Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 589
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αστεία περιστατικά

Ξεκίνησε από jcdenton, Μάρτιος 30, 2006, 10:51:48 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

jcdenton

Όλοι μας έχουμε ζήσει παράξενες ή αστείες ιστορίες. Εσείς τι ιστορίες έχετε ζήσει; Ιστορίες και περιστατικά που σας φτιάξανε το κέφι και σας κάνανε να γελάσετε.
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

heinrich

γνωρισα μια κοπέλα πατώντας την πεπονόφλουδα που μου πέταξε...
και ήταν βαρύ πεπόνι πανάθεμά το

saliara

Ο πατέρας μου έχει ταξί....οπότε,μια φορά που είχαμε πάει κάπου μου είπε πως θα με περιμένει έξω από ένα σημείο..Ε,εγώ βγαίνοντας από ένα σπίτι που είχα πάει,αντί να μπώ στου πατέρα μου,μπήκα σε άλλο ταξί,καθώς ήταν πιό κοντά μου!!Ευτυχώς ήταν νέος ταξιτζής,του εξήγησα και λυθήκαμε και οι δυό στα γέλια.. :roll:  :roll: αμηχανίααααα

scorpios28

θυμαμαι οταν πριν καμια δεκαρια χρονια που ημουν φανταρος στην Σαμο,ενα βραδυ εβρεχε παρα πολυ και εγω ειχα εξοδο ...Οταν ηρθε λοιπον η ωρα να επιστρεψω στο στρατοπαιδο,πηγα στην κεντρικη πλατεια για να παρω ταξι απο την πιατσα.Πανω στον πανικο μου ομως απο την απιστευτη βροχη που εριχνε,αντι να μπω στο ταξι,μπηκα σε ενα αλλο αμαξι που ηταν delivery πιτσας...δεν καταλαβα τιποτα και επιμονα τον παροτρυνα να ξεκινησει λεγοντας του ''χωρα σε παρακαλω...!''. φυσικα μολις καταλαβα το λαθος μου,τον κοιταξα σαν βρεγμενη γατα και λυθηκαμε και οι δυο στα γελια!

505 Επισκέπτες, 1 Χρήστης