Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 304
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 258
  • Total: 259
  • Leon

ΕΝΑ ΨΕΜΑ...

Ξεκίνησε από kuria, Απριλίου 01, 2006, 12:13:35 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kuria

Παράθεση από: "Sotis"εχω να  κανω σεξ....14  χρονια...και  κερδισα  το  λοτο  προχτες... :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:

ειπαμε εδω γραφουμε μονο ψεματα... για τις σεξουαλικες σου επιδοσεις μπορουσες να αναφερθεις στο αντιστοιχο θεμα "μια αληθεια"    :P
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

tristana

Μόλις έμαθα ότι ο Τζέι Σι θα γίνει ΜΑΝΑ!
Επιτέλους θα γίνω γιαγιά από τον γιόκα μου το οποίου η κοιλίτσα έχει αρχίσει να φουσκώνει. Επιπλέον, επειδή είναι ο πρώτος αρσενικός που θα γεννήσει μας χάρισαν οικόπεδο με θέα στον Πλούτωνα καρσί στην Ανδρομέδα. Θα σας καλέσουμε στη βάφτιση της μικρής Τρίστε.

mpouRmpounaki

riaghul

Ειμαι μελος τρομοκρατικής ομαδας...
και ετοιμάζουμε....ανατίναξη του ...α33

8)

riaghul

λετε???? :roll:

κατα τα λεγομενά σας...
να είναι και ευσεβής πόθος??

:?:  :roll:  :P

fmas

Σταμάτησα να τρέχω σαν τον χαζό και έχω αρχίσει να χαλαρώνω!!!!!

Σου κάνει το ψέμα Μαρία?

kuria

αποσυρομαι στο νησι μου...

Sophia

Μόλις γύρισα από τις χειμερινές διακοπές μου στο σαλέ που μου κληροδότησαν οι ελβετικής καταγωγής ευγενείς πρόγονοί μου στο Γκστααντ και φεύγω με το πολυτελή Super Yacht του εφοπλιστή συζύγου μου για παραδοσιακές ελληνικές πασχαλινές γιορτές στη.... Μύκονο!

Kuria καλό????

Jezebell

Εχω παρα πολλα λεφτα και δεν ανησυχω που ηρθαν ολοι οι λογαριασμοι μαζεμενοι και φουσκωμενοι

fmas

Απέκτησα ιδιόκτητο Αεροσκάφος τύπου 737BJ για να ταξιδεύω σε όλον τον κόσμο........

kuria

επιτελους εγινε και τυπικα δικο μου... σε εκεινο των καμποσων στρεματων οικοπεδακι στον αρη αναφερομαι... εκει λοιπον στον υπεροχο κοκκινο πλανητη σας προσκαλω να απολαυσετε το ντερμπυ που διοργανωσα μεταξυ της ενδοξου κοκκινης ομαδας και του πρασινου σιχαματος  (τελικα καθε ψεμα κρυβει και μια μεγαλη αληθεια... )   :lol:

kodikas

Παράθεση από: "fmas"Απέκτησα ιδιόκτητο Αεροσκάφος τύπου 737BJ για να ταξιδεύω σε όλον τον κόσμο........

Kαλή σταδιοδρομία.  :D

gon

Όλα είναι ένα ψέμα Συγγραφέας: Λευτέρης Παπαδόπουλος

araxnoula

thelw na pw oti douleuw apo xombi kai to pasxa tha to perasw sto L.A.
14 xronia bre soti????

kuria

Παράθεση από: "araxnoula"14 xronia bre soti????

καλα αυτος θα παρει το νομπελ ψευτιας εντομουλα μου... εχει πανω απο 34 χρονια να το κανει... η πρωτη και τελευταια του συμμετοχη στο αναλογο αθλημα ηταν οταν μεταφεροταν απο τα γεννητικα οργανα του πατερουλη του στην κοιλιτσα της μανουλας του...   :P  :P  :P

sotakooooo i love u βρε χαμενοοοοοοοο!!!!     :hug2:

258 Επισκέπτες, 1 Χρήστης