Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 559
  • Total: 559

ΓΜΤ μου....

Ξεκίνησε από spellbound, Απριλίου 01, 2006, 09:54:03 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

spellbound

πρωτη και καλυτερη δηλωνω....

chriastina

άντε και το κάναμε το κλάμπ
σε τι θα μας βοηθήσει?

papi

[size=9]μαλακομαγνιτη εχεις και εσυ?ρε τι τραβαμε[/size]

spellbound

Παράθεση από: "kuria"και στα λεγα... προσεχε θα ξεγοφιαστεις... τιποτα εσυ... εκει να χοροπηδας με τα ψιλοτακουνα...

αφου μου αρεσουν τα τακουνια... μερος της ιδιοσυγκρασιας μου... ]

kuria

εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

spellbound

αφου μου αρεσουν βρε κυρια..... και του αρεσουν 8)

spellbound

...πεθαινω στο αγγιγμα του..... ]

Mpetatzis

minoraki

Παράθεση από: "spellbound"ειμαι ερωτευμενη.....  ]
αν το δηλωνες αλλη μερα, ισως και να το πιστευα.....τωρα ομως, που να σε δω κατω να χτυπιεσαι αναποδα σαν την κατσαριδα.....δεν σε πιστευω με τιποτα......ψευτρα...εεεεεεεεεεεεε ψευτρα....
να..κατι τετοια κανουμε εμεις οι γυναικες και μετα μας βγαινει τ ονομα και σηκωνουν θεματα για μας στο φορουμ μερικοι μερικοι οτι ειμαστε ψευτρες......  :evil:  :evil:

minoraki

Παράθεση από: "kuria"αμ τα τακουνια σε μαρανανε και σενα στο πλακοστρωτο...    :P
καλα σου λεει η κυρια.....μη σε ξαναδω με γοβα στιλλετο.....σου ξεριζωσα το μαλλι τριχα-τριχα.....καλα να παθεις..... :D  :D  :D

spellbound

Παράθεση από: "minoraki"
Παράθεση από: "spellbound"ειμαι ερωτευμενη.....  ]
αν το δηλωνες αλλη μερα, ισως και να το πιστευα.....τωρα ομως, που να σε δω κατω να χτυπιεσαι αναποδα σαν την κατσαριδα.....δεν σε πιστευω με τιποτα......ψευτρα...εεεεεεεεεεεεε ψευτρα....
να..κατι τετοια κανουμε εμεις οι γυναικες και μετα μας βγαινει τ ονομα και σηκωνουν θεματα για μας στο φορουμ μερικοι μερικοι οτι ειμαστε ψευτρες......  :evil:  :evil:

who cares....   ]

spellbound

Παράθεση από: "Mpetatzis"ise martiriara to 3eris?

εχω μαρτυρησει, το τσερεις ??? ]

spellbound

Παράθεση από: "kuria"γμτ σουυυυυυυυυ!!!

εμ... ... ... ... ... ...

jcdenton

Παράθεση από: "spellbound"...πεθαινω στο αγγιγμα του..... ]

Πεθαίνεις στο άγγιγμά του, σου λείπει πριν καν χωρίσετε, είναι η πρώτη σου σκέψη το πρωί και η τελευταία το βράδυ και δεν μπορείς να σκεφτείς τη ζωή σου χωρίς αυτόν;

Αυτή η περίπτωση είναι δυσίατη. Κατ' εμέ υπάρχουν 2 περιπτώσεις.

1α) Αν δεν το ξέρει μαζεύεις το κουράγιο σου και του το λες. Η ειλικρίνεια και δη σε τέτοια θέματα μετράει πολύ σε τέτοια πράγματα. Tip: οι άντρες εκτιμούν την ειλικρίνεια σε δυσνόητα επίπεδα για τις γυναίκες.

1β) Επειδή η συζήτηση στο παραπάνω (1) δεν θα γίνει τσατ μπαμ (Καλημέρα - Καλημέρα, σε γουστάρω) αν δεις πως δεν τραβάει, ανασύνταξη. Αναβάλλεις το (1) για λίγο, δείχνεις για ένα μικρό εύλογο διάστημα τι είσαι (ειδικά εσένα θα σε λατρέψει) και περιμένεις την κατάλληλη στιγμή για το (1).΄

2) Αν το ξέρει και σε έχει απορρίψει, δεν τον πιέζεις. Του δίνεις χώρο,του φέρεσαι σαν φίλο (πραγματικό φίλο, όχι παρέα) και του δίνεις "μηνύματα¨ότι τα αισθήματά σου δεν αλλάξανε.

Η κατάλληλη στιγμή είναι κάτι απροσδιόριστο, που εξαρτάται από την εκάστοτε περίπτωση. Ξέρω πως τα παραπάνω είναι λίγο πολύ αόριστα, αλλά και οι έρωτες είναι ακανόνιστοι.

Τέσπα το κυριότερο είναι να θυμάσαι πως το να είσαι ο εαυτός σου και ειλικρινής είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ όπλο (υπέρ σου εννοείται).

(Τα ποσοστά σε τέτοιες περιπτώσεις είναι ΔΥΣΤΥΧΩΣ 50-50)
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

jcdenton

Ελπίζω να βρεις γαλήνη στην αγκαλιά του
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

559 Επισκέπτες, 0 Χρήστες