Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 599
  • Total: 599

λες να ηλθε η ανοιξη????

Ξεκίνησε από minoraki, Μάρτιος 21, 2006, 10:22:20 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

minoraki

σημερα, πολυ νωρις το πρωι εβγαλα μια βολτιτσα τον ερμη μου.....ηταν η ωρα που μολις ειχε αρχισει να φαινεται ο ηλιος.....ο ουρανος ηταν καταγαλανος και κοιτωντας προς τα πανω ειδα δυο πουλια που πετουσαν χαρουμενα και αμεριμνα τιτιβιζοντας.....βρε, λεω απο μεσα μου, μηπως και ηλθε η ανοιξη???? μια υπεροχη μυρωδια απο αρωματα μου χτυπησε ξαφνικα την μυτη μου.....ηταν απο τα λουλουδια που κατα χιλιαδες υπαρχουν στους κηπους των σπιτιων......βρε, λεω και παλι απο μεσα μου, μηπως ηλθε η ανοιξη????? ο ερμης χοροπηδουσε χαρουμενα γυρω απο τα ποδια μου, κυνηγωντας διαφορες γατουλες που βρησκαμε στον περιπατο μας και γαυγιζε διαρκως.....βρε, λεω και παλι απο μεσα μου, μηπως ηλθε η ανοιξη???? μολις μπηκαμε στο παρκακι που βρισκεται απεναντι απο το σπιτι μου, διαφορα ζουζουνια αρχισαν να ζουζουνιζουν γυρω μας κανοντας και παλι τον ερμη να γαυγιζει συνεχως.....αααααααααα ειπα και παλι...δεν γινεται... ειμαι βεβαιη οτι μπηκε η ανοιξη......γυρισαμε στο σπιτι και μπηκα στο αυτοκινητο για να ξεκινησω για την δουλεια μου.....φτανοντας στην ποσειδωνος αντικρισα ενα υπεροχο θεαμα.....την θαλασσα....τον σαρωνικο.....μια απεραντη ομορφια.....ηρεμη.....γαλαζια.....αστραφτε στο πρωτο φως του ηλιου.....κυρα μου, της ειπα..εισαι υπεροχη....και σε λατρευω......χαμογελωντας πλεον ειπα στον εαυτο μου.. μην ανησυχεις πλεον..επιτελους ηλθε η ανοιξη!!!!!! :D

pingo

Εαρινή Ισημερία σήμερα...η επίσημη πρεμιέρα της άνοιξης.
Με έναν λαμπερό ήλιο από το πρωί να σου φτιάχνει το κέφι...
Ήρθα περπατώντας στην δουλειά σήμερα και το απόλαυσα...λίγη ψυχρούλα βέβαια, αλλά υπέροχος ήλιος... :lol:
Είναι ολοφάνερο ότι η μέρα έχει μεγαλώσει...και από τιν Κυριακή τα ξημερώματα ακόμα πιο πολύ...(αν δεν κάνω λάθος αλλάζει η ώρα)
ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ...

ΗΡΘΕ Η ΑΝΟΙΞΗ...
 :lol:  :lol:  :lol:

(τα κακά νέα είναι ότι μετά την άνοιξη έρχεται το καλοκαίρι...δυστυχώς)

minoraki

πινγκακι.....μεγαλη συμπτωση σημερα που ειναι η εαρινη ισημερια να κανουμε αυτες τις σκεψεις.....δεν το ειχα σκεφθει.....
ας χαρουμε λοιπον την ομορφη ανοιξη!!!! :D

υ.γ. δεν σου αρεσει ουτε και σενα το καλοκαιρι εεεεε???? :roll:

chriastina

λες να ήρθε? λες?
μακάρι!

minoraki

:D  :D  :D κρις μου.....ο καιρος εξω ειναι θαυμασιος.....σκεπτομαι ουζακι στην παραλια στο εδεμ..... :wink:  :wink:

black_velvet

Ήρθες σαν την άνοιξη και μου 'φερες αυτό που καρτερούσα
ρόδα και γαρύφαλλα, τον έρωτα που χρόνια λαχταρούσα...

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

gb1000

Για ούζα δε ξέρω μίας και δε τα συμπαθώ...αλλά

μια καλαμαράκι...τα τσακιζα.......

παω εξωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

minoraki

ΟΚ.....δεν σου αρεσει το ουζακι......
 :arrow: μπυριτσα??
 :arrow: κρασακι???
 :arrow: ρακι????
ολο και κατι θα βρουμε.....
και...καλαμαρακια....η αδυναμια μου.....
αντε και καλη μας ορεξη και καλα να περασουμε......

gb1000

coca cola light!!! 1 kcal μόνω!!!

αα...βάλε και χταποδάκι μια μάστορα!!!

:lol:

minoraki

:roll: κοκα κολα λαιτ.....με καλαμαρακια και χταποδακι.....χμχμχμχμχμχμ :roll: ......περι ορεξεως ουδεις λογος......
παντως εγω επιμενω στο ουζακι..... :wink:
 :arrow: κρις??? σπελλ??? που ειστε καλε???? :D

black_velvet

Ήρθε η άνοιξη!
Και για του λόγου το αληθές]

black_velvet

Μμμμ.... το χταπόδι ...ξυδάτο;;;

xhmeia

ΗΡΘΕ ?  
:D  :D    :cheers:  :bounce: :cheers:  :bounce: :cheers:  :bounce: :cheers:  :bounce: :cheers:  :bounce: :cheers:  :bounce: :cheers:  :bounce: :cheers:  :bounce: :cheers:  :bounce: :cheers:  :bounce: :cheers:  :bounce: :cheers:  :bounce: :cheers:  :bounce: :cheers:  :bounce: :cheers:  :bounce: :cheers:  :bounce:  :D  :D

minoraki

ξανασυννεφιασε παλι σημερα...... :?

jcdenton

Ήρθε, ήρθε  :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

599 Επισκέπτες, 0 Χρήστες