Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 491
  • Total: 491

πασχα.....

Ξεκίνησε από minoraki, Απριλίου 07, 2006, 12:59:52 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

black_velvet

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

chriastina

Παράθεση από: "spellbound"Βρε Χριστινα, δεν ερχεσαι μαζι μου για ηθικη συμπαρασταση ???   :lol:  :lol:

spellaki μου
μα τω Θεώ αν μπορούσα θα ερχόμουν μια για σένα (πάνω απ όλα) αλλά και για τον "ναυαγοσώση" :lol:  :lol:  :lol:  και άλλη μια για το ταξίδι και το σόι,τρελαίνομαι για παρανοικές θείτσες...... :lol:
να ξέρεις όμως ότι θα είμαι εδώ για όποτε θα θελήσεις έναν λογικό
άνθρωπο να μιλήσεις.... (καλά! με αυτή την πανσέληνο που έρχεται ένας Θεός ξέρει τι άλλες μ@μ@κίες θα πω....καλέ μαζεύτε μεεεεεεεε!!!!!!!)

fmas

Μαμά καλό ταξίδιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

minoraki

Παράθεση από: "black_velvet"
 ]
βελουδενια......ουτε ζωγραφιστους δεν τους θελω του θειους και τις θειες.....25 συναπτα ετη τους κουβαλουσα στην πλατη μου, στο σπιτι μας στην αναβυσσο..... :evil:  :evil:  :evil: .......και ηταν μπολικοι παναθεμα τους......ακομα να αποτοξινωθω απο δαυτους.....εχουν απομεινει ακομα η μητερα μου :evil: και η αδελφη της :evil: τα ετη των οποιων πιανουν τους 3,5 αιωνες :shock:  :shock: !!!!!! τοσο καλα!!!!!

:arrow: οσο για τα βαφτισια του μωρου.....να το χαιρεσαι βρε :D και να το δεις οπως εσυ επιθυμεις.....!!!!!!!!

fmas

Παναγία μου....... Εμείς στο σύνολο πιάνουμε αυτήν την ηλικία.... Όχι 2 άτομα μόνο......... Minoraki Ιωβική υπομονή πρέπει να έχεις.......

minoraki

γιαννακη μου ξερεις ποσες σκεφτηκα να παω μονη μου και να ανοιξω τον καιαδα???? :evil:  :evil: ......θα με παιρνανε για τρελλη βεβαια και ισως βρισκομουν στον κορυδαλλο.....αλλά δεν θα εκανα και αυτη την χαρη στις υπεραιωνιβιες κυριες  :evil: να με δουν δλδ πισω απο τα καγκελα....αρκετες χαρες τους εκανα στη ζωη μου :evil:

black_velvet

Παράθεση από: "minoraki"....

:arrow: οσο για τα βαφτισια του μωρου.....να το χαιρεσαι βρε :D και να το δεις οπως εσυ επιθυμεις.....!!!!!!!!

Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ μινοράκι!!     ]

minoraki

:hug2:  :hug2: βελουδενια μου σε ευχαριστω παρα πολυ.....
μετα το πασχα.....ας πιουμε κανενα ποτακι ΟΚ???? :D

black_velvet

Βεβαίως!
Και πολύ το καθυστερούμε!!! ;-)
Καλά να περάσεις στις διακοπές σου! ]

HORHE

καλες γιορτες ειναι ευτυχισμενες γιορτες..καλες γιορτες σε ολους λοιπον μεσα απο τυην καρδια μου..καλο πασχα και παντα υγεια...

anastasia

HORHE

αναστασια μου σου ευχομαι οτι επιθυμεις μεσα στην καρδια σου να το βρεις..
οι γιορτες να σε πλησιασουν και την ψυχουλα σου να αγγιξουν...

minoraki

Παράθεση από: "HORHE"καλες γιορτες ειναι ευτυχισμενες γιορτες..καλες γιορτες σε ολους λοιπον μεσα απο τυην καρδια μου..καλο πασχα και παντα υγεια...
χορχε.....σε ευχαριστουμε πολυ......νασαι και εσυ καλα και καλα να περασεις το πασχα.....υγεια σε σενα και την οικογενεια σου!!! :hug2:  :hug2:

491 Επισκέπτες, 0 Χρήστες