Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 185
  • Total: 186
  • Leon

ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΚΟΤΣΙΔΑ..............

Ξεκίνησε από kaith, Απριλίου 07, 2006, 02:26:20 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kaith

Λοιπον κατοπιν μιας πολυ σοβαρης συζητησης που ειχα με αλλα μελη του α33 μεσα στο τσατ  αποφασισα να σας κανω μια απλη ερωτηση
Πως βλεπετε τους αντρες με κοτσιδες ; πολυ απλη ερωτηση και περιμενω τις απαντησεις σας .Ευχαριστω εκ των προτερων και πρεπει να σας πω οτι εγω προσωπικα τους φοβαμε γιατι συν τις αλλοις μπορει να εχουν και ψειρες ......... << πλακα κανω >>Ασε που οι περισοτεροι ακουνε ροκ παναγια μου σκετος εφιαλτης

spellbound

τι μας λες βρε καιτουλα ???

μια χαρα ειναι η ροκ βρε  ]

minoraki

ουτε και εγω εχω προβλημα με την κοτσιδα στους αντρες....
αντιθετα μαλιστα, εαν τους παει μου αρεσει πολυ......
οσο για το ροκ.....
καιτουλα μου ανηκω σε μια γενια που μεγαλωσε ακουγοντας, χορευοντας και τραγουδωντας ροκ.....
.....εισαι μια ροκ μπαλαντα/που θ΄αγαπω για παντα/χωρις να ξερω το γιατι.....

Enia

Σε πιο νέους, και ειδικά εφόσον δεν έχει αρχίσει να αραιώνει (και αν του πάει φυσικά) μ'αρέσει.
Αν έχει αρχίσει τα 'μπιφτεκάκια' και τις 'πλατείες', άστο καλύτερα! Χίλιες φορές εντελώς γουλί!  8)

pingo

Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσουν οι άντρες με κοτσίδες...
Πρώτον, γιατί πάει σε πολύ λίγους...
Δεύτερον, γιατί οι περισσότεροι δεν περιποιούνται τα μαλλία τους και είναι μέσα στην ψαλίδα και τιν λίγδα...μπλιάξ
Τρίτον, γιατί την ώρα του σεξ θα πέφτουν μέσα στα μούτρα μου... :wink:
Και τέταρτον, γιατί με μαθηματική ακρίβεια θα σου πάρουν το conditioner, το ζελέ και την λακ...(είναι καθαρά προσωπικά είδη και δεν θέλω να τα μοιράζομαι με κανέναν...πόσο μάλλον με άντρα) :lol:  :lol:  :lol:

black_velvet

Εμένα μου αρέσει η κοτσίδα στους άντρες.
Έτσι... άνευ αιτιολόγησης και ανάλυσης!! ;-)
Με ό,τι αυτό συνεπάγεται!!!  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

various

το μαλλι μου το φιδισιο θελω να το κανω ισιο........

Labelle

οσο για τη κοτσιδα εξαρταται αν του παει ... εχω δει "μωρο" με κοτσιδουλα που ηταν αχτυπητο  :wink:  :wink:  :wink:

8a simfonisw mazi sou Spell :wink:

tristana

Η ερώτηση θα έπρεπε να είναι αντίστροφη για μένα.
Δεν αντέχω τους άντρες με κοντά μαλλιά!
Και έχω την τύχη ο δικός μου να έχει λίγο πιο κοντά από τα δικά μου (ως τη μέση λέμε και είναι 1.92) και μάλιστα υπέροχα, πυκνά και εβένινα.
Κοντά μαλλιά, ξυρισμένο κεφάλι ή κολλημένα μαλλιά με τζελ μπλιαχ!

gbyzf1000

paw na agorasw perouka!!!!!!! :lol:  :lol:

kana efhmereuon yparxei?????? :?  :?

spellbound

1000 ρη,

καμμια σχεση με σενα η κοτσιδα !!! ]

purple

Παράθεση από: "kaith"Λοιπον κατοπιν μιας πολυ σοβαρης συζητησης που ειχα με αλλα μελη του α33 μεσα στο τσατ  αποφασισα να σας κανω μια απλη ερωτηση
Πως βλεπετε τους αντρες με κοτσιδες ; πολυ απλη ερωτηση και περιμενω τις απαντησεις σας .Ευχαριστω εκ των προτερων και πρεπει να σας πω οτι εγω προσωπικα τους φοβαμε γιατι συν τις αλλοις μπορει να εχουν και ψειρες ......... << πλακα κανω >>Ασε που οι περισοτεροι ακουνε ροκ παναγια μου σκετος εφιαλτης

afinw tin trixologia asxoliasti... to rock den katalaba ti exei?eksallou skepsou oti afta pou akous esy mporei na fainontai se osous akoune rock sketos efialtis.

Enia

εσύ τώρα γιατί το πήρες προσωπικά? :P τη γνώμη της είπε και η καίτη.
και καλύτερα άσε το ροκ ασχολίαστο και πιάσε την τριχολογία επ'αυτού είναι το θέμα.
εδώ άλλα κι άλλα θέματα δεν έχουν σωστό ή λάθος, θα έχουν οι τρίχες?!
περί ορέξεως κολοκυθόπιτα!!!

Jezebell

Εγω παλι με τους ροκαδες προβλημα δεν εχω ...του εντεχνου να φοβαστε!!!
Επισης δεν μ αρεσουν οι αντρες με μακρυα μαλλια
Με εκτιμηση
Σταυρουλα

purple

To ti aresei sto kathe atomo einai ypokeimeniko.Egw  kapote eixa malli ena metro kai twra to exw sta 2 xiliosta.Kapoioi lene oti kalytera me to makry alloi lene to antitheto.Sebasta kai ta dyo.

185 Επισκέπτες, 1 Χρήστης