Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 589
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

``Ο ΑΓΓΕΛΟΣ``η αληθινη ιστορια που συγκλονισε το πανελληνιο

Ξεκίνησε από Panagiotis, Μάρτιος 18, 2006, 01:58:58 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kuria

Παράθεση από: "freak"προς την kuria... πολυ αυστηρο το σχολιο σου. το γεγονος δηλαδη οτι ο αλλος  υποτιθεται οτι του παρειχε προστασια κ ομως αντ' αυτου καθε φορα βρισκοταν σε χωματερες μετα απο ξυλοδαρμο τι σχεση μπορει να εχει με την συνειδητοποιηση της οποιας καταστασης του?    :arrow:   μπορουσε καλλιστα να απολυσει αντι να σκοτωσει τον "νταβατζη" του αφου δεν πληρουσε τις προδιαγραφες και να βρει καποιον σωστοτερο επαγγελματια...

η ταινια λεει οτι αρχισε να ντυνεται ως γυναικα (τραβεστι) και να εκδιδεται για να μην χασει τον ερωτα του νταβατζη του... ειναι ο πρωτος ανθρωπος που παρασυρεται λογω του ερωτα του? οσον αφορα δε τις ηλικιες ο αγγελος ηταν μαθητης απο οσο θυμαμαι οταν γνωρισε τον μετεπειτα νταβατζη του.    ]ασε την ταινια να λεει... πως αλλιως θα ειχε εισπρακτικη επιτυχια; στην πραγματικοτητα ειχε ελαχιστη διαφορα ηλικιας 1-2 χρονια το πολυ με τον και καλα "προαγωγο" του, ο οποιος δεν ηταν και η μια και μοναδικη του σχεση... [/color]

ασε που το εργο εχει μεγαλες διαφορες απο την πραγματικοτητα... πχ ο πατερας του αγγελου δεν πεθανε οπως δειχνει το εργο αλλα ζουσε, απο οσο δηλωσε κ ο ιδιος, ακομα και οταν ηταν αυτος στην φυλακη...
  :arrow:  ακριβως!!!

ας μην κρινουμε τοσο αυστηρα καποιους/ες απο μια ταινια (που μπορει να τα παραφουσκωνει για να περασει το μηνυμα που θελει) η απο καποια ρεπορταζ στις ειδησεις την εποχη του '80 (που η ομοφυλοφιλια ηταν σαν την λεπρα)...    ]τωρα ερχεσαι στα λογια μου... υπερεβαλαν τα γεγονοτα εστιαζοντας στην κακοποιηση και τον εξευτελισμο για να νουθετησουν και καλα τους νεους και να τους αποτρεψουν απο το να εκδηλωσουν τις ομοφυλοφιλικες τους τασεις, ενω ήταν καθαρα ενα εγκλημα παθους που θα μπορουσε να το κανει καθε συναισθηματικα ασταθης, ανεξαρτητως φυλου, ανθρωπος που ως φυσικο στην απολογια του θα προσπαθουσε να περαστει ως θυμα του θυματος του... θα επιμεινω λοιπον λεγοντας οτι ο "αγγελος" υπηρξε θυμα μονο του δικου του αρρωστημενου παθους [/color]
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

freak

Παράθεση από: "kuria"
Παράθεση από: "freak"προς την kuria... πολυ αυστηρο το σχολιο σου. το γεγονος δηλαδη οτι ο αλλος  υποτιθεται οτι του παρειχε προστασια κ ομως αντ' αυτου καθε φορα βρισκοταν σε χωματερες μετα απο ξυλοδαρμο τι σχεση μπορει να εχει με την συνειδητοποιηση της οποιας καταστασης του?    :arrow:   μπορουσε καλλιστα να απολυσει αντι να σκοτωσει τον "νταβατζη" του αφου δεν πληρουσε τις προδιαγραφες και να βρει καποιον σωστοτερο επαγγελματια...

και πως απολυει κανεις τον νταβατζη του? δεν ειναι ενα επαγγελμα που φορολογειται απο το κρατος και εχει εισφορες στο ΙΚΑ... υπαρχουν χιλιαδες ιστοριες γυναικων (τουλαχιστον μονο για γυναικες γνωριζω) που εχουν κακοποιηθει βαναυσα απο νταβατζηδες...

τωρα προσωπικα για τον αγγελο δεν γνωριζω, αλλα συμφωνω στο οτι ηταν εγκλημα παθους και οχι εγκλημα ομοφυλοφιλου οπως το περιεγραψαν. η ενσταση μου ηταν στα περι αρρωστημενης θυληπρεπειας, κλπ...

freak

ορθογραφικως το εφονευσα... εγκλημα παθους και αυτο... νοημα ελπιζω να βγαινει...

Foivi63

Παράθεσηθυληπρεπειας, κλπ...

[size=12]θηλυπρέπειας.......το έσωσα freak.
Μην χολοσκας και τόσο πολύ......δεν θα το καταλάβαιναν και πολλοί, αν δεν το σχολίαζες....[/size]

Panagiotis

Παράθεση από: "Foivi63"
Παράθεσηθυληπρεπειας, κλπ...

[size=12]θηλυπρέπειας.......το έσωσα freak.
Μην χολοσκας και τόσο πολύ......δεν θα το καταλάβαιναν και πολλοί, αν δεν το σχολίαζες....[/size]
δεν δινουμε εξετασεις ορθογραφιας εδω παιδια.γραφουμε αυτο που νομιζουμε οτι κατα την αποψη μας ισχυει χωρις να προσεχουμε τις ορθογραφιες.εκτος και αν προσδοκουμε να γινουμε στο μελλον ``τεγοπουλοι φυτρακηδες``[που και τα δικα τους λεξικα αλλοι τα επιμεληθηκαν....]καληνυχτα.ΠΑΝΟΣ

minoraki

hello again....ειδα την ταινια το περασμενο σ/κ και διαβασα με προσοχη ολα οσα γραφτηκαν πιο πανω.....συμφωνω οτι η ταινια ηταν πολυ προχωρημενη για την εποχη της (μη ξεχναμε τι σαλος εγινε πριν λιγο καιρο για το περιφημο φιλι μεταξυ δυο αντρων σε ενα σηριαλ του παπακαλιατη).....
νομιζω οτι και οι δυο ειναι συνυπεθυνοι για οτιδηποτε συνεβη.....οπως ειπε και οι kuria, ηταν και οι δυο ενηλικες και κατα την γνωμη μου ηταν ερμαια του παθους τους.....
δεν μπορω να πω οτι μου αρεσε παρα πολυ....μαλλον  ενιωσα μεγαλη θλιψη, αγωνια και αποστροφη για την καταντια αυτων των ανθρωπων.....και λεγοντας αποστροφη δεν εννοω για την ομοφιλοφυλια τους, αλλά  γιατι το ολο σκηνικο παρεπεμπε σε αθλιες καταστασεις.....
ο μανιατης για αλλη μια φορα με δικαιωσε σαν θαυμαστρια του, οπως επισης και η χελμη.....καταλληλοτερη ηθοποιο για τον ρολο της μητερας δεν θα μπορουσε να επιλεγη!

jcdenton

Η εμπορία λευκής σαρκός και η εκμετάλλευση συνανθρώπων μας κατά αυτόν τον τρόπο είναι τελείως ζωώδης. άτομα που καταφεύγουν σε τέτοιες μεθόδους κέρδους χρειάζονται πετσόκομα και "μπάνιο" σε πισίνα με οινόπνευμα
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

Panagiotis

Παράθεση από: "minoraki"hello again....ειδα την ταινια το περασμενο σ/κ και διαβασα με προσοχη ολα οσα γραφτηκαν πιο πανω.....συμφωνω οτι η ταινια ηταν πολυ προχωρημενη για την εποχη της (μη ξεχναμε τι σαλος εγινε πριν λιγο καιρο για το περιφημο φιλι μεταξυ δυο αντρων σε ενα σηριαλ του παπακαλιατη).....
νομιζω οτι και οι δυο ειναι συνυπεθυνοι για οτιδηποτε συνεβη.....οπως ειπε και οι kuria, ηταν και οι δυο ενηλικες και κατα την γνωμη μου ηταν ερμαια του παθους τους.....
δεν μπορω να πω οτι μου αρεσε παρα πολυ....μαλλον  ενιωσα μεγαλη θλιψη, αγωνια και αποστροφη για την καταντια αυτων των ανθρωπων.....και λεγοντας αποστροφη δεν εννοω για την ομοφιλοφυλια τους, αλλά  γιατι το ολο σκηνικο παρεπεμπε σε αθλιες καταστασεις.....
ο μανιατης για αλλη μια φορα με δικαιωσε σαν θαυμαστρια του, οπως επισης και η χελμη.....καταλληλοτερη ηθοποιο για τον ρολο της μητερας δεν θα μπορουσε να επιλεγη!
πολυ μου καλησπερα.χαιρομαι που ειδες την ταινια.σεβαστη η αποψη σου οτι μπορει να μην σου αρεσε οπως εμενα.ολοι οι ρολοι και οι ερμηνειες ηταν εκπληκτικοι.οσο για τον μανιατη νομιζω οτι ο ρολος του ταιριαζει απολυτα μια και εχει και ο ιδιος παραδεχθει την ``ομοφυλοφιλια του``.εμενα παντως με κερδισε η κουρκουλα στον ρολο της προβληματικης αδερφης.ειναι ρολος που της πηγαινει ``γαντι``.καλο βραδυ.ΠΑΝΟΣ

Panagiotis

Παράθεση από: "jcdenton"Η εμπορία λευκής σαρκός και η εκμετάλλευση συνανθρώπων μας κατά αυτόν τον τρόπο είναι τελείως ζωώδης. άτομα που καταφεύγουν σε τέτοιες μεθόδους κέρδους χρειάζονται πετσόκομα και "μπάνιο" σε πισίνα με οινόπνευμα
ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΑΙΟ.ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ...ΠΑΝΟΣ

Anonymous

Παράθεση από: "jcdenton"Η εμπορία λευκής σαρκός και η εκμετάλλευση συνανθρώπων μας κατά αυτόν τον τρόπο είναι τελείως ζωώδης. άτομα που καταφεύγουν σε τέτοιες μεθόδους κέρδους χρειάζονται πετσόκομα και "μπάνιο" σε πισίνα με οινόπνευμα

Συμφωνώωωωω!!!

Sophia

Την ταινία δεν την έχω δεί, την ιστορία όμως την ξέρω.
Το μόνο που έχω να πω είναι ότι 30 χρόνια ήταν πάρα πολλά για έναν άνθρωπο που είχε ήδη μαχαιρωθεί η ψυχή του κατ΄επανάληψη.
Ισως αν δικαζόταν τώρα να καταδικαζόταν με 5-7 χρόνια φυλάκιση!
Κρίμα!

minoraki

Παράθεση από: "Panagiotis"εμενα παντως με κερδισε η κουρκουλα στον ρολο της προβληματικης αδερφης.ειναι ρολος που της πηγαινει ``γαντι``.καλο βραδυ.ΠΑΝΟΣ
ωστε η κουρκουλα ηταν αυτη!!!! :shock:  :shock: καλα το καταλαβα.....νομιζω οτι οι ρολοι αυτοι της πανε παρα πολυ.....και καποια αλλη προβληματικη δεν εκανε σε ενα σηριαλ του φωσκολου???? καλημερα ζωη νομιζω ή λαμψη ή κατι τετοιο τελος παντων.....σεληνη νομιζω την ελεγαν.....παντως μπραβο της....ενσαρκωνει αριστα αυτους τους ρολους!!!!

jcdenton

Χαχαχαχαχαχα που το θυμήθηκες αυτό; Η γιαγιά μου το έβλεπε και με είχε "πρήξει". Σελήνη την έλεγαν και έπαιζε στην Λάμψη. Δεν ξέρω αν έπαιζε στο Καλημέρα Ζωή.
Ross Perot (1930 - ...)

jcdenton

Στο θέμα μας όμως, που είναι σοβαρό. Προβλέπω μπάχαλο και μάλιστα Φωσκολικό
Ross Perot (1930 - ...)

Foivi63

[size=18]Δραματική ταινία και πολύ τολμηρή θα την χαρακτηρίσω και εγω με τη σειρά μου Πανούλη μου, για την εποχή του ’80. Εξαίρετο καστ, από όπου ξεχωρίζει η εκπληκτική Ελένη Κούρκουλα. για την ενσάρκωση στο ρόλο του καθυστερημένου παιδιού θα έλεγα.
Σκηνοθετικό ντεμπούτο για τον Μιχάλη
Μανιάτη, που καταδύεται στη σκοτεινή πλευρά του κόσμου  της ομοφυλοφιλίας, σκιαγραφώντας το τραγικό προφίλ ενός τραβεστί , που κατά τη γνώμη μου  υπήρξε τόσο θύμα του περιβάλλοντος του, όσο και θύτης του ίδιου του εαυτού του
.[/size]

530 Επισκέπτες, 1 Χρήστης