Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 356
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 325
  • Total: 326
  • Leon

ΕΝΑ ΨΕΜΑ...

Ξεκίνησε από kuria, Απριλίου 01, 2006, 12:13:35 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kuria

οταν σε σκεφτομαι καθε μου ανασα κι ενας οργασμος... και μην ξεχνας πασχω κι απο ταχυπνοια...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

barby

[size=24][/size]ΜΑ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΟΛΗ ΕΝΑ ΨΕΜΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

Nikos28

Μετά απο μια πολυκύμαντη ζωή, γεμάτη γνώση και εμπειρία... γράφω βιβλία, άρθρα κλπ που γίνονται αφορμή για κοινωνικές και πολιτιστικές μεταρρυθμίσεις.
Τιμής ένεκεν, ή εκδίκησης ένεκεν (για να με ξεφορτωθούν) με κάνουν κηπουρό και με στέλνουν με μόνιμη μετάθεση στον εθνικό κήπο!
Στο τέλος, μετά απο χρόνια ερευνών, ανακαλύπτω τον τάφο του Μ. Αλεξάνδρου.

Όνειρα θερινής νυκτός...
 :oops:

Bijoux

Παράθεση από: "Nikos28"Μετά απο μια πολυκύμαντη ζωή, γεμάτη γνώση και εμπειρία... γράφω βιβλία, άρθρα κλπ που γίνονται αφορμή για κοινωνικές και πολιτιστικές μεταρρυθμίσεις.
Τιμής ένεκεν, ή εκδίκησης ένεκεν (για να με ξεφορτωθούν) με κάνουν κηπουρό και με στέλνουν με μόνιμη μετάθεση στον εθνικό κήπο!
Όνειρα θερινής νυκτός...

σεξ δεν έχει;

:P

Nikos28

Παράθεση από: "Bijoux"
Παράθεση από: "Nikos28"Μετά απο μια πολυκύμαντη ζωή, γεμάτη γνώση και εμπειρία... γράφω βιβλία, άρθρα κλπ που γίνονται αφορμή για κοινωνικές και πολιτιστικές μεταρρυθμίσεις.
Όνειρα θερινής νυκτός...

σεξ δεν έχει;

:P

Αμέ, πώς δεν έχει...  :P

Αλλά με κάποια με την οποία έχω δεσμό, όχι ''σχέση''... Αίσθημα, με Α κεφαλαίο!   :wink:

isabella

ΠΕΡΑΣΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 32 ΕΤΩΝ ]

SoFiA24

Πέρασα μια απαίσια εβδομάδα , δεν πήγα πουθενά, δεν βρέθηκα με κανέναν και το κυριότερο κανένας δεν υποτίμησε το μυαλό μου και την αντίληψή μου...

kuria

εγω σε αντιθεση με τη σοφουλα περασα θαυμασια... να σκεφτειτε ουτε σαλιο δε χρειαστηκε οταν με .... οι καταστασεις...

kuria

μονο καποιος χυδαια πλουσιος μπορει να με κατακτησει...

Bijoux

Νίκο και τι διαφορά έχει ο δεσμός με την σχέση;

γιατί το έβαλες μέσα σε ''; μιλάς για πλατωνική;

kuria

θερμα συγχαρητηρια στο φιλο και συνφορουμιστη μας RickyMartin που τον εκαναν δεκτο στην μεγαλη των σουμο σχολη...
του ευχομαστε ολοψυχα καλα κεφαλοκλειδωματα και... αρχισουμαρχης!!!

Sotis

μωρο  μαρακι  μου   εβαλες  αγγελια   για  το  γαμο  μας,.... :D  :D

Nikos28

Παράθεση από: "Bijoux"Νίκο και τι διαφορά έχει ο δεσμός με την σχέση;

γιατί το έβαλες μέσα σε ''; μιλάς για πλατωνική;

Όχι. Η πλατωνική σχέση είναι μια απλή διαπροσωπική σχέση και τίποτα παραπάνω.

Η διαφορά μεταξύ δεσμού και ''σχέσης'' βρίσκεται στην ένταση και στην επιθυμία για μια κοινή ζωή, που θα κοιτάζει στο μέλλον.

Τα εισαγωγικά τώρα, τα έβαλα επειδή αυτή η λέξη (η ''σχέση'') έχει καταντήσει  να χαρακτηρίζει κάθε μορφή ερωτικής επαφής... Ροζ φουσκίτσες της μιας εβδομάδας, άψυχες ξεπέτες της μιας βραδιάς, cybersex, τσιλιμπουρδίσματα με τις τουρίστριες, φιλοφρονήσεις με την ταμία του supermarket, όλα αυτά είναι ''σχέσεις''.

Και πράγματι, κάθε επαφή μεταξύ δύο ανθρώπων είναι μια μορφή σχέσης. Όχι όμως και δεσμός. Δεσμός σημαίνει δέσμευση, αίσθημα ευθύνης και υποχρέωσης απέναντι στον άλλο/η, εμπιστοσύνη και όνειρα για το μέλλον.

Και μόνο το γεγονός  της κατά κόρον χρήσης της λέξης ''σχέση'' έναντι της λέξης ''δεσμός'' (κάτι που ισχύει την τελευταία δεκαπενταετία, έχω την εντύπωση) λέει πολλά...

tristana

Αυτά να τα πεις στον Προμηθέα Δεσμώτη που ήταν αχάριστος, Νίκο!  :lol:  :P  :twisted:

Κια που είσαι... καλά δεσμά.

Labelle

:scratch: Ena mono? Diskola mou vazetai! :lol:  :P

325 Επισκέπτες, 1 Χρήστης