιο αργα να προλαβουμε ολοιιιιιιιιιιιι

See_Me

Επειδή το μαγαζί είναι ψηλά, το  λεωφορείο που σας βολεύει από σταθμούς μετρό είναι το 036 ( από τους σταθμούς Πανόρμου ή Κατεχάκη) όταν επιστρέφει προς Κυψέλη. Κατεβαίνετε στην πρώτη στάση στα όρια Παλαιού Ψυχικού με Πανόραμα Γαλατσίου, περνάτε απέναντι, βλέπετε το Αττικό Άλσος & μετά έχει ανηφόρα (με τα ποδαράκια σας) για περίπου 15 λεπτά.

Λεωφορεία μέχρι το Γαλάτσι]

jcdenton

Enia να μην είμαι σίγουρος ότι θα συναντηθούμε ή ότι θα συναντηθούμε πολύ αργότερα;
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

Enia

Mprabo bre simidaki!! tnx asteri! smouts!

(egw eimai touristria, den 3erei apo sugkoinwnies...  :roll: )

jc, apla lew na anebw kai apo ta merh sas kapoia stigmh...

_Princess_

Παράθεση από: "bousoulitsas"Ax λιλουκα μου και εγω θελω να ερθωωωωωωωωωω. Αλλα δεν ξερω ειναι πολυ μακρια αν μπορεσω να ερθω με κανεναν θα προσπαθησωωωω.

Απ[size=18]ί[/size]στολε τί βλέπω;;;;
Φοβάσαι να έρθεις μαζί μου και με αποφεύγειςςςςςς;
 :evil:

Sotis

εμενα  ζωη  θα  με  παρεις.....μαζι  σου... :lol:  :lol:  :wink:  :wink:

bousoulitsas

Ελα πριγκηπισα δεν ηξερα αν θα ερθεις αμα ειναι παμε μαζι κανενα προβλημα :P  :P  :oops:

See_Me

Το 036 έχει ως αφετηρία την πλατεία Κυψέλης.
Αν θέλετε τρόλευ, βολεύει το 3 (Πατήσια Γηροκομείο), που περνάει από το σταθμό των Άνω Πατησίων όπου αλλάζετε σε λεωφορείο (623,624,444) και συνεχίζετε.

Υπάρχει & μια ακόμα γραμμή λεωφορείου του Ψυχικού, μα δε θυμάμαι πια είναι.

Υπολογίστε όμως ότι με τα λεωφορεία θα χρειαστεί να ποδαροδρομίσετε μια απόσταση ανηφορική 15-25 λεπτών από εκεί που σας είπα να κατεβείτε.

Αν φτάσετε με τρένο ως τα άνω Πατήσια, απέναντι από το σταθμό έχει πιάτσα ταξί, όπου αν πάρετε ταξί το πολύ να σας κοστίσει 4-8 ευρώ, όσο περίπου 2 καφέδες.

Επίσης όσοι προτιμήσουν τα 608,444, περνάτε στο αντίθετο ρεύμα & βρίσκεστε στα κεντρικά φανάρια (Γαλατσίου-Βεϊκου) όπου έχει πιάτσα ταξί. Από εκεί θα σας κοστίσει περίπου 4 ευρώ.

xhmeia

κατατοπιστικοτατο το σιμιδακι μας ευχαριστουμε  :D
ευτυχως ομως, που προθυμοποιηθηκαν οι "σωφερινες" του α33, να μαζεψουν ολους μας  :D
αλλιως δεν θα εφταναν τα κεφτεδακια για ολο το ταξιδι  :P

_Princess_

Παράθεση από: "Sotis"εμενα  ζωη  θα  με  παρεις.....μαζι  σου... :lol:  :lol:  :wink:  :wink:

..μα βέβαια...να θυμηθώ να σε πετάξω από εκείνη τη δεξιά στροφή λίγο πριν φτάσουμε.... :mrgreen:

See_Me

Παράθεση από: "_Princess_"
Παράθεση από: "Sotis"εμενα  ζωη  θα  με  παρεις.....μαζι  σου... :lol:  :lol:  :wink:  :wink:
..μα βέβαια...να θυμηθώ να σε πετάξω από εκείνη τη δεξιά στροφή λίγο πριν φτάσουμε.... ]

Μπα, βολεύει να τον πας άκρη άκρη, έξω από τα προστατευτικά που έχει η καφετέρια, για να του δείξεις ένα σπάνιο άνθος που φυτρώνει εκεί & που φυσικά σα τζέντλεμαν θα σκύψει τουλάχιστον να το δει...(μετά ξέρεις τι να κάνεις)

754 Επισκέπτες, 1 Χρήστης