Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 453
  • Total: 454
  • Leon

Το βραδυνό σας μήνυμα μόλις έφτασε. Δεν θα το διαβάσετε;

Ξεκίνησε από aiollus, Μάρτιος 22, 2006, 03:27:39 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

jcdenton

μινοράκι αγαπάς πολύ την οικογένειά σου, έτσι;
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

minoraki

Παράθεση από: "jcdenton"μινοράκι αγαπάς πολύ την οικογένειά σου, έτσι;
τζει σι.....λογικο δεν ειναι???? εχω μια πολυ καλη οικογενεια που εφτυσα αιμα για να την κρατησω.....εχω 3 θαυμασια παιδια και ζω μαζι με εναν συντροφο για 33 συναπτα ετη.....χαλας ετσι ευκολα μια τετοια οικογενεια???? :D

jcdenton

Όχι φυσικά. Εύχομαι να παραμείνεται αγαπημένοι και να δεις τα παιδιά σου να ευτυχούν και να μεγαλουργούν
Ross Perot (1930 - ...)

Moody

Λοιπόν.................να επανέλθω στο ερώτημα του Αίολου.

Θα ήθελα να έπαιρνα ένα μήνυμα....αγάπης και τρυφεράδας.

Αλλά θα ήθελα καλύτερα να ακούσω αυτά τα λόγια (live) , επειδή μάλλον είμαι ακουστικός τύπος και όταν μου τα λένε....κυριολεκτικά ...Λ Ι Ω Ν Ω !

Ως προς το ερώτημα του Νίκου....θα ήθελα να ξέρω ή να έχω μια αίσθηση περί τίνος πρόκειται και έπειτα , αν ήταν όλα μέσα μου θετικά....ναι ...θα πήγαινα.....

jcdenton

Moody σ' αρέσει να... "λιώνεις"?
Ross Perot (1930 - ...)

spellbound

Παράθεση από: "jcdenton"Moody σ' αρέσει να... "λιώνεις"?

ολο ερωτησεις και αποριες αυτο το μεζεδακι πια!!!

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

chriastina

μικρέ
και σε ποιόν δεν αρέσει?
 :oops:  :oops:  :oops:  :oops:

xhmeia

Παράθεση από: "Nikos28"Εγώ, πάντως, στα ελάχιστα τυφλά ραντεβού που είχα μέχρι τώρα... δεν έπαθα τίποτα κακό.
Μπορεί να' μουν τυχερός, να τη γλίτωσα φτηνά...   :twisted:  :twisted:

Νικο συμφωνω μαζι σου, δεν παθαινεις τιποτα σ ενα τυφλο ραντεβου, ετσι κ αλλιως "πηχτρα" τα καφε, κ ωραιο το στοιχειο της εκπληξης, αλλα οχι  μ ενα σκετο μηνυμα.Να εχεις μιλησει λιγο πρωτα.Να ξερεις λιγα πραγματα.
Κ μ αυτα τα δεδομενα ομως, παλι ομως η απαντηση μου, ειναι δεν θα εβγαινα(ΠΛΕΟΝ)
Γιατι ??
Γιατι εχω παει σε τυφλα ραντεβου (μετα απο συζητηση αρκετη), αλλα μονο απογοητευση κ χασιμο χρονου ηταν.Γιατι αλλο φανταζεσαι κ αλλο συναντας.Γιατι πολλοι,  δεν ειναι ειλικρινεις.Γιατι πολλοι, δεν ειναι ενδιαφεροντες, οσο ηταν πισω απο οθονη.Γιατι οι πιο πολλοι, τελικα παρεξηγουν...ενα καφε ειπαμε να πιουμε, οχι να...........
Οποτε το ΟΧΙ μου,  ειναι απο εμπειρια.(σιγα μη δεν το ανελυα :P )

spellbound

Τεσπα, δε ξερω τι θα κανετε, απαιτω αυριο πουρνο πουρνο να βρω μηνυμα,   ντατς????

:twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

Moody

Αχχχχχχχχχχχ JC μου...και σε ποιον δεν αρέσει?

Μήπως....να μου έστελνες ένα pm για να το διαπιστώσεις???????????

Nikos28

Ίσως, τελικά, το πρόβλημα να μην είναι το τυφλό ραντεβού, καθεαυτό τουλάχιστον...
Το πρόβλημα ίσως να είναι στη φαντασία μας ή και στους ευσεβείς πόθους, που ΟΛΟΙ, κατά καιρούς, έχουμε...

Υποσυνείδητα, περιμένουμε να συναντήσουμε κάτι συγκεκριμένο, που θα ανταποκρίνεται σε μια εικόνα που έχουμε ήδη πλάσει στο μυαλό μας, αλλά απογοητευόμαστε. Και είναι λογικό, αφού πρέπει κι εμείς να ανταποκριθούμε στην προπλασμένη εικόνα που έχει σχηματίσει και ο άλλος για μας...

Κοντολογής, είναι δύσκολος ο συντονισμός των προσδοκιών σε τέτοιες καταστάσεις...
Το πρόβλημα, όμως, δεν το'χουν τα ραντεβού αλλά οι προσδοκίες μας. Κι αυτό ισχύει γενικά, ΟΧΙ ΜΟΝΟ με τα blind date!
Είναι το λεγόμενο ''παράδοξο'' της ευτυχίας, που λέει ότι ο ασφαλέστερος τρόπος για να αποκτήσει κανείς την ευτυχία, είναι να ΜΗΝ την επιδιώκει συνειδητά. Άρα, όσο λιγότερες προσδοκίες έχουμε, τόσο το καλύτερο...

Το ίδιο ισχύει και με τα b.d. Αν τα βλέπαμε ως έναν τρόπο για μια απλή γνωριμία και τίποτα περισσότερο, τότε θα ήταν ένα εξαιρετικό μέσο συναναστροφής ή ακόμα και κοινωνικής ζωής...
Προυπόθεση, βέβαια, είναι η ειλικρίνεια και όχι η υιοθέτηση μιας φαντασιακής διαδικτυακής ταυτότητας για την υποσυνείδητη συγκάλυψη ατελειών του πραγματικού εαυτού... Κάτι που, τελικά, χρήζει ψυχαναλυτικής  εξήγησης.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας  :wink:

spellbound

Ωραια!!!  Νικολα, το εβγαλες το πορισμα....

Μια που ειμαι καστανοξανθια... δε μου το μεταφραζεις κιολας???? ]

Nikos28

:)  :)  :)  :)

Με δυο λόγια: Όσο πιο πολύ επιδιώκει ή προσδοκά κανείς να βρει την ηδονή (με τη γενική της έννοια), τόσο πιο πολύ μειώνονται οι πιθανότητες να τη βρει!

Ενώ όσο λιγότερο την επιδιώκει, τόσο περισσότερο αυξάνονται οι πιθανότητες εύρεσής της...

Η χαρ-ά, χαρ-ίζεται... ούτε αγοράζεται, ούτε κατακτιέται.

Το ίδιο ισχύει και με τα blind date. Αντί να τα βλέπουμε σαν πηγή φόβου ή απογοήτευσης (μόνο και μόνο επειδή ο άλλος/η τολμάει να μη συμβαδίζει με τις εγωιστικές μας επιθυμίες!), θα' ταν καλύτερο να τα βλέπαμε σαν αφορμές να μας χαρίσει η ζωή αυτό που ζητάμε... αλλά όταν το θελήσει εκείνη.
Έτσι κι αλλιώς, ένα κέρδος πάντα υπάρχει, απ' όλα...

xhmeia

Νικο, ποτε μου δεν πηγα σε τυφλο ραντεβου κ περιμενα να συναντησω κατι που εγω ειχα πλασει.
Περιμενα απλα να συναντησω, αυτο που μου ειχαν πει πως ειναι.
Ειτε αυτο αφορα εμφανιση , ειτε προσωπικοτητα.Κ αντε η προσωπικοτητα, ή  καποια στοιχεια χαρακτηρα, ας πουμε οτι δεν ανταποκρινοταν στην αληθεια, ειτε γιατι η οθονη εχει μαγεια, ειτε γιατι σου βγαζει ενιοτε αλλον εαυτο.Πηγαινα να συναντησω εναν ευγλωττο , εξυπνο ανθρωπο κ εβγαινε χαζος .Εγω φταιω ??
Η εμφανιση ?Εκει  ειναι απλο....στηριζεσαι στην αληθεια του αλλου.
Κ γ αυτο τολμησα κ να παω καποτε, 1ον για να τολμησω και 2ον γιατι πιστευα οτι  οπως εγω, περιγραφω εμενα με ειλικρινεια, το ιδιο κανουν ολοι.
Αμ δε.......Η αληθεια απειχε χιλιομετρα κ οχι γιατι δεν συμβαδιζε με τις εγωϊστικες μου επιθυμιες αλλα γιατι ηταν ψευτης.
Οποτε απογοητευεσαι (κυριως με την ανειλικρινεια)
αλλα η ειρωνεια  ειναι οτι τελικα αυτοι (οι ανειλικρινεις )
απογοητευονται  πιο πολυ απ  την απορριψη
κ το αστειο  ειναι οτι εχουν κ απορια ..........
Για να μην αναφερω τους "αντρακλες" που νομιζουν πως ενας καφες σημαινει και ............Ελεος ενα καφε ειπαμε , μια γνωριμια απλη.
Τουλαχιστον εμεινε η εμπειρια ,να ξερω γιατι δεν το κανω πια.

Nikos28

:)

Νατάσσα, αναφερόμουν γενικά και όχι σ' αυτά που έγραψες εσύ συγκεκριμένα...

Το πρόβλημα της ανειλικρίνειας είναι όντως υπαρκτό. Και ιδιαίτερα στο διαδικτυακό χώρο, που βρίσκει πρόσφορο έδαφος...

Οι παρατηρήσεις που έκανα αφορούν κυρίως τους μεγαλοποιημένους φόβους που έχουν πολλά μέλη του διαδικτύου για τα blind date, όχι το θέμα της ανειλικρίνιας- που, ούτως ή άλλως, υπάρχει και εκτός διαδικτύου...    :wink:

453 Επισκέπτες, 1 Χρήστης