Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 686
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 593
  • Total: 593

ποιοι θεωρειτε "οτι εχουν καβαλησει το καλαμι στον α33&

Ξεκίνησε από spellbound, Μάρτιος 24, 2006, 12:37:14 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

spellbound

Παράθεση από: "_rickymartin_"
Παράθεση από: "spellbound"και πως το αντιλαμβανεσθε???

αν και ειμαι βεβαιη θα πιασει "πατο" το θεμα, ε... ισως υπαρχουν και μερικοι θαρραλεοι/ες...    (λεμε τωρα)!!!!
]

Spellouko, egw to exw kavalimeno edw kai poly kairo!!!!!!!!!
.
.
.
Alitheia, pote tha erthei h seira sou?  :P  :P  :P  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops: :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

Εσυ να προσεχεις ακατανομαστε μη παθεις καμμια ζημια απο τα καβαληματα  ]

spellbound

Ωχ... σορρυ, μεγαλο βγηκε το quote  ]

spellbound

Παράθεση από: "Bijoux"έχει καλάμια ο α33;

και αν έχει και αν το καβαλήσεις ικανοποιείται/κερδίζεις κάτι;

]

apol

μου αρεσε το τριπτυχο
καβαλημα    ικανοποιηση   κερδος

Labrokratis

Ελάτε στο μαγαζί μου! Τιμές για ολες τις τσέπες τα προσφέρω! Εβαλα και μουσική επένδυση για να είναι ευχάριστη οι διανομή σας εντός του καταστήματος! Τώρα παίζει Benny Benassi - Who's your daddy ....

spellbound

εμενα βρε Λαμπρουκο η μουσικη υποκρουση στο μαγαζι σου μου φερνει περισσοτερο στο "hit me with your leather stick, heat me"   ]

spellbound

το δευτερο "heat" εσκεμμενον... ]

xhmeia

Παράθεση από: "Bijoux"έχει καλάμια ο α33;

a bijoydenia δεν ξερω αν εχει ο α33,  εγω το φερα απο την προικα μου  :P  :P  :P

Anonymous

ΠαράθεσηΕσυ να προσεχεις ακατανομαστε μη παθεις καμμια ζημια απο τα καβαληματα  ]

:P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P Αχ και να ήμουνα σκουπόξυλο!!!!!!!!!!
 :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll: Γιατί να είμαι μόνο στραβόξυλο???????? :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

Mpetatzis

prepi  na  gini  epanastasi    i arxousa ta3i  prospa8i na    misi  ta kektimena  dikeomata tou ergati  ............  op  siory    kektimeni taxitita     den 3ero gia alous omos ego otan ema8a   thn le3i  ... oui.........  i zoi mou ala3e  blepo  ton kosmo apo  psila kai as miazi i gh me zografia  ta spitia san  spirtokouta kai i an8ropi  mirmigkai gia asto  sou leo agapimeni mou pame eki  psila na doume  thn gh apo thn selini ena komati  ine kai ekini   ( nantia kostantopoulou proti ektelesi    kai defteri  kostas xatzis    i kostantopoulou  to ixe grapsi  to  tragoudi stin koloumpia kai o xatzis sthn filips  )

spellbound

Ρικυ...... μονο στραβοξυλο δεν εισαι.... (εσυ ειδικα  ]

spellbound

Μπετα... αντε ανεβα πανω και παμε να φυγουμε  ]

apol

μεταξυ μας ολοι εχουε καβαλησει το καλαμι ......στο μεγεθος  διαφερουμε...

spellbound

ακουμε μεγεθη λοιπον !!!  ]

apol

ολα τα μεγεθη θα υπαρχουν δε νομιζω να παρατηρειται ελλειψη..

593 Επισκέπτες, 0 Χρήστες