Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 634
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ - 30/04/2006 Κυριακή

Ξεκίνησε από Foivi63, Απριλίου 09, 2006, 11:51:26 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

i garsona tou SoTi

Sotis

Παράθεση από: "i garsona tou SoTi"Lew na er8w  ]
εσυ να  μην  ερθεις,,, :wink:  :wink: γιατι  θα  σε  ματιασω
 :wink:

Foivi63

[size=18]Εγω να έρθω? τι λέτε?[/size]

Labelle

Den prolaveno kamia ap oles autes tis sinantiseis....euxomai na organosete kai kamia pros telos mai me arxes iouni na piw kai gw kanena kafe... :D  :wink:  :P

Sotis

οχι  γμτ  δε  θα   ερθεις...γιατι... :cry:  :cry:  :cry:

seatakias

ΜΑΛΛΟΝ  Ο ΕΡΩΤΑΣ ΦΤΑΕΙΙΙΙΙΙΙΙ. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ

kaith

σεατ ασε τα λογια περι ερωτα και περνα την κυριακη να με παρεις να παμε φλοισβο.

xhmeia

αφου ακυρωθηκε το τριημερο :cry:
(πρωτα ο Θεος )λεω να παω κ εγω ως το Φλοισβο τουλαχιστον :)

HORHE

εμενα με συγχωρειται,για αλλη μια φορα.ζητω συγνωμη που δεν θα παραβρεθω,για αλλη μια φορα,οχι επιτηδες,καθυστερειται η συμμετοχη μου σε συγκεντρωση για καφεδακι,ζητω συγνωμη αλλα εχει κανονιστει αυτο το 3μερο...υποσχομαι συντομα ομως να ερθω καπου...
καλημερα

seatakias

αιτη μου ετσι οπως εγινες προτιμω να εχω σωο το αμαξι μου . με τα κιλα που πηρες παλι για αναρτηση θα το παω

isabella

ΣΕΑΤΑΚΙΑ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΟΤΣΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙΤΗ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ!!!! ]

minoraki

καιτη-ιζαμπελ!!!!! ετσι μπραβο.....να μην αφηνουμε και πολλα περιθωρια στους αντρες και μας παιρνουν τον αερα!!!!!! αποφασιζουμε και διαταζουμε εδω και τωρα!!!! :D  :D
σεατ.....να περασεις και να παρεις και τις δυο κοπελλες.....αιντε μπραβο σου....μπρος μαρς!!!

kaith

σεατ για να μην σου πω τιποτα για την θεια σου την χορευτρια ενα σου λεω ΤΑ ΠΑΧΗ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ

minoraki

Παράθεση από: "Foivi63"[size=24]Θα έρθετε την κυριακή στον Φλοίσβο ή να βάλω τις φωνές????????[/size]
δεν ειπες ωρα φοιβη.....για πες.....ισως καταφερω να ελθω και εγω.... :)

seatakias

μινορακι την παιρνω την καροτσα αρκει να μπεις και εσυ μεσα

613 Επισκέπτες, 1 Χρήστης