Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 590
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 578
  • Total: 578

Πορνό από "κρυφές κάμερες"

Ξεκίνησε από gbyzf1000, Μάρτιος 26, 2006, 09:22:21 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

gbyzf1000

Διαφήμιζαν το "εμπόρευμα" τους στο διαδίκτυο υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για υλικό από κρυφές κάμερες που κατέγραφαν ερωτικές συνευρέσεις ανυποψίαστων ζευγαριών σε διάφορα ξενοδοχεία. Διέθεταν σχετική ιστοσελίδα στο Ιντερνετ και δήλωναν πως προσφέρουν το προϊόν ακόμα και σε dvd. Όμως έπεσαν στην αντίληψη τους τμήματος δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος της ασφάλειας Αττικής και κατόπιν στα χέρια τους. Άνδρες της αστυνομίας, προσποιούμενοι τους πελάτες, πήγαν στο κατάστημα για να κάνουν "αγορές". Εκεί εντόπισαν 2295 dvd με άσεμνο περιεχόμενο 16 από τα οποία περιείχαν παιδική και αιμομικτική πορνογραφία και συνέλαβαν μια 24χρονη. Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται, καθώς αναζητείται κι ένας 28χρονος.

===========================================

Gia na prosexoun autoi/es...pou pane se Hotel...
Episis autoi pou exoun paidia...kalo mhn pw apagoreutiko 8anai na vazoun se diafora Forums fwtografies me periexomeno ta paidia tous..(enoite kai anipsia)..
Epitelous...kapoios/oi..prepei na euais8itopoi8oun.....

gbyzf1000

Episis autoi pou exoun paidia...kalo mhn pw apagoreutiko 8anai na MHN vazoun se diafora Forums fwtografies me periexomeno ta paidia tous..(enoite kai anipsia)..

kaith

Η καταραμενη τεχνολογια εχει εισβαλει ακομα και σε ιδιωτικες στιγμες ενος ζευγαριου.Τωρα βεβαια υπαρχει και η περιπτωση αυτων που δεχονται να βγαλουν την ερωτικη τους ζωη στο διαδικτυο αλλα αυτο ειναι αλλη υποθεση.Παντως συμφωνω απολυτα γιωργο μαζι σου για τις φωτο ειτε των παιδιων μας ειτε τα ανιψια μας .Πρεπει ολλοι να διαφυλαξουμε τα παιδια μας απο το ΙΝΤΕΡΝΕΤ και τα καταστροφικα επακολουθα που εχει πολλες φορες σε παιδακια η ατομα νεαρης ηλικιας

Nikos28

Σα να μην έφτανε η οπτικοακουστική και έντυπη πορνογραφία, τώρα έχουμε και ''μεταδόσεις'' live... :lol:
Αλλά δεν φταίει η τεχνολογία γι' αυτό. Φταίει εκείνη η διαστροφική ηδονή την οποία προκαλεί η εισβολή στην ιδιωτική ζωή ενός άλλου (η γοητεία του απαγορευμένου καρπού) σε συνδυασμό με τη, σε βαθμό εκπόρνευσης, σεξοποίηση των πάντων... Μ' ένα σμπάρο, δυο τρυγόνια!

minoraki

υπηρξε περιπτωση που μια γυναικα επαρακολουθειτο την ωρα που εστρωνε το κρεβατι της και εκανε τις δουλειες του σπιτιου της..... :twisted:  :twisted:.....εδω μιλαμε οτι εχει καταργηθει καθε ιδιωτικη στιγμη της ζωης μας..... :x

heinrich

εγώ πάντως παράγγειλα και μου φέρανε ένα dvd με τίτλο
"η κυρία και το αρνάκι"
2ωρο με  full xtras όπως:
συνέντευξη από το αρνάκι και το χασάπη,
making of τη σούβλα,
κομμένες σκηνές και παϊδια,
και σκηνές από την απονομή των βραβείων "Σπάλα" από τα Bλάχικα

kuria

Παράθεση από: "heinrich"εγώ πάντως παράγγειλα και μου φέρανε ένα dvd με τίτλο
"η κυρία και το αρνάκι"
2ωρο με  full xtras όπως:
συνέντευξη από το αρνάκι και το χασάπη,
making of τη σούβλα,
κομμένες σκηνές και παϊδια,
και σκηνές από την απονομή των βραβείων "Σπάλα" από τα Bλάχικα

στο ρολο της κυριας η kuria και στου αρνακιου ο heinrich
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

apol

τελικα πολλοι καλλιτεχνες κυκλοφορουν εδω !!!!!!!!!!!!!!!!!

heinrich

heinrich

δεν το πήρε πριν, αλλά τώρα...

Enia

(πως φαίνεται ο δημιουργικός άνθρωπος!  :P ψιτ, χάιν.. αν δεν έχεις δουλειά να κάνεις έχω διάφορα project που μπορεί να σε ενδιαφέρουν.. :P )

black_velvet

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

heinrich

250+?   :D  :D
 το εξώφυλλο το γράφει καθαρά....
εγώ την είδα με 200 (just στο όριο) και το επόμενο πρωί πήγα για βελόνα.
60 μονάδες μου είχε ανέβει.

kuria

Παράθεση από: "heinrich"250+?   :D  :D
 το εξώφυλλο το γράφει καθαρά....
εγώ την είδα με 200 (just στο όριο) και το επόμενο πρωί πήγα για βελόνα.
60 μονάδες μου είχε ανέβει.

αμ γι αυτο βρε κουτο σε εριξα στα καρβουνα... να στραγγιξουν τα λιπιδια σου...    :P
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

heinrich

Παράθεση από: "black_velvet" ]

στο ανέβασα για να το έχεις να το συγκρίνεις με τις καινούργιες εξετάσεις

:P

578 Επισκέπτες, 0 Χρήστες