Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 589
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 544
  • Total: 544

ΨΑΧΝΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ

Ξεκίνησε από epikoureios, Απριλίου 02, 2006, 02:31:19 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Anonymous

Συγνώμη...
Ο καθένας μας , γραφει κάτι που τον απασχολεί..
Κάτι που θέλει να μοιραστεί μαζί μας!
Θα έπρεπε να μας χαροποιεί το γεγονός πως μας είπε ότι είναι παντρεμένος και δεν το έκρυψε... εξάλλου ζητάει μια γνωριμία με κοπέλα απο Θεσσαλονίκη.

Εμάς λοιπόν δεν μας πιάνει... ]

Nikos28

Με αφορμή το post του φίλου μας- που, στο κάτω κάτω, μπράβο του που είναι ειλικρινής...

...έχω μια απορία...

Γιατί έχω την αίσθηση ενός συντριπτικά αφόρητου deja vu;;;
Γιατί μου φαίνεται ότι, λίγο-πολύ, όλοι μας περιφερόμαστε σαν τον περιπλανώμενο Ιουδαίο κυνηγώντας μια σκιά;
Γιατί έρωτα διαβάζουμε και έρωτα δε ζούμε;

Γιατί όλα αυτά;   :?

Anonymous

Γιατί αν δεν γινόταν αυτό Νικόλα,
πως θα ρωτούσες εσύ??

:P  :P

spellbound

Παράθεση από: "Nikos28"Με αφορμή το post του φίλου μας- που, στο κάτω κάτω, μπράβο του που είναι ειλικρινής...

...έχω μια απορία...

Γιατί μου φαίνεται ότι, λίγο-πολύ, όλοι μας περιφερόμαστε σαν τον περιπλανώμενο Ιουδαίο κυνηγώντας μια σκιά;

Νικολα, εσυ ειπες πρωτος οτι ο ερωτας ειναι μια "φουσκα"  .. εμας ρωτας ???

και καλα το εβαλε το θεματακι ο αγνωστος φιλος που δεν ξαναμπηκε στον κοπο να ασχοληθει   (γιατι αραγε ?? γνωστος - αγνωστος ??)

ο ανθρωπος ειπε αυτο που θελει. νετα, σταρατα και χωρις τζιριτζατζουλες μαλαματενιες.

(και μη μου το ριξεις στη φιλοσοφια τωρα, γιατι εχω ΠΑΛΙ τα νευρα μου...)
 ]

Jezebell

Επειδη μπερδευτηκατε ειπα να σας εξηγησω :lol:
Ο ανθρωπος ειδε ενοτητα σχεσεις και σου λεει οπως στισ αγγελιες που γραφει σχεσεις γαμοι κτλ ας βαλω κι εγω την αγγελια μου.Αμαν να τον φατε πια!!
Περα απο την πλακα τουλαχιστον ηταν ειλικρινης

spellbound

Jez..  

αυτο οντως. ηταν ειλικρινης

και παρ οτι γενικα ειμαι λατρης του "μπαχαλευειν" σε αυτο του εβγαλα το καπελο και μοκο η κυρια (εγω) που λενε.

Nikos28

Παράθεση από: "spellbound"
Παράθεση από: "Nikos28"Με αφορμή το post του φίλου μας- που, στο κάτω κάτω, μπράβο του που είναι ειλικρινής...

...έχω μια απορία...

Νικολα, εσυ ειπες πρωτος οτι ο ερωτας ειναι μια "φουσκα"  .. εμας ρωτας ???

και καλα το εβαλε το θεματακι ο αγνωστος φιλος που δεν ξαναμπηκε στον κοπο να ασχοληθει   (γιατι αραγε ?? γνωστος - αγνωστος ??)

ο ανθρωπος ειπε αυτο που θελει. νετα, σταρατα και χωρις τζιριτζατζουλες μαλαματενιες.

(και μη μου το ριξεις στη φιλοσοφια τωρα, γιατι εχω ΠΑΛΙ τα νευρα μου...)
 ]

Έχεις δίκιο Κατερίνα... το είχα ξεχάσει!

Πράγματι, είναι γιατί ο έρωτας είναι φούσκα! Μια ροζ φούσκα, που φουσκώνει... σπάει... φουσκώνει... σπάει... ξανά και ξανά και ξανά.

Γι' αυτό περιπλανιώμαστε σαν την άδικη κατάρα...

epikoureios

Κατ΄αρχήν ευχαριστω όλους και όλες για τη συμμετοχή!
Περιμένω βέβαια κάτι πιο ουσιαστικό, αλλά αρχίζω να πιστεύω ότι αυτό δεν είναι εφικτό μέσω του νετ!
Σε κάποιους και κάποιες θα φάνηκα απαράδεκτος, αλλά η διάθεσή μου είναι πολύ πεσμένη τελευταία και ζητώ κατανόηση.
Ευτυχώς εχουμε Άνοιξη που σημαίνει αρκετό φως για φωτοσύνθεση!

Jezebell

Αγαπητε επικουρειε δεν ξερω τι ακριβως περιμενες αλλα δεν γινεται με ανακοινωση μεσα σε φορουμε.Στο νετ ειναι εφικτο να βρεις αυτο που ζητας αλλα οχι μεσω φορουμε , κανε κανα τσατ βρε αδερφε κανα πριβε.
Ουφ παλι εδωσα τα φωτα μου...μα τοση σοφια πια...ουφ ουφ

minoraki

Παράθεση από: "spellbound"και καλα το εβαλε το θεματακι ο αγνωστος φιλος που δεν ξαναμπηκε στον κοπο να ασχοληθει   (γιατι αραγε ?? γνωστος - αγνωστος ??)
βρε λες να ειναι κανενας γνωστος και να μας κανει πλακα??? :roll: γιατι...αντε και εβαλε το θεματακι  του....μετα ομως εξαφανιστηκε.....και εαν εμφανιζοταν καποια υπαρξη που ηθελε να τον κανει να ξεβαρεθει???? που θα τον εβρησκε???? εεεεεε???? που????? :roll:

Anonymous

Κορίτσια,
κανείς δεν χάνεται!!!
Όλοι επιστρέφουν τον τόπο του εγκλήματος!
Ίσως λίγο καθυστερημένα.. αλλά έχει αφήσει τα ίχνη του... ]

spellbound

Παράθεση από: "epikoureios"

Κατ΄αρχήν ευχαριστω όλους και όλες για τη συμμετοχή!
Περιμένω βέβαια κάτι πιο ουσιαστικό, αλλά αρχίζω να πιστεύω ότι αυτό δεν είναι εφικτό μέσω του νετ!
Σε κάποιους και κάποιες θα φάνηκα απαράδεκτος, αλλά η διάθεσή μου είναι πολύ πεσμένη τελευταία και ζητώ κατανόηση.
Ευτυχώς εχουμε Άνοιξη που σημαίνει αρκετό φως για φωτοσύνθεση!

Γνωστε η αγνωστε epikoureie,

Εγω λεω μη μασας  ]

Anonymous

Έχει δίκαιο η Σπελλούκοοοο!!!  ]Είμαστε[/color] [size=18]μια τρελή τρελή[/size] Οικο[size=18]γένειαααααααα!!![/size]

:D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

Sara

epikoureios

Λοιπον καλά όλα όσα λένε κάποιοι ότι είμαι ειλικρινής, αλλά φοβάμαι ότι έκανα άσχημη εντύπωση!

544 Επισκέπτες, 0 Χρήστες