Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 556
  • Total: 556

εαν επισκεφθειτε αυτα τα κρατη....

Ξεκίνησε από minoraki, Απριλίου 03, 2006, 03:50:10 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

minoraki

προσοχη στο .....
Σεξ .....

1. Στο Λίβανο, επιτρέπεται στους άντρες να κάνουν σεξ με ζώα, αρκεί τα ζώα να ειναι θηλυκά. Εάν οι σεξουαλική επαφή είναι με αρσενικό ζώο, επιβάλλεται ποινή θανάτου (Δηλαδή σε παίρνουν μάτι από μακριά να κάνεις ό,τι κάνεις με την κατσίκα και πλησιάζουν κοντά να δουν μην είναι τράγος?

2. Στο Μπαχρέιν ένας άντρας γυναικολόγος επιτρέπεται να εξετάσει μια γυναίκα, αλλά του απαγορεύεται να κοιτάζει απευθείας στα γεννητικά της όργανα κατά τη διάρκεια της εξέτασης. Επιτρέπεται μόνο να βλέπει μέσω καθρέφτη. (Σε κάνει να ελπίζεις ότι δε θα χρειαστείς ποτέ να σε χειρουργήσει γυναικολόγος, ε?)

3. Απαγορεύεται τους Μουσουλμάνους να κοιτάζουν τα γεννητικά όργανα ενός νεκρού. (Κάτι ακούσαμε τον τελευταίο καιρό για τη διαθήκη του πώς-τον-λέγαν "τρομοκράτη") Το ίδιο ισχύει και για τους νεκροθάφτες. Τα όργανα λοιπόν του νεκρού πρέπει να καλύπτονται μ' ένα κομμάτι ξύλο ή ένα τούβλο. (Τούβλο?)

4. Στην Ινδονησία η τιμωρία για τον αυνανισμό είναι αποκεφαλισμός! (Εδώ είμαστε!!!!)

5. Στο Γκουάμ υπάρχουν άντρες που η πλήρης τους απασχόληση είναι να βρίσκουν παρθένες οι οποίες τους πληρώνουν για να κάνουν έρωτα. Ο λόγος?
Στο Γκουάμ απαγορεύεται από το νόμο να παντρεύονται οι παρθένες!!!
(Για να το σκεφτούμε λιγάκι. . . Γιατί δε μας είπαν τίποτα για κάποια παραπλήσια έστω δουλειά στον επαγγελματικό μας προσανατολισμό? Άραγε πώς θάταν ένα Τμήμα μιας Σχολής τέτοιο? Οι βάσεις που θα πήγαιναν? Πω πω . . !!)

6. Στο Χονγκ Κονγκ μια απατημένη σύζυγος μπορεί νομίμως να σκοτώσει το μοιχό άντρα της, αλλά της επιτρέπεται να το κάνει μόνο με τα χέρια της!!
Την ερωμένη του συζύγου, κατά τα άλλα, μπορεί να τη σκοτώσει η απατηθείσα όπως της αρέσει!

7. Στο Λίβερπουλ, λέει, επιτρέπεται να είναι τόπλες οι πωλήτριες αλλά μόνο σε μαγαζιά που πουλάνε τροπικά ψάρια!

8. Στο Κάλι, στη Κολομβία, μια γυναίκα επιτρέπεται να κάνει έρωτα μόνο με το σύζυγό της, αλλά την πρώτη φορά που θα γίνει αυτό, πρέπει να? ναι παρούσα και η μητέρα της . . . (Τώρα αυτό μήπως σας φέρνει στο μυαλό κάτι με ματωμένα σεντόνια που πρέπει να κρεμαστούν στο παράθυρο, πράγμα που συνέβαινε [εύχομαι να ισχύει ο παρατατικός] σε πιο κοντινά μας από την Κολομβία μέρη?)

9. Στο Σάντα Κρουζ στη Βολιβία είναι παράνομο ένας άντρας να κάνει σεξ με μια γυναίκα και τη μητέρα της ταυτοχρόνως!
(Τι λέμε τώρα? Γιατί άραγε έπρεπε να φτάσουν να νομοθετήσουν επ' αυτού?)

Και ένα 10ο για να κλείσουμε με Αμερικάνους . . . Θα το αφήσω ασχολίαστο

10. Στη Μέριλαντ απαγορεύεται να πωλούνται προφυλακτικά από μηχανές με κέρμα παρά μόνο εάν η μηχανή βρίσκεται σε μέρη όπου πωλούνται οινοπνευματώδη για κατανάλωση στον ίδιο χώρο!!"

black_velvet

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

minoraki

:D  :D  :D χαχα!!!! βελουδενια μου και εγω γελασα παρα πολυ οταν τα διαβασα.....εχω τους χορηγους μου εγω βλεπεις....χμχμχμχμχμχ :wink:  :wink:

kuria

[size=18]μακρια απο μας η ινδονησια... θα γεμισουμε ακεφαλους ιπποτες...[/size]    :P  :P
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

isabella

Eαν επισκεφθείτε την Μάλτα , πέραν της αριστερής οδήγησης στον νησί , έχετε υπ'όψην σας οτι προτεραιότητα οδικώς έχει αυτός που μπαίνει πρώτος στον δρόμο , μιας και οι πινακίδες οδικής κυκλοφορίας είναι ανύπαρκτες...

minoraki

Παράθεση από: "kuria"χεχε μαρακι.....την μπιιιιιιιιιιπ πολυ αγαπησαν....τον μπιιιιιιιπ...ουδεις!!!!! (δεν το γραφω, γιατι θα μας κοψει η λογοκρισια...)

minoraki

στη μαλτα εχουν το αγγλικο συστημα οδηγησης, οπως στην κυπρο.....
 :arrow: καλοι οδηγοι θα ειναι και αυτοι....τι να σου πω!!!!! :roll:

antiope

:shock:  :shock:  :shock:
ti mathainei kaneis!!!!!!
osoi pane se exotika merh elpizontas se sex tha prepei na exoun th dhmosieysh soy gia odhgo minoraki!!!

xaxaxaxaxxaxaxaxxaxaxaxaxaxa

minoraki

αντιοπακι....γι αυτο μεριμνησα κουκλα μου.....για τους επιδοξους ταξιδιωτες των εξωτικων νησιων..... :wink:  :wink: ......αλλά μαλλον θα τους κοπει η ορεξη!!!!! :evil:

fmas

Minoraki μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ... Απλά Θεϊκό!!!!!

minoraki

χαχα :D φαμασακι μου.....οδηγιες προς ναυτηλομενους και οχι μονον!!!!

chriastina

τώρα εγώ γιατί θέλω να προσφέρω ταξιδάκι την Ινδονησία
σε μερικούς που γνωρίζω? εεεεεεε? γιατίιιιιιιιιι?  :roll:  :roll:  :roll:

minoraki

για τον ιδιο λογο που θελω και εγω κρις!!!!
αλλά σιγα μη τους προσφερουμε και υπερατλαντικο ταξειδι κιολας.... :evil:

Sotis

εγω  λεω  να  παω στο γκουαμ..να  πιασω  δουλεια.... :oops:  :oops:  :oops:  :D  :D

minoraki

και γιατι κοκκινιζεις λευτεριδιον???
θα σου πηγαινε αυτη η δουλεια ξερεις.... :wink:  :wink:  :D  :D

556 Επισκέπτες, 0 Χρήστες