Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 584
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 564
  • Total: 564

Τι μυρωδιά εισπνέετε αυτήν την στιγμή ?

Ξεκίνησε από ASSOS, Μάρτιος 22, 2006, 03:37:39 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Belladona

... την μυρωδιά στριφτού τσιγάρου από χαρμάνι καπνού Virginia με πρόσμιξη βανίλιας και κανέλλας

papadia

τη μυρωδια απο τα ανθη της νερατζιας

παντου αυτη την εποχη νερατζιες νερατζιες νερατζιες

αρωμα που με τρελλαινει
...οσο μπορω...οταν μπορω...

katinaki

μαγειρευτού φαγητού (φασολάκια φρέσκα με φρέσκια ντομάτα και πατατούλες)

MEGA 1

[quote user="katinaki" post="364293"]μαγειρευτού φαγητού (φασολάκια φρέσκα με φρέσκια ντομάτα και πατατούλες)[/quote]

Για να δώ.............μμμμμμμ....γυναικείο άρωμα. Αποκλείεται να είναι το δικό σου, εσύ μένεις στην άλλη μεριά της Ελλάδας.
Εκτός και εάν μου έρχεται απο εκεί πέρα.

katinaki

[quote user="MEGA 1" post="364301"][quote user="katinaki" post="364293"]μαγειρευτού φαγητού (φασολάκια φρέσκα με φρέσκια ντομάτα και πατατούλες)[/quote]

Για να δώ.............μμμμμμμ....γυναικείο άρωμα. Αποκλείεται να είναι το δικό σου, εσύ μένεις στην άλλη μεριά της Ελλάδας.
Εκτός και εάν μου έρχεται απο εκεί πέρα.[/quote]

απ' όπου και να σου 'ρχεται, δικό μου δεν είναι. Εγώ φοράω αντρικό :mrorange:

papadia

...τη μυρωδια του θανατου

πριν απο μιση ωρα πεθανε ο γατος μου!!!!!

βρεθηκα στη δυσκολη θεση να του κανω ευθανασια....

MEGA 1

[quote user="katinaki" post="364304"][quote user="MEGA 1" post="364301"][quote user="katinaki" post="364293"]μαγειρευτού φαγητού (φασολάκια φρέσκα με φρέσκια ντομάτα και πατατούλες)[/quote]

Εκτός και εάν μου έρχεται απο εκεί πέρα.[/quote]

απ' όπου και να σου 'ρχεται, δικό μου δεν είναι. Εγώ φοράω αντρικό :mrorange:[/quote]

Το δικό μου είναι να μου το επιστρέψεις αμέσως σε παρακαλώ! :o  :mrgreen:

Πρωταπριλιάτικο αστείο μια εβδομάδα μετά.....

MEGA 1

[quote user="papadia" post="364306"]...τη μυρωδια του θανατου

βρεθηκα στη δυσκολη θεση να του κανω ευθανασια....[/quote]

Ααα λυπάμαι. :sad:
Εδώ καμιά φορά πατάνε τα αυτοκίνητα κάποιες γάτες τις γειτονιάς που ταϊζουμε και είναι αποκαρδιωτικό να τα βλέπεις έτσι ενώ μερικές ώρες πρίν τα ταϊζες.

papadia

[quote user="MEGA 1" post="364316"][quote user="papadia" post="364306"]...τη μυρωδια του θανατου

Εδώ καμιά φορά πατάνε τα αυτοκίνητα κάποιες γάτες τις γειτονιάς που ταϊζουμε και είναι αποκαρδιωτικό να τα βλέπεις έτσι ενώ μερικές ώρες πρίν τα ταϊζες.[/quote    εγω πριν εναα λεπτο τον κρατουσα στην αγκαλια μου κ τον χαιδευα
κ μεσα σε ενα λεπτο επαθε το εγκεφαλικο  κ εσβησε σιγα σιγα

jcdenton

[quote user="katinaki" post="364304"]απ' όπου και να σου 'ρχεται, δικό μου δεν είναι. Εγώ φοράω αντρικό :mrorange:[/quote]

Φοράς αντρικό άρωμα, αντρικά πουλόβερ & μπλούζες, μόνο πουκαμισάκι δεν έχεις βάλει; Να σου πάρουμε ένα βρε  :mryellow:  :mryellow:
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

katinaki

[quote user="jcdenton" post="364331"][quote user="katinaki" post="364304"]απ' όπου και να σου 'ρχεται, δικό μου δεν είναι. Εγώ φοράω αντρικό :mrorange:[/quote]

Φοράς αντρικό άρωμα, αντρικά πουλόβερ & μπλούζες, μόνο πουκαμισάκι δεν έχεις βάλει; Να σου πάρουμε ένα βρε  :mryellow:  :mryellow:[/quote]

οκ πάρε μου εσύ το πουκάμισο να σου πάρω εγώ ένα άρωμα που τα έχω και μπόλικα  :smile:

:arrow: φρεσκοψημένου οργανικού καφέ

MEGA 1

[quote user="papadia" post="364328"][quote user="MEGA 1" post="364316"][quote user="papadia" post="364306"]...τη μυρωδια του θανατου

Εδώ καμιά φορά πατάνε τα αυτοκίνητα κάποιες γάτες τις γειτονιάς που ταϊζουμε και είναι αποκαρδιωτικό να τα βλέπεις έτσι ενώ μερικές ώρες πρίν τα ταϊζες.[/quote    εγω πριν εναα λεπτο τον κρατουσα στην αγκαλια μου κ τον χαιδευα
κ μεσα σε ενα λεπτο επαθε το εγκεφαλικο  κ εσβησε σιγα σιγα[/quote]

Ναί είναι αυτό που είπα πρίν το πόσο αποκαρδιωτικό είναι όταν το χάνεις το ζώο απο την μία στιγμή στην άλλη.
Φυσικά η φύση έχει προβλέψει και κάνει πάρα πολλά όπως και ανθρώπους.
Σε μία δύο εβδομάδες καλά θα είσαι θα το έχεις ξεχάσει.

Belladona

... οσμίζωμαι  ακόμα την μοσχοβολιά από το νυχτολούλουδου του κήπου , όταν έβγαλα τον σκυλάκο μου βόλτα . αχ αυτή η άνοιξη με μοσχοβολιές της

vencedor

[quote user="papadia" post="364283"]τη μυρωδια απο τα ανθη της νερατζιας

παντου αυτη την εποχη νερατζιες νερατζιες νερατζιες

αρωμα που με τρελλαινει[/quote]

πραγματικα ειναι αρωμα που τα σπαει. κ δεν το ειχα προσεξει ποτε.
ημουν εχθες βραδυ Πασαλιμανι κ μου ερχοταν η μυρωδια.. εχει πολλες νερατζιες εκει...κοιταγα γυρω γυρω να δω τι στα διαλα μυριζει τοσο ωραια...μεχρι που ρωτησα.. :oops:
τρομερη μυρωδια!

jcdenton

[quote user="katinaki" post="364336"][quote user="jcdenton" post="364331"]οκ πάρε μου εσύ το πουκάμισο να σου πάρω εγώ ένα άρωμα που τα έχω και μπόλικα  :smile: [/quote]

Άρωμα φοράω σπάνια. Συνήθως μοσχοβολάω σαπούνι!!  :oops:  :oops:
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

564 Επισκέπτες, 0 Χρήστες