Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 618
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

Η ΠΡΟΞΕΝΗΤΡΑ 2ος ΚΥΚΛΟΣ

Ξεκίνησε από gavrina, Απριλίου 11, 2006, 11:26:35 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Anonymous

Παράθεση από: "gbyzf1000"Guest star

ti noumero papoutsi foras?

37 !!  :wink:

gavrina

Νο2  :arrow:  

Παράθεση από: "Sotis"χμ..............  ωραια  να  κανονισουμε....  να   βρεθουμε....να   μας   φερουν    ποιο κοντα...νουμερο 2?
ΑΠΑΝΤΗΣΗ]
Πες αλεύρι?
Η κούκλα Νο2 σε γυρεύει!

gavrina

Νο18  ]http://img328.imageshack.us/img328/6752/996ax.gif[/img]
Παράθεση από: "bousoulitsas"To  :arrow: 18 na rvthsv poy menei boreia h notia ellada? :P
ΑΠΑΝΤΗΣΗ]
Ζω στον Φανταστικό κόσμο του Goufy βασικά αλλά σε σχέση με την Ελλάδα, μένω Αθήνα.

gavrina

Νο14  ]http://img328.imageshack.us/img328/3400/642cq.gif[/img]
Παράθεση από: "kodikas"Ρε νούμερο 14,
άμα σου κάνουν κουλά, τους σφαλιαρίζεις τους γκόμενους;;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ]
Ανατράφηκα σε μοναστήρι και αυτά τα χέρια -που δεν έχεις την χαρά να βλέπεις αυτή τη στιγμή- δεν είναι μαχαίρια, αλλά περιστέρια, δανείζομαι στίχους εμβριθείς και βαθυστόχαστους όπως βλέπεις, και προορισμένα για πιάνο, ολίγη κηπουρική και ετοιμασία σαντουιτσακίων με αγγουράκι.

Από την άλλη, αν είναι και πολύ κουλός, δικέ μου, την έχει φάει την σβουριχτή και ανάποδη και τρέχει κλαίγοντας στη μαμά του, το οποίον αρκετοί πικραμένοι και με πονοκέφαλο τσου-ρε-λάκηδες κυκλοφοράνε και κλαίγουνται. Να'ούμε, πάντα. 'Νταξ; Ρίξε ερώτησις. Σοβαρή, περικαλώ καθότι το επίπεδο ανώτερο και υπερπέραν."

gavrina

Νο20  ]http://img328.imageshack.us/img328/5826/yg153ls.gif[/img]
Παράθεση από: "jcdenton"Νο 20:

Τι μουσική ακούς;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ]
όλα τα είδη (σχεδόν)
το πρωί διαλέγω Ελληνικά έντεχνα
στην δουλειά ό,τι παίζει το ράδιο αρκεί να το καταλαβαίνω
όταν διαβάζω επιλέγω κλασσική
στα ντέρτια μου "καψουροτράγουδα" (μαζόχα βλέπεις!)
στα κέφια μου ρίχνω και μια "βόλτα"
χωρίς να λείπουν και μερικές ροκιές κάπου στα ενδιάμεσα ή την νύχτα

(περιμένω μια μέρα να ακούσω και την "μουσική των σφαιρών"......)

gavrina

Νο5  :arrow:  

Παράθεση από: "HORHE"καλημερα μικρουλα ΝΟ 5
ομολογουμενως λοιπον εχεις αρχισει και μου βαζεις δυσκολα,αλλα παρολα αυτα εχω ηδη καπου κατασταλαξει...
θα ηθελα να σου κανω δυο ερωτησεις ακομα και να μου απαντησεις με ολη την ευγενεια και την ειλικρινεια που σε διακρινει...
1. πιστευω οτι η ηλικια σου ειναι κοντα στα 31 αλλα δεν ειναι αυτη...ή 29 ή 33 ή εχεις αλλαξει στο προφιλ..μπορεις να μου την πεις?
2. γραφεις στο φορουμ?αν ναι σε παρακαλω μπορεις να μου πεις ενα θεμα που εχεις γραψει?

ξερω οτι οι ερωτησεις μου ειναι καπως...προσδιορισμενες αλλα ε καπως πρεπει να ξεφυγουμε απο την γενικοτητα....χαχαχα
σε ευχαριστω εκ των προτερων για τις ειλικρινεις απαντησεις σου και για την διαθεση σου να απαντησεις...
ΑΠΑΝΤΗΣΗ]
Καλησπέρα horhe.
Πιστεύω να είσαι καλά.
Ναι όντως η ηλικία μου είναι κοντά στα 31, πως το κατάλαβες?
Δεν γράφω συχνά στο φόρουμ και  για να σε βοηθήσω συνήθως μπαίνω το βράδυ ενώ εσύ αν δεν κάνω έχω καταλάβει μπαίνεις το πρωί, γιατί δεν σε έχω πετύχει ποτέ βραδάκι.

gavrina

Νο9  :arrow:
Παράθεση από: "ASSOS"Το 9 είναι από Αθήνα ;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ]
Όχι αλλά έρχομαι συχνά Αθήνα..  :wink:

gavrina

Νο3  :arrow:

Παράθεση από: "dr_sound"malista.......diladi  (noumero  3)  ise  guneka  pou  tin  ka8odigi  to  pathos  kai  ta  sinesthimata??????? h  mpeni kai  i  logiki?????.....ti  idos  mousikis  sou  aresi??????  ise  guneka pou  eksoterikevi  ta  sines8imata  tis???  se  pia  xora  tha   itheles  na  taksidepsis   kai  gia  pio  logo?????
ΑΠΑΝΤΗΣΗ]
Λογική και συναίσθημα με καθοδηγούν εξίσου! Η λογική είναι το μέσο που εξυψώνει το συναίσθημα και το συναίσθημα είναι αυτό που δυναμιτίζει την λογική μου!

Λατρεύω την ροκ μουσική, αλλά είμαι φαν τις reggae και jazz επίσης.

Το ταξίδι που ονειρεύομαι να κάνω είναι στην Φλωρεντία. Όχι πολύ μακρινό αλλά αυτό ονειρεύομαι εγώ! Γιατί ε? Γιατί ανήκω στο χώρο των εφαρμοσμένων καλών τεχνών και η Φλωρεντία είναι ο επίγειος παράδεισος για κάθε εικαστικό!

gavrina

Αν ξέχασα κάποια ερώτηση συγχωρέστεμε αλλά ξανακάντε την πάλι!!!
 ]

Sotis

και  ρωταο   το  νουμερο  2....?  ποτε  θα  με   φερουν κοντα  σου    τα  μαυρα   τα  εσωρουχα  σου... :wink:  :wink:  :oops:  :oops:  :D  :D

Anonymous

Blepw exeis adunamia sta maura soti eswrouxa  :wink:

gbyzf1000

Anonymous

ΑΠΑΝΤΗΣΗ]
Παράθεση από: "gbyzf1000"guest....kai ti noumero kranos?
medium  :wink:

gbyzf1000

dermatino noumeraki pls...jacket ee..

Anonymous

Παράθεση από: "gbyzf1000"dermatino noumeraki pls...jacket ee..
ΑΠΑΝΤΗΣΗ]
Νο 44  :wink:

570 Επισκέπτες, 1 Χρήστης