Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 268
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 260
  • Total: 260

ΣΥΓΓΕΝΕΙΕΣ

Ξεκίνησε από jcdenton, Μάρτιος 30, 2006, 02:16:02 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

tristana

Φοίβη, δεν θέμε τέτοια!!!! Να υιοθετήσω κι άλλον τότε και να τον πάρεις με την ευχή μου! (Πρόσεξες ότι δεν παραιτούμαι από την ΙΕ και καλά το παίζω η ΚΑΛΛΙΣΤΗ χεχεχεχεχεχχεχε)

jcdenton

Φοίβη μη το κάνεις. Καλά λέει η τρισ-μέγιστη μαμά μου (καλό;). Μπορεί να υιοθετήσει κάποιον και να στον πλασάρει.
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

kermit

ναι tristana!τους διαλεγουμε τους οικείους μας!
Η πιγκυ εχει περάσει απο χρόνια απ τη λίστα των συγγενών
σε αυτή των φίλων!κι αυτό είναι που κανει την απόσταση
σικάγο-αθήνα.....κυψέλη-γαλάτσι!!!!!!!

jcdenton

Κέρμιτ γιατί την ταλαιπωρείς την καημένη την Πίγκυ;
Ross Perot (1930 - ...)

fmas

Απέκτησα κουνιάδο!!!!!!! Όλε....... Κοινός το μωρό μου έχει αδελφό τον Νίκο28...... Άντε... Το σόι μεγαλώνει.....

tristana

Ο Νίκος είναι γενικώς ο Μεγάλος Αδελφός (βλέπε το φακέλλωμα που έχει κάνει σε όλους) άρα είναι μάλλον τέκνο (προσοχή στον τονισμό) του 'Οργουελ που καλά να περνάει στην Ουράνια Φάρμα των Ζώων που θα βρίσκεται.

zarkvilion

Εγώ πότε θα γίνω μάνα;!;!  ]

kuria

Παράθεση από: "tristana"Φοίβη, δεν θέμε τέτοια!!!! Να υιοθετήσω κι άλλον τότε και να τον πάρεις με την ευχή μου! (Πρόσεξες ότι δεν παραιτούμαι από την ΙΕ και καλά το παίζω η ΚΑΛΛΙΣΤΗ χεχεχεχεχεχχεχε)

δουλεια δεν ειχε η tristana αυτωνε (του ρηματος αυτ-ωνω) τα παιδια της... τωρα θα μου πειτε σε τακτα χρονικα διαστηματα αυτωνει και μενα... λετε να εχει συνδιαλαγει με τους παρεντς μου και να με εχει υιοθετησει ερημην μου;   :roll:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

tristana

ΚΥΡΙΑ, τώρα το είδα και παράλειψή μου μεγίστη, δηλαδή.

Εννοείται ότι εσένα θα σε βούταγα με ή χωρίς συγκατάθεση γονέων
και κηδεμόνων, θυγατέρα μου υπέροχη και αγέρωχη. Δεν σου το είπα, διότι δεν ήξερα αν είχες καταναλώσει ικανή ποσότητα παϊδακίων ώστε το σοκ να έρθει και να σπάσει πάνω στον κυματοθραύστη της λεπτής και ανεπαίσθητης τσίκνας τους.

Λέγε με απλά... μητέρα.  :twisted:  :lol:  :P

(Η ούλτιμεϊτ φαντασίωση λέμε και φεύγω αμέσως μην τυχόν σκάσει η υπέροχη μύτη της στα πέριξ και αλίμονό μου της δόλιας μάνας. Κοκκινομάλα, μικρή γυναικού Φ Ι Λ Ι Α!)

jcdenton

Εεεεε. Επιβάλλω την τάξη στην τρυφερομαμά μου. Η κυρία είναι θεία μου. Πως θα την υιοθετήσεις και θα την κάνεις αδερφή μου; Οέο; Αγκαλουδομαμακουλίνι μου;
Ross Perot (1930 - ...)

Anonymous

Παράθεση από: "zarkvilion"Εγώ πότε θα γίνω μάνα;!;!  ]

Μην κάνεις τέτοιες δηλώσεις φιλενάδαααα!!!!
 :P  :P  :P  :P

Nikos28

Παράθεση από: "fmas"Απέκτησα κουνιάδο!!!!!!! Όλε....... Κοινός το μωρό μου έχει αδελφό τον Νίκο28...... Άντε... Το σόι μεγαλώνει.....

Επιτέλους μπήκα κι εγώ σε μια οικογένεια!

Σαν τον Όλιβερ Τουίστ ένοιωθα...  :wink:

Nikos28

Παράθεση από: "tristana"Ο Νίκος είναι γενικώς ο Μεγάλος Αδελφός (βλέπε το φακέλλωμα που έχει κάνει σε όλους) άρα είναι μάλλον τέκνο (προσοχή στον τονισμό) του 'Οργουελ που καλά να περνάει στην Ουράνια Φάρμα των Ζώων που θα βρίσκεται.

Πρόσεχε τι λες...

Σε βλέπω!   :P

Τώρα για τον τονισμό... μόνο για όργ-ια δεν είμαι (αυτό δεν εννοούσες αγαπητή μου Νέμεση; )  :lol:

Ένας Ουίνστον Σμιθ είμαι που αναζητά μια Τζούλια, για ν' αναζητήσουν μαζί το νόημα ενός Χαξλεικού κόσμου, γεμάτου απο όργκυ-πόργκυ, τηλεοπτικό σόμα και φυγόκεντρα αγριοκουτάβια...   :wink:

barby

tristana

Νίκο, α, ρε Brave, New World που σου χρειάζεται!!!!!

Μπάρμπι, ΜΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ. 'Αντε το πολύ δύο...  :twisted:  :lol:

Δεν ξεύρω αν έμεινε κανά ορφανό εδώ πλέον, αλλά ο Τζέι Σι μου έχει μάνα-μανούλα-μαμά και δεν τον δίνω-δεν τον δίνω! ΧΕΧΕΧΕ!

260 Επισκέπτες, 0 Χρήστες