Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 443
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 265
  • Total: 266
  • Leon

τι θα θελατε να κανετε τωρα??

Ξεκίνησε από araxnoula, Μάρτιος 19, 2006, 02:12:33 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kuria

εγω μιλαω σοβαρα και σεις κοροϊδευετε...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

black_velvet

Προσφορά δουλειάς;

Είναι τόσο σπάνιο το φαινόμενο πια που, αν κατά λάθος συμβεί; δεν μπορεί κανείς να το πιστέψει!!!
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Rizla

να βγω εξω.. να πιω ενα ποτο να ακουσω μουσικη..
αλλα δεν μπορω ακομα..

Nikos Apomakros

[quote user="kuria" post="366417"]εγω μιλαω σοβαρα και σεις κοροϊδευετε...[/quote]

Πέρα από τη διακωμώδηση... Ανάμεσα στο να μην έχεις δουλειά και να δουλεύεις χωρίς
να πληρώνεσαι, θεωρώ ότι το δεύτερο είναι πιο προσοδοφόρο, για αρκετούς λόγους.

Πρώτο και κύριο είναι ότι στην άσχημη ψυχολογική κατάσταση ενός ανθρώπου που
βρίσκεται σε δυσμενή οικονομική θέση, δεν έρχεται να προστεθεί ο παράγοντας της
περιθωριοποίησης, μη παραγωγικότητας και αισθήματος ανύπαρκτης χρηστικότητας,
αν όχι απόλυτης ανικανότητας.

Δεύτερον, αποκτάται εμπειρία η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον ίδιο ή μπορεί
να ληφθεί υπόψιν από μελλοντικό εργοδότη, ο οποίος... ΘΑ πληρώνει (με λίγο ευχέλαιο).

Τρίτον, πολύ σημαντικός στα επαγγελματικά θέματα κάθε τύπου, είναι ο κύκλος που
έχεις αναπτύξει με τον αντίστοιχο κλάδο (γνωριμίες). Αυτό επιτυγχάνεται μόνο μέσω της
απασχόλησης, αν δεν έχεις άλλου τύπου σχέση με άτομα του κύκλου αυτού (συγγενική ή
φιλική).

Τέταρτον, αποφεύγονται τυχόν κατακρίσεις τύπου "τεμπέλης", "ανίκανος", "φυγόπονος"
και λοιπά όμορφα επίθετα κι επιθετικοί προσδιορισμοί από άτομα στενού συγγενικού
περιβάλλοντος και μη.

Πέμπτον, υπάρχει πάντα η περίπτωση να πληρωθείς κάποια στιγμή, με το καλό ή με
τον έσχατο τρόπο. Το Κράτος δουλεύει σκληρά πάνω σε αυτό... Κάποια στιγμή είμαι
βέβαιος ότι... ΘΑ λειτουργήσει επιτέλους υπέρ του εργαζομένου. Προς το παρόν οι
επιχειρηματίες είναι στα κέρδη μόνοι και στη χασούρα... μαζί με όποιον μπορούν...

Συμπέρασμα... πάμε να δουλέψουμε τσάμπα... αν μη τι άλλο,
δεν έφτασε ακόμα η στιγμή που θα τους πληρώνουμε κιόλας.

το Δίλημμα των Δικηγόρων του Διαόλου

kapoia_za

Για όποιον ενδιαφέρεται να ξαναφτιάξει βιογραφικό
μην ξεχάσει να αντικαταστήσει  τη λέξη ¨Εκμετάλλευση¨
με την προφανώς κομψότερη..¨Εθελοντισμός¨.
Πληροί και τα 5 παραπάνω σημεία και..το βασικό! αποφεύγει πιθανές ρίξεις με τον όσο νούπο μελλοντικό εργοδότη .

larus audouinii

Δύσκολο το να έχεις εθελοντική συνείδηση τελικά...χαχαχα

Να βρεθώ διαδικτυακά με την παρεούλα εδώ... Ζαχαρένια σε φιλώ  ;-)

kuria

μια ζεστη αγκαλια στη λατρεμενη μου larus audouinii... ζηταω πολλα Κ. Προεδρε;  :lol:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Rizla

Να παω μια βολτα στην ακροπολη..
να πιω ενα καφε στο Θησειο..

papadia

....μια βολτα στο σουνιο....

κ να ατενισω το πελαγος....

κ να ονειρευτω.....

θησεα...αιγεα κλπ κλπ
...οσο μπορω...οταν μπορω...

kapoia_za

Αναχώρηση για ταξίδι..
-----
Στέλλα xxxx !

Belladona

.... να τιμήσω το κρεβατάκι μου με την παρουσία μου  :!: και να μου το αντοποδώσει με  έναν μεσημεριανό υπνάκο

saliara

Έλειψα για λίγο και προχώρησε.Θέλω να πώ κάτι και το κλείνω το "άσχετο" θέμα.
1.Κυρία ευχαριστώ και μόνο για την σκέψη.Αν δεν περίμενα κάτι απαντήσεις θα το συζήταγα!!Αλλά και πάλι ευχαριστώ!!!!
Και 2.Και τελευταίο ούτε για πλάκα δεν συζητάμε το θέμα να δουλεύεις χωρίς να πλρώνεσαι. Άλλο ο εθελοντισμός, άλλο ο εξαναγκασμός. Σίγουρα αν έχεις μια καλή δουλειά φτιάχνει η διάθεσή σου, αλλά δεν είναι ο μόνος παράγοντας για αυτήν! Μακάρι να ήταν. Επίσης τα έξοδα μετακίνησης για δουλειά κάπως πρέπει να τα βγάζεις, εκτός αν μπαίνεις δωρεάν μέσα ή ζητιανεύεις. Και επειδή άκουσα απο κάποιον ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗ όταν πήγα για δουλειά να μου λέει καλύτερο αυτό  (δηλ ψίχουλα, χωρίς ένσημα και όσες ώρες επιλέξει εκείνος) απ'το να είσαι άνεργη.. όταν απάντησα καταλλήλως λέγοντας ότι δεν το επέλεξα εγώ και να εύχεται να μη βρεθεί στη θέση μου κτλ κτλ το στοματάκι του σώπασε.

Τλσπ, δεν θέλω σε καμία περίπτωση να βρεθώ σε αντιπαράθεση με κανέναν, απλά πλάκα στην πλάκα στο τέλος θα πιστεύουμε ότι δεν αξίζουμε και καλύτερα! Ε ΟΧΙ!!
Αυτά και το κλείνω... :-)

Nikos Apomakros

Μεταξύ σαρκασμού, ειρωνείας, σοβαρού και αστείου, έδωσα κάποιες συγκεκριμένες θετικές επιρροές
που προσφέρει η εργασία με ή χωρίς πληρωμή, εργασία που γίνεται εθελοντικά ή εκβιαστικά.

Κι ενώ επιμένω ότι οι θετικές αυτές επιρροές υπάρχουν και θα υπάρχουν σε κάθε περίπτωση, αν κι εφόσον
η εργασία που κάνουμε μας καλύπτει ως όντα έστω και ελάχιστα,

ταυτόχρονα οφείλω να ξεκαθαρίσω ότι σε καμμία περίπτωση δεν δικαιολογεί οποιονδήποτε χρησιμοποιεί
ή σκοπεύει να εκμεταλλευτεί τα παραπάνω ως άλλοθι, ως επιχείρημα, ως αιτιολογία ή δικαιολογία, ως
ελαφρυντικά στοιχεία ή με κάθε άλλο τρόπο, προκειμένου να εργάζονται προς συμφέρον του άλλοι
συνάνθρωποί του, χωρίς καμμία ανταμοιβή ή έστω ανταμοιβή ανάλογη της εργασίας που προσφέρουν.

Δεν θα χαρίσω τον προσωπικό μου χρόνο σε κανέναν, εκτός κι αν διακαώς το επιθυμώ ο ίδιος.
Ο χρόνος μου είναι λίγος, όχι απλά πολύτιμος αλλά ανεκτίμητος, ανεπανάληπτος κυριολεκτικά
και με κάθε έννοια. Δουλεύω ώστε να μπορώ να κάνω, στον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο που απομένει,
αυτά που επιλέγω ως άκρως απαραίτητα ή ευχάριστα. Δουλεύω για να ζω και δεν ζω για να δουλεύω.
Και νομίζω ότι εκφράζω αν όχι το σύνολο των εργαζομένων, τουλάχιστον την πλειοψηφία.

Είμαι βέβαιος ωστόσο ότι ακόμα κι αν δεν είχα ανάγκη τα χρήματα, είναι πολύ πιθανό να παρήγαγα
κάποιο Έργο, για προσωπική ευχαρίστηση και για κάποιους από τους 5 λόγους που ανέφερα στο
προηγούμενό μου μήνυμα. Σίγουρα πάντως δεν θα αφιέρωνα 8 ώρες την ημέρα σε αυτό. Για την ακρίβεια,
τίποτε δεν αξίζει 8 ώρες από την ζωή μου, την κάθε ημέρα.

Άποψή μου.

Belladona

να σηκωθώ και να φύγω επειγόντως από εδώ μέσα , κινδυνεύω , sos

saliara

Οκ Νίκο...
Πολύ σωστός!!!Ελπίζω να κατάλαβες φυσικά ότι δεν επιτεθόμουν(έτσι λέγεται?)Γιατί μέσω υπολογιστή αλλιώς βγαίνουν μερικά!!...Τλσπ...
Συνεχίζουμε!! :lol:

..... :arrow: Να μπορούσα να είμαι δίπλα σε κάποιον.. :cry:

265 Επισκέπτες, 1 Χρήστης