Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 227
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 366
  • Total: 366

Μ'αρεσει - Δε μ'αρεσει...

Ξεκίνησε από isabella, Μάρτιος 17, 2006, 07:49:32 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

black_velvet

Βρε παγωτάκι! Η μπόρα είναι πάντα περαστική!!!  :razz:  :lol:  :lol:
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

black_velvet

Μ' αρέσει που έμαθα επιτέλους τις κακεντρέχειες που λες για μένα. Έστω κι αν πέρασε ένας ολόκληρος χρόνος.

Δεν μ' αρέσει καθόλου η υποκρισία σου. Η μικρότητα της ψυχής σου. Η ανυπαρξία σου!!!
Αλήθεια, πώς θα σου φανεί αν ανοίξω κι εγώ το στοματάκι μου και πω για τα δικά σου καμώματα; Που τα 'βαλες με ζευγάρι; και μάλιστα παντρεμένο;

Αχχχ!! πώς το 'λεγε η πολυαγαπημένη τρις-χαριτωμένη; [size=24]Αλέ υσττττττττττττ![/size]

Crazy

πες καλέ να μάθουμε κι εμείς !!!
τι κακεντρέχειες ??? ποιό ζευγάρι ???

katinaki

όχιιιι.. μηηηηηη! μην πεις καλέεε  :lol:

pixie

[quote user="Crazy" post="339555"]πες καλέ να μάθουμε κι εμείς !!!
[/quote]
Σουσουραδίτσα μου, εσύ!  :lol:  :grin:

:arrow: Μ' αρέσει η καλοσύνη και η κατανόηση... Μ΄αρέσουν όσοι είναι ψυχικά ώριμοι, συνειδητοποιημένοι και χαρισματικοί προς τους συνανθρώπους τους...
 :arrow: Δεν μ' αρέσουν καθόλου όσοι αγενώς χαρακτηρίζουν τους άλλους, και δημιουργούν σκηνές...

larus audouinii

:sad:
Μ΄ αρέσει η διαπίστωση του συγγραφέα: "Ειλικρίνεια δεν σημαίνει αναγκαστικά και τιμιότητα  Ευτυχώς, οι περισσότεροι έχουμε μάθει να καλλιεργούμε μια αίσθηση διακριτικότητας, από απλό σεβασμό στους άλλους
Η αληθινή τιμιότητα, συμπεριλαμβάνει ένα ποσοστό καλής θέλησης, επειδή αναγνωρίζουμε ότι η αλήθεια μπορεί να είναι και βλαβερή και κακόβουλη"
"Ανάμεσα σε εραστές και φίλους, δεν θα πρέπει να υπάρχει κάποια διακριτικότητα Ακόμη και τα πιο αγαπημένα ζευγάρια, πρέπει να είναι προσεχτικά" (Leo Buscaglia)
Έχουμε δυο αυτιά και μόνο μια γλώσσα, με σκοπό να μπορούμε ν' ακούμε περισσότερο και να μιλάμε λιγότερο (Διογένης)

Δε μ'αρέσει: Είμαστε ευτυχισμένοι επειδή χαμογελάμε κι όχι όταν χαμογελάμε
Που το χτες, κατά κανόνα, καθορίζει αυτό που είμαι σήμερα, και το σήμερα αυτό που θα είμαι αύριο
Που έχω μάθει πως οι άνθρωποι που επιμένουν πως είναι αλάθητοι, θα πληρώσουν, αναποφεύκτα, το τίμημα της επιμονής
Που η γνώση μας, μας φέρνει πιο κοντά στην άγνοιά  Πού είναι η σοφία που χάσαμε μέσα στη γνώση; ¨ελιοτ Βράχος

κώστας

Δεν μ' αρέσουν οι κανόνες
επιβολής λοβοτομημένης ισορροπίας
με όρους: συν - πλην
μηδέν.
eLe

black_velvet

[quote user="Crazy" post="339555"]πες καλέ να μάθουμε κι εμείς !!!
[/quote]

Χαχαχαχαχαχαχα!
Την αρχή της ιστορίας την ξέρεις τρελίτσα μου. Την είχες ακούσει το περασμένο καλοκαίρι, εκεί που τρώγαμε ένα απόγευμα με το παγωτάκι. Μ' αρέσει λοιπόν πολύ που έμαθα τη συνέχεια. Δεν μπορώ να πω ότι χαίρομαι ιδιαίτερα που επαληθεύθηκα. Τουλάχιστον όμως, τώρα πια ξέρω.  ;-)

Δεν μ' αρέσουν καθόλου - μα καθόλου όμως! - αυτές που όχι απλά χώνουνε παντού τη μύτη τους αλλά και βγάζουνε εύκολα συμπεράσματα (ενώ δεν ξέρουνε τα πρόσωπα μήτε και γνωρίζουνε καταστάσεις). Και σα να μη φτάνει αυτό, κατηγορούνε τους άλλους για τα χαρακτηριστικά που πρώτες επιδείξανε. Και ναι, δεν μ' αρέσει καθόλου η δειλία!

KostasD33

:arrow: Μ αρέσουν τα παγωτά ακούς πολλές ιστορίες

:arrow: Δεν μ αρέσει που μετά θυμάμαι μόνο τι παγωτό έφαγα και δεν θυμάμαι τις ιστορίες γμτ .........

pixie

Σόδομα και Γόμορα...  ;-)  :lol:  :lol:
Κοινωνία ώρα Μηδέν...

:arrow: Δεν μ' αρέσει καθόλου το ξεκατίνιασμα... :razz:

black_velvet

Μ' αρέσουν οι ειλικρινείς άνθρωποι. Έλα στο τσατ παγωτάκιμ να σου θυμήσω.  :razz:

Νομίζω πως είναι περιττό να πως ότι δεν μ' αρέσουνε καθόλου οι υποκριτές ε; Για να μην πω πόσο απεχθάνομαι τις υποκρίτριες.  :razz:  :razz:  :razz:  :razz:

larus audouinii

Δεν μ' αρέσουν οι κανόνες
επιβολής λοβοτομημένης ισορροπίας
με όρους: συν - πλην
μηδέν

Αυτό ακριβώς το συναίσθημα άφησα πίσω ( !)
Η σύνθεση των λέξεων και των προτάσεων όμως ίσως δίνουν και μια ώθηση,  ένα νέο ξεκίνημα
 :roll:

katinaki

[quote user="black_velvet" post="339589"]Μ' αρέσουν οι ειλικρινείς άνθρωποι. ....

[/quote]

[quote user="larus audouinii" post="339568"]:sad:
"Ειλικρίνεια δεν σημαίνει αναγκαστικά και τιμιότητα [/quote]

:arrow: ....και οι καλόπιστοι  :smile:
 :arrow:  δε μ' αρέσει ούτε εμένα το ξεκατίνιασμα και η κατάκριση  :sad:

sevenseas

KostasD33

[quote user="sevenseas"]...

θεε μου[/quote]

Έλα βρε τι με θες........  :P

:arrow: πάμ καφέ ?

366 Επισκέπτες, 0 Χρήστες