Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 588
  • Total: 588

πασχα.....

Ξεκίνησε από minoraki, Απριλίου 07, 2006, 12:59:52 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

minoraki

περιμενα μηπως βαλει κανεις αλλος το θεμα.....
αλλά δεν το βλεπω.....
οποτε απεφασισα να το γραψω εγω.....

:arrow: τι θα κανετε το πασχα?
 :arrow: που θα πατε?
 :arrow: θα σουβλισετε αρνι?
 :arrow: θα φατε μαγειριτσα?
 :arrow: θα πατε σε νησι ή οχι?
 :arrow: τις αγιες τουτες ημερες θα τις περασετε με την οικογενεια σας.....ή οχι???(αυτη ειναι λιγο χαζη ερωτηση....αλλά μπορει και να συμβει κατι τετοιο)......

:arrow: ή τελος παντων πειτε μας εσεις τι εχετε κατα νου να κανετε.....

flower732

Παράθεση από: "minoraki"περιμενα μηπως βαλει κανεις αλλος το θεμα.....
αλλά δεν το βλεπω.....
οποτε απεφασισα να το γραψω εγω.....

:arrow: τι θα κανετε το πασχα?
 :arrow: που θα πατε?
 :arrow: θα σουβλισετε αρνι?
 :arrow: θα φατε μαγειριτσα?
 :arrow: θα πατε σε νησι ή οχι?
 :arrow: τις αγιες τουτες ημερες θα τις περασετε με την οικογενεια σας.....ή οχι???(αυτη ειναι λιγο χαζη ερωτηση....αλλά μπορει και να συμβει κατι τετοιο)......

:D  at Easter i will have maybe normal days because we will not selebrate together with my boyfriend this year.
 ]

pingo

Εγώ δεν ξέρω ακόμα τί θα κάνω...
Ένα μόνο ξέρω:ότι θα φάω μαγειρίτσα και κοκορέτσι...αυτά περιμένω από το Πάσχα... :wink:

Yes, είμαι ένας μικρός κανίβαλος (τα λατρεύω τα εντοσθοειδή) :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

fmas

Να απαντήσω και εγώ......
 :arrow: τι θα κανετε το πασχα? Πέραν του ότι πιθανών να έχω να στήσω έναν Server θα χαλαρώωωωωωωωωωωωωωωωωσω
 :arrow: που θα πατε? Σέρρες στο χωριό μου.... Που αλλού.....
 :arrow: θα σουβλισετε αρνι? Φυσικά και ναι.... Αλλά κατσικάκι από το χωρίο.... Να ναι καλά ο Πάππος.......
 :arrow: θα φατε μαγειριτσα? Μπα....... Δεν μου αρέσει.. Αλλά κάτι καλό θα κάνει η μάνα μου.... Σλουρπ.....
 :arrow: θα πατε σε νησι ή οχι? ΟΧΙ........
 :arrow: τις αγιες τουτες ημερες θα τις περασετε με την οικογενεια σας.....ή οχι???(αυτη ειναι λιγο χαζη ερωτηση....αλλά μπορει και να συμβει κατι τετοιο)...... Με την Μητέρα μου, τον Πατέρα μου, τον Αδελφό μου, Γιαγιάδες, Παππού, Θείους, Θείες, Ξαδέλφια, Συμπεθέρια (τις Γιαγιάς μου) και γενικότερα με ΛΑΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ...... Πάλι που να κάτσουμε δεν θα έχουμε.....

:arrow: ή τελος παντων πειτε μας εσεις τι εχετε κατα νου να κανετε..... Μετά την 2η μέρα του Πάσχα να σας έρθω!!!!!!!

minoraki

:D  :D  :D γιαννακη!!!!!!!!!! μετα την δευτερη μερα μας ερχεσαι??? αιντε με το καλο να σε δουμε κουκλε μου!!!! φιλια πολλα!!!!!!!

Bijoux

στο χωριό μου
κλασσικά ψήσιμο κατσικιού και κοκορέτσι και μαγειρίτσα
και ρακοκατανύξεις με φίλους και αγαπημένους

SoFiA24

Ας απαντήσω κι εγώ...

:arrow: τι θα κανετε το πασχα? Θα φύγω επιτέλους απ το κλεινόν άστυ  
:arrow: που θα πατε? Ευελπιστώ προς τη Βόρεια Ελλάδα  :wink:
:arrow: θα σουβλισετε αρνι? Φαντάζομαι πως ναι ...
:arrow:  θα φατε μαγειριτσα? Μμμμιαμμμ γι αυτή τη στιγμή το περιμένω πως και πως...Εννοείται
:arrow: θα πατε σε νησι ή οχι? όχι........
:arrow: τις αγιες τουτες ημερες θα τις περασετε με την οικογενεια σας.....ή οχι???(αυτη ειναι λιγο χαζη ερωτηση....αλλά μπορει και να συμβει κατι τετοιο)......Φέτος μάλλον όχι

:arrow:  ή τελος παντων πειτε μας εσεις τι εχετε κατα νου να κανετε..... Να περάσω πάρα μα πάρα πολύ καλά !!!  :D  :D

minoraki

Παράθεση από: "Bijoux"στο χωριό μου
και ρακοκατανύξεις με φίλους και αγαπημένους
πολυ μου αρεσε αυτο......ρακοκατανυξη......ζηλευω λιγο..... :) (με την καλη εννοια βεβαια)!!!!

minoraki

Παράθεση από: "SoFiA24"Ας απαντήσω κι εγώ...

:arrow: τι θα κανετε το πασχα? Θα φύγω επιτέλους απ το κλεινόν άστυ  
:arrow: που θα πατε? Ευελπιστώ προς τη Βόρεια Ελλάδα  :wink:
:arrow: θα σουβλισετε αρνι? Φαντάζομαι πως ναι ...
:arrow:  θα φατε μαγειριτσα? Μμμμιαμμμ γι αυτή τη στιγμή το περιμένω πως και πως...Εννοείται
:arrow: θα πατε σε νησι ή οχι? όχι........
:arrow: τις αγιες τουτες ημερες θα τις περασετε με την οικογενεια σας.....ή οχι???(αυτη ειναι λιγο χαζη ερωτηση....αλλά μπορει και να συμβει κατι τετοιο)......Φέτος μάλλον όχι

:arrow:  ή τελος παντων πειτε μας εσεις τι εχετε κατα νου να κανετε..... Να περάσω πάρα μα πάρα πολύ καλά !!!  :D  :D
σοφακι....σου ευχομαι να περασεις οσο καλυτερα γινεται......αιντε βρε!!!! και του χρονου διπλη.....(και δεν εννοω σε κιλα εεεεεεε???)!!!!! :D

fmas

Παράθεση από: "minoraki":D  :D  :D γιαννακη!!!!!!!!!! μετα την δευτερη μερα μας ερχεσαι??? αιντε με το καλο να σε δουμε κουκλε μου!!!! φιλια πολλα!!!!!!!

Ενοοείται!!!!!!!! Δεν χωράει συζήτηση ότι θα με δείτε......

Anonymous

Το πάσχα είναι η αγαπημένη μου γιορτή
όλη αυτή η κατανύκτική ατμόσφαιρα μου δίνει ελπίδα και κουράγιο
και τώρα που είμαι λίγο κάπως το περιμένω πως και πως...
να πάρουμε λίγο τα πάνω μας γιατί πολύ έχουμε πέσει :wink:

και όπως κάθε χρόνο θα κάτσω σπίτι, θα αράξω σπίτι με την οικογένεια:D

θα πάρω τον 4ο κύκλο από το 24 για να σκοτώσω τις ώρες μου :D

θα πιώ καφέ με τους κολλητούς που και αυτοί δεν θα εγκαταλείψουν τη  υπέροχη αυτή πόλη :D

δεν θα σουβλίσουμε γιατί έχουμε πένθος  :(

αλλά οκ όλα καλά :D  :D  :D

minoraki

σολε οπως βλεπω ολα καλα ειναι για σενα :D
και εμεις απο τοτε που πηγαμε στο σπιτι μας καναμε πασχα στην αθηνα.....για 11 χρονια περνουσαμε τις διακοπες του πασχα στην αθηνα και πιο συγκεκριμενα στο παλαιο φαληρο......φετος αποφασισαμε να παμε στη συρο.....ελπιζω ολα να πανε καλα.....
καλο πασχα ευχομαι και σε σενα και στην οικογενεια σου..... :D
οπως επισης ευχομαι η ανασταση του χριστου να απαλυνει το πενθος σας.....

spellbound

Πασχα????

Χμ... και μαγειριτσα, και αρνακι στη σουβλα.. το κοκορετσι το βλεπω να βγαινει ως συνηθως αποτυχια...

Στο εξωτερικο μεν, αλλα με ενα σκασμο Ρωμιους μαζεμενους γυρω απ τη πισινα...

Ελπιζω να ειναι καλα..

chriastina

Παράθεση από: "minoraki":arrow: τι θα κανετε το πασχα? ακόμα δεν γνωρίζω
:arrow: που θα πατε? σίγουρα θα μείνω Αθηνα
:arrow: θα σουβλισετε αρνι? κανείς δεν μιλά μπροστά μου για σουβλισμα αρνιου :evil:
:arrow: θα φατε μαγειριτσα? ΠΟΤΕ
:arrow: θα πατε σε νησι ή οχι? οχι :(
:arrow: τις αγιες τουτες ημερες θα τις περασετε με την οικογενεια σας.....ή οχι???(αυτη ειναι λιγο χαζη ερωτηση....αλλά μπορει και να συμβει κατι τετοιο)...... φτανει πια με την οικογενεια.....κάτι άλλο μήπως?

ακόμα δεν έχω καταλάβει ότι έρχεται το Πάσχα,κανένα προγραμμα προς το παρόν

spellbound

Βρε Χριστινα, δεν ερχεσαι μαζι μου για ηθικη συμπαρασταση ???   :lol:  :lol:

588 Επισκέπτες, 0 Χρήστες