Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 459
  • Total: 459

Για ενα 24ωρο λοιπον και εμενα... αντε 23 ωρες μια ωρα ρεπο.

Ξεκίνησε από spellbound, Μάρτιος 25, 2006, 01:29:35 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

jcdenton

Εγώ θα σε πήγαινα να μου γνωρίσεις το σόι μας και μετά για τα προαναφερθέντα παιχνίδια
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

minoraki

:D  :D  :D  :D  :D ωωωωωωωωωωωωωωωωωωω.....μαζι για 24 ωρες????? ε ρε μανα μου τι ειχε να γινει......πιπινοτσαρκα και των γονεων που λενε......μαρη τι το λες και δεν το κανεις και σε βασανα με βανιεις.....εεεεεεεεεεεεεεεεεε??????

Moody

Εγώ , Κατερινιώ, θα σε πήγαινα στα Χανιά με την Aegean - πρώτη πρωινή πτήση.
Θα τρώγαμε μπουγάτσα στον Ιορδάνη και θα πίναμε έναν τέλειο καφέ στο παλιό λιμάνι με θέα το φάρο...
Θα σε ξεναγούσα σε όλα τα αγαπημένα μου μέρη, με συχνές στάσεις για μικροψώνια από τα σοκάκια της παλιάς πόλης....
Το μεσημέρι θα σε πήγαινα για...γαμοπίλαφο ή κουτσομούρες και τσικουδιά και....μετά από μια σχετική κουρουμπελίαση στην αγαπημένη μου παραλία στο Σταλό για να δεις υπέροχα κύμματα και χρώματα...Θα αράζαμε και θα μιλούσαμε και θα γελούσαμε και ίσως να δακρύζαμε κιόλας...
Και το βραδάκι θα σου γνώριζα τους φίλους μου, στην Κουκουβάγια στους τάφους των Βενιζέλων, για να έβλεπες κι όλη την πόλη από ψηλά και το πιο όμορφο ηλιοβασίλεμα....
Μετά ...αεροδρόμιο και πτήση προς Αθήνα....
Κάπως έτσι.... :wink:

chriastina

Παράθεση από: "spellbound"αν ημουν εγω μαζι σου... τι θα εκανες?? ]

ΧΑΡΑΚΙΡΙ........
:24:  :24:  :24:  :24:  :24:  :24:

spellbound

Παράθεση από: "minoraki":D  :D  :D  :D  :D ωωωωωωωωωωωωωωωωωωω.....μαζι για 24 ωρες????? ε ρε μανα μου τι ειχε να γινει......πιπινοτσαρκα και των γονεων που λενε......μαρη τι το λες και δεν το κανεις και σε βασανα με βανιεις.....εεεεεεεεεεεεεεεεεε??????

Προσεξε....

αφηνω και μια ωρα ρεπο για time out  ]

spellbound

Παράθεση από: "Moody"Εγώ , Κατερινιώ, θα σε πήγαινα στα Χανιά με την Aegean - πρώτη πρωινή πτήση.
Θα τρώγαμε μπουγάτσα στον Ιορδάνη και θα πίναμε έναν τέλειο καφέ στο παλιό λιμάνι με θέα το φάρο...
Θα σε ξεναγούσα σε όλα τα αγαπημένα μου μέρη, με συχνές στάσεις για μικροψώνια από τα σοκάκια της παλιάς πόλης....
Το μεσημέρι θα σε πήγαινα για...γαμοπίλαφο ή κουτσομούρες και τσικουδιά και....μετά από μια σχετική κουρουμπελίαση στην αγαπημένη μου παραλία στο Σταλό για να δεις υπέροχα κύμματα και χρώματα...Θα αράζαμε και θα μιλούσαμε και θα γελούσαμε και ίσως να δακρύζαμε κιόλας...
Και το βραδάκι θα σου γνώριζα τους φίλους μου, στην Κουκουβάγια στους τάφους των Βενιζέλων, για να έβλεπες κι όλη την πόλη από ψηλά και το πιο όμορφο ηλιοβασίλεμα....
Μετά ...αεροδρόμιο και πτήση προς Αθήνα....
Κάπως έτσι.... :wink:

Σιγα μη γυρνουσα στην Αθηνα μετα το γαμοπιλαφο και τα τρελλα μας γελια.... χε χε... κατσε να παρουμε και τη "χαρακιρενια" μαζι  ]

:wink:  :wink:  :wink:  :wink:

spellbound

Παράθεση από: "chriastina"
Παράθεση από: "spellbound"αν ημουν εγω μαζι σου... τι θα εκανες?? ]

ΧΑΡΑΚΙΡΙ........
]

:shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

δεν ειμαι τοσο απελπιστικη  ]

spellbound

Παράθεση από: "fmas"Πολλά και διάφορα................. Θα σταματούσα τα πάντα για σένα.....  :)

Τσιπιρικι.... εισαι βεβαιος????   ]

chriastina

σε αυτή την περίπτωση χαρακίρι με Γιαπωνέζικη κατάνα οπωσδήποτε!

spellbound

Παράθεση από: "kuria"κοτζαμ 23 ωρες μαζι σου... η μεγαλη δοκιμασια πριν τον παραδεισο...    :P    :hug2:

Ναι, τα δυο μας θ αγιασουμε βλεπεις  ]

spellbound

Παράθεση από: "jcdenton"Εγώ θα σε πήγαινα να μου γνωρίσεις το σόι μας και μετά για τα προαναφερθέντα παιχνίδια

Εννοεις αυτα που αναφερονται στο σχετικο τοπικ???   ]

Anonymous

xmmmmm
ego ta paixnidia pou tha protimousa tha htan tyflomyga kai meta tha paizame to giatro.....
e meta tha se apoplanousa...... (oups to eipa)  :)
em ti na po einai sa na exeis mia tourta sokolata mprosta sou  kai na sou lene na mh fas oute to kerasaki xaxaxaxaxaxaxaa
(ox tha me kynhgaei h spell)

jcdenton

Παράθεση από: "spellbound"
Παράθεση από: "jcdenton"Εγώ θα σε πήγαινα να μου γνωρίσεις το σόι μας και μετά για τα προαναφερθέντα παιχνίδια

Εννοεις αυτα που αναφερονται στο σχετικο τοπικ???   ]

Ναι (και άλλα πολλά, ώστε να το χρειαστείς το τάιμ άουτ  :oops:  )
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

fmas

Παράθεση από: "spellbound"
Παράθεση από: "fmas"Πολλά και διάφορα................. Θα σταματούσα τα πάντα για σένα.....  :)

Τσιπιρικι.... εισαι βεβαιος????   ]

Yep..................

spellbound

Παράθεση από: "summer_time"xmmmmm
ego ta paixnidia pou tha protimousa tha htan tyflomyga kai meta tha paizame to giatro.....
e meta tha se apoplanousa...... (oups to eipa)  :)
em ti na po einai sa na exeis mia tourta sokolata mprosta sou  kai na sou lene na mh fas oute to kerasaki xaxaxaxaxaxaxaa
(ox tha me kynhgaei h spell)

αμα δοκιμασεις τουρτιτσα θα με κυνηγας δε θα σε κυνηγαω... ]

:twisted:

459 Επισκέπτες, 0 Χρήστες