Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 326
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 251
  • Total: 252
  • Leon

Η ΠΡΟΞΕΝΗΤΡΑ 2ος ΚΥΚΛΟΣ

Ξεκίνησε από gavrina, Απριλίου 11, 2006, 11:26:35 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

gavrina

Νο2  :arrow:  
Παράθεση από: "Sotis"νουμερο  2  θα   μου πεις  τι  ενδιαφεροντα  εχεις  και  πως  περνας  τον ελευθερο  χρονο   σου.... :D

AΠΑΝΤΗΣΗ]
Ενδιαφέροντα- A33, a33, 33a, 33A

Χόμπυ- A33, a33, 33a, 33A

gavrina

Νο5  :arrow:  

Παράθεση από: "HORHE"σε ευχαριστω για την απαντηση ΝΟ5,
θα ηθελα να κανω αλλη μια ερωτηση..
επειδη τις γυναικες δεν τις ρωτανε ηλικιες...γιατι οι γυναικες ειναι οτι νιωθουν...
αλλα πρεπει καπως να το πιασουμε αυτο το θεμα...
ρωταω λοιπον..την ηλικια μου την βλεπεις,
ταιριαζουμε ειτε σε επιπεδο σχεσης ειτε σε επιπεδο φιλιας?
ΑΠΑΝΤΗΣΗ]
Ταιριάζουμε μια χαρά ηλικιακά κι επειδή δεν φοβάμαι να λέω την ηλικία μου, είμαι δύο χρόνια μεγαλύτερη από σένα, κι αν μικροδείχνεις όπως και εγώ θα κόβουμε μισά εισιτήρια στο θέατρο

xatzi71

gavrina

Νο4  :arrow:  
Παράθεση από: "Ramos"Εγω διαλεγω το Νο 4 .....καλλιτεχνης φαινεται ε? :D
ΑΠΑΝΤΗΣΗ]
Είμαι καλλιτέχνης και  ελεύθερο πνεύμα

Sotis

νουμερο  2....σεξυ εσωρουχα φορας,,,,,καλη  μου....και  τι   φορας..? :oops:  :oops:  :oops:

gavrina

Παράθεση από: "xatzi71"to NO 9 dialego

Το έχει επιλέξει άλλος.. μπορείς να διαλέξεις από τα εξής νούμερα που είναι ελέυθερα..
1, 12, 15, 16, και 20

xatzi71

gavrina

Νο3  :arrow:
Παράθεση από: "dr_sound"tha  ithela  na  rotiso  to  noumero  3......oi  sxeseis  pou  exis  kani  ws  twra ,pos  tha  tis  xaraxtirizes???????
ΑΠΑΝΤΗΣΗ]
Οι επιλογές μου ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ κόκκινες και λαμπερές όπως το φόρεμά μου!

KUNELAKI

KALE PROKSENITRA EMENA STO RAFI 8A ME AFISIS KANIS DEN ME 8ELI  :bounce: DEN BRIKA FATSOYLA POY KLEI KAI EBALA AFTIN POY KTIPIETE
8A MINO STO RAFIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

KUNELAKI

KALA PAO NA TI PESO MIPOS KAI ME DIALEKSI O MELL STA ONIRA MOY
XAXAXAXAXA

seatakias

εεεεεεε κατω τα χερια απο το 13 θα βγαλω την πιστολαααααααα

HORHE

ΠαράθεσηΑΠΑΝΤΗΣΗ]
Ταιριάζουμε μια χαρά ηλικιακά κι επειδή δεν φοβάμαι να λέω την ηλικία μου, είμαι δύο χρόνια μεγαλύτερη από σένα, κι αν μικροδείχνεις όπως και εγώ θα κόβουμε μισά εισιτήρια στο θέατρο
τωρα να πω οτι δεν μου αρεσε η απαντηση σου θα πω ψεμματα..
για να πω την αληθεια γλυκαθηκα...
επειδη δικαιο ειναι να σου λυσω και σενα μια απορια...
μου εχουν πει οτι μικροδειχνω...στο προσωπο...οποτε ισως να εχουμε προβλημα στα μαγαζια τα βραδυα,να τρωμε<<πορτα>>...χαχαχα
δεν επηρεαζομαι αρνητικα ομως και επιμενω...
νο 5 λοιπον κι αλλη μια ερωτηση σε παρακαλω...
ποσο καιρο εισαι στον α33,κι αν εισαι απο αττικη...
και μια υποερωτηση..αν εισαι απο αττικη,εχεις παει σε συγκεντρωση για καφε των μελων?
σε ευχαριστω...

gavrina

Νο10  :arrow:  
Παράθεση από: "febre"Dialego to no 10

Epeidh mou aresoun oi melaxrines epesa mesa h ekana lathos?
ΑΠΑΝΤΗΣΗ]
Έπεσες μέσα...είμαι καστανή!

LoVeDePy

Καλημέρα σας...

Είδα τις απαντήσεις πού δώσατε από χτες και θα πρότεινα καλύτερα οι άνδρες να μπορούν να κάνουν ερωτήσεις σε όλες τις κοπέλες...

Βλέπω πως μπήκαν μερικοί στην αρχή του παιχνιδιού.. διάλεξαν μία κουκλίτσα και μετά εξαφανίστηκαν...  όπως επίσης πως πολλά αγόρια δεν παίζουν διότι η κουκλίτσα που τους άρεσε είναι πιασμένη από άλλον και αποχώρησαν....

Δεν θα είναι δίκαιο για όλες τις κοπέλες και τους άντρες, γιατί έτσι δεν συμμετέχουν όλοι...

Προτείνω λοιπόν.. τα Αγόρια μας  να κάνουν ερωτήσεις σε όποια θέλουν... και στην συνέχεια να επιλέγουν ποια τους αρέσει.. με βάση τις απαντήσεις της αλλά και της κουκλίτσας που διάλεξε...

Παιχνίδι είναι άλλωστε... καλό είναι να παίξουμε όλες και όλοι !!!

minoraki

καλα λεει η ντεπουλα.....γιατι εξαφανιζεστε καλε???? που πηγαν οι αντρες-κυνηγοι???? γιατι εγκαταλειπουν τοσο ευκολα???? :roll:  :roll:

251 Επισκέπτες, 1 Χρήστης