Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 292
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 249
  • Total: 250
  • Leon

Η ΠΡΟΞΕΝΗΤΡΑ 2ος ΚΥΚΛΟΣ

Ξεκίνησε από gavrina, Απριλίου 11, 2006, 11:26:35 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kuria

απο τη μια η STAR πο την αλλη η KALLONH αντε να βρεθει σερνικο να κοιταξει και μας...    :roll:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

gbyzf1000

Παράθεση από: "SPECIAL KALLONH"

ase kai exo vare8ei na mou tazoun

oso gia ths fantasiwshs mou

eidika ekei se kovo

karaxlomh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Labelle

Παράθεση από: "gbyzf1000"E :shock: E :shock: E :shock: E :shock: E :shock: E :shock: E :shock: E :shock: E :shock: E :shock: E :shock: E :shock: E :shock: E :shock: E :shock: E :shock: E :shock: E :shock: E :shock: E :shock: E :shock: E :shock: E :shock: E :shock: E :shock: E :shock: E :shock: E :shock: E :shock: E :shock: E :shock: E :shock: E :shock: E :shock: E :shock: E :shock: E :shock: E :shock: E :shock: E :shock: E :shock: E :shock: E :shock: E :shock: E :shock:

είπαμε νύφες

[size=24]ΟΧΙ[/size]

ΞΑΔΕΡΦΕΣ,ΘΕΙΕΣ,ΓΙΓΙΑΔΕΣ,ΑΔΕΡΦΕΣ,ΝΥΦΕΣ,ΚΟΥΜΠΑΡΕΣ

M´emena den sigenepses akoma 1000ari... :P  :P
psakse psakse den 8a me vreis!! :P  :P  :wink:

Anonymous

Νο5  :arrow:  
Παράθεση από: "HORHE"σε ευχαριστω νο 5...αν πηγες εκδρομουλα τοτε καλα εκανες και δεν εγραψες,τι καλυτερο απο μια εκδρομουλα να ξεχνιομαστε και να πλουτιζουμε την φαντασια μας και την σκεψη μας?τιποτα...οποτε καλα εκανες ...
μου αρεσει που κρατιεσαι στο υψος σου ,αν και αυτο  δυσκολευει λιγο την υποθεση μας...αλλα θα το προσπαθησω,δεν τα παρατω σχεδον ποτε,σε τποτα...
με βλεπεις που χαμογελω?μμμμ μηπως εισαι πισω μου?μπα σε καλο σου...καπου κρυβεσαι αλλα θα την βρω την κρυψωνα σου...θα την βρω...
στο θεμα μας τωρα...ερωτηση...
αφου δεν μου που τουλαχιστον ευελπιστω σε αυτην την απαντηση...
τα σχολια σου στο φορουμ ειναι αρνητικα προς την ζωη(σε τρωει το μαυρο σκοταδι δηλαδη) ή θετικα?(ονειρα,φιλοδοξιες κλπ...)
αν απαντησεις σε αυτην θα ηθελα και σε αλλη μια σε παρακαλω πριν σε ρωτησω 3 νικ αν εισαι....
σε ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σου και για την συμμετοχη σου...
ΥΓ μηπως μπορεις να μου πεις το ονομα σου να μην σε λεω νο5?(δεν μου αρεσει να αποκαλω ετσι τους ανθρωπους)...
ΑΠΑΝΤΗΣΗ]
Μου αρέσουν οι άνθρωποι που δεν τα παρατάνε, εξάλλου λένε ότι ο τολμών νικά, όσο για τα σχόλια που με ρωτάς συνήθως κρατάω μια ισορροπία, με την ζυγαριά να γέρνει προς το θετικό της ζωής. Εξάλλου ακόμα και το αρνητικό κάποιες φορές είναι ζωή.
Πάντως μου αρέσει να εκφράζομαι χιουμοριστικά για τα πάντα και μου αρέσει να έχει και χιούμορ ο άλλος.
Αν σου πω το όνομά μου ίσως να σε βοηθάω πολύ, μπορείς να μου βγάλεις εσύ ένα. Δεν θα έχεις πρόβλημα, φαντασία έχεις ... αυτά ...περιμένω νέα σου και μην ξεχνάς να χαμογελάς...

Anonymous

Νο6  :arrow:  
Παράθεση από: "bass-beast"Το 6 διαλέγω.αλλά μια απορία.....φοράει δερμάτινα???
ΑΠΑΝΤΗΣΗ]
Kαι βέβαια bass ,,,,θα φοράω δερμάτινα !!!
γίνεται παιχνίδι χωρίς δερμάτινα?
σ ευχαριστώ πολύ που με διάλεξες.....
φιλάκια γλυκά!!!!!

Anonymous

Νο8   :arrow:
Παράθεση από: "febre"No 8 erothsh : poso xronon einai, an menei athina, kai an grafei syxna sto
forum.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ]
Αγαπητέ febre, όπως έχει ξαναειπωθεί εδώ μέσα... δεν ρωτάνε ποτέ την ηλικία μιας κυρίας!!!
Όσο για τα υπόλοιπα, μένω στην Αθήνα και όποτε μπορώ γράφω και στο forum (όπως τώρα!)

Anonymous

Νο6  :arrow:  
Παράθεση από: "SurvivoR"ade ade to 6....kai mn mou peis oxi thn exei allos...egw eimai pio omorfos kai emena 8a 8elei,,,..... :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P
ΑΠΑΝΤΗΣΗ]
Αν  καθυστερημένα,,και ζητώ συγνώμη στον survivor αλλά λόγου χρόνου δεν πολυκοιτάω εδώ,,,,
όσο για το αν εσύ είσαι πιο όμορφος στείλε μου φωτό να σε δω,,, και θα σου πω αν σε θέλω ,πάντως μάλλον εσένα θα πάρω!!!! φιλάκια!!!!

Bijoux

Μα γιατί ρωτάνε όλοι οι άντρες τα ίδια και τα ίδια;
λίγο προτότυποι δεν είστε;
ξεφύγετε και λιγάκι από τον α33
ρωτήστε τπτ άλλο :!:

minoraki

μπιζου μου.....αντρας και πρωτοτυπος.....λιγο δυσκολο δεν νομιζεις???? :D

Sotis

ερωτησει   στη  νουμερο  2(εισαι  παντρεμανη  η  ελευθερη.) :wink:  :wink: και  αν  εχεις  ερθεις στο  μαγαζι  μου.. :wink:

dr_sound

erotisi  sto  noumero  3   telika  isoun  sto  floisvo  stis  30/4?????????

dr_sound

aaaaaa  ksexasa  .......  ti  zoodio  ise??????  (gia  to  noumero  3)

Anonymous

Νο4  :arrow:  
Παράθεση από: "Ramos"ok koykla me to no 4
pes mou apla to onoma soy :)  :)  :)  :)
ΑΠΑΝΤΗΣΗ]
Μαίρη.Μαίρη Παναγιωταρά.. :lol:

Anonymous

Νο12  ]http://img328.imageshack.us/img328/6063/yg96qi.gif[/img]
Παράθεση από: "ASSOS"12 λέγε  ήλικια, περιοχή, ενδιαφέροντα ?
ΑΠΑΝΤΗΣΗ]
Λοιπόν είμαι σε πολύ καλή και αναπαραγωγική θα έλεγα ηλικία, μένω Βόρεια Προάστια άρα έχω και καλή προίκα κι από ενδιαφέροντα όρεξη να χεις να σου λέω... Διαβάζω πολύ, μ αρέσει κάθε τι που έχει να κάνει με κουλτούρα και πολιτισμό , ακούω πολύ μουσική, όταν μπορώ μ αρέσει να ταξιδεύω και για να μην στα πολυλογώ μ αρέσει να ασχολούμαι με οτιδήποτε διεγείρει το πτωχό πλην τίμιο μυαλουδάκι μου.

HORHE

ΑΠΑΝΤΗΣΗ]
Μου αρέσουν οι άνθρωποι που δεν τα παρατάνε, εξάλλου λένε ότι ο τολμών νικά, όσο για τα σχόλια που με ρωτάς συνήθως κρατάω μια ισορροπία, με την ζυγαριά να γέρνει προς το θετικό της ζωής. Εξάλλου ακόμα και το αρνητικό κάποιες φορές είναι ζωή.
Πάντως μου αρέσει να εκφράζομαι χιουμοριστικά για τα πάντα και μου αρέσει να έχει και χιούμορ ο άλλος.
Αν σου πω το όνομά μου ίσως να σε βοηθάω πολύ, μπορείς να μου βγάλεις εσύ ένα. Δεν θα έχεις πρόβλημα, φαντασία έχεις ... αυτά ...περιμένω νέα σου και μην ξεχνάς να χαμογελάς...
[/quote]
καταρχην καλο μηνα...
υγεια να εχεις χαρα στην ζωη
και μην ξεχνας να χαμογελας παντα μεσα απο την ψυχη...
σου εχω βγαλει ενα ονοματακι αλλα θα μου επιτρεψεις να σου το πω μονο και αν σε βρω...χαιρομαι που σου αρεσουν οι ανθρωποι που δεν τα παρατανε και υποσχομαι να μην σε απογοητευσω...
αν θελουμε να γελαμε πρεπει να γνωριζουμε και το δακρυ,οποτε ναι και το αρνητικο ειναι ζωη.αλλα μου αρεσει που εχεις και χιουμορ,δειχνει αισθηση της ζωης...
και δεν ξεχναω να χαμογελαω και ανυπομονω να στο δειξω...
σε ολα τα προβληματα,σε ολα τα εμποδια δειξε κατανοηση και περνα τα με ονειρα...
υγ.εχω κανει μια ερωτηση στην γαυρινα...μπορει να σε εχω βρει...αν οχι...ισχυει μια ερωτηση..
υπαρχει καποιο ταξιδι στο εξωτερικο που θα ηθελες να πας?αν ναι..σε ποιο μερος...
σε ευχαριστω εκ των προτερων για την απαντηση..
ευχομαι να σε εχω βρει...

249 Επισκέπτες, 1 Χρήστης