Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 558
  • Online ever: 2,373 (Αυγούστου 19, 2025, 02:18:11 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 546
  • Total: 546

σουπερ...μαρκετ...

Ξεκίνησε από Sotis, Απριλίου 14, 2006, 03:34:47 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Sotis

Παράθεση από: "Νάξια Αριάδνη"να σας δώσω μια λίστα να με ψωνίσετε και μένα για  ]
αμα  σε  παρω  και  εσενα  ναξια...ναι  δωσε...μου.. :wink:  :wink:  :D

kuria

Παράθεση από: "cuba"mia erotisi sto tameio pos plhronete? metrhta? me pistotiki karta? me diataktiki epitagh? me epitagh? me gramateia me lhjei ton 8anato?

εμεις ειμαστε η ατραξιον του μαγαζιου οποτε μετα το σοου μας, κανουμε μια σταση στο ταμειο και μας πληρωνουν...     :P
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Sotis

καλα  κυρια  μου  η  σταση  αυτη  στο  ταμειο ειναι  και μαμο  τη  στασεις  που  την  ανακαλυψες... :D  :D  :D να  την  ξανακανουμε...στο  μαρκετ  οταν  θα  παμε.. :wink:  :wink:

tolis-jovi

na erfo kai egw na ta risko se kamia pwlhtria ?  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Sotis

Παράθεση από: "tolis-jovi"na erfo kai egw na ta risko se kamia pwlhtria ?  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:
αν  μου κατσεις  και  σου  δειξο  αυτη  τη  σταση  στο  ταμειο  δεχομαι.. :D  :D

tolis-jovi

kala den sthn edeiksa ?  :?  :?  :?   poses fores prepei na sthn deikso gia na thn ma8eis???   :lol:  :lol:  :lol:   karaloooool

Sotis

τελικα    αυριο  ναι  μαλον  θα  παω  στο  σουπερ μαρκετ  με  την κυρια  να  παιξουμε  πανω  στα  ραφια  και  στα  ταμεια.... :D  :D  :D  :P  :P  :wink:

kuria

ελα βρε αγαπη μου... τι το μαρτυρας... θες να μας κουβαληθουν απαντεξαπαντες;   :P

tolis-jovi

oloi sto veropouloooooooooooooooooooooooooo

looooooooooooooooooooooooooooooooooool

spellbound

Παράθεση από: "kuria"ελα βρε αγαπη μου... τι το μαρτυρας... θες να μας κουβαληθουν απαντεξαπαντες;   :P

αει μαρι απιστη  ]

Sotis

Παράθεση από: "spellbound"
Παράθεση από: "kuria"ελα βρε αγαπη μου... τι το μαρτυρας... θες να μας κουβαληθουν απαντεξαπαντες;   :P

αει μαρι απιστη  ]
σπελινα  θες  να  παμε  και  3  μας  για  ψωνια  στο  μαρκετ  μωρο μου,,,,να  τα  κανουμε  ολα.... :D  :D  :wink:

SoRta_FaiRytALe

[size=24]Εμενα μωρο μου ποτε θα με πας στο σουπερρρρρρρρρρ????????????????[/size]

Sotis

να  σε  παρουμε  μαζι  να  παμε  τα  τρια  μας  ιωαννα.... :D  :D  :D

kuria

Παράθεση από: "fuego_ioanna"[size=24]Εμενα μωρο μου ποτε θα με πας στο σουπερρρρρρρρρρ????????????????[/size]

[size=18]εσενα λατρεια μου θα σε παω στο σουπερ παρανταιζ...[/size]

SoRta_FaiRytALe

Παράθεση από: "Sotis"να  σε  παρουμε  μαζι  να  παμε  τα  τρια  μας  ιωαννα.... :D  :D  :D

Εγω μωρο μου δε κανω φαρτουζες : :P  :P  :P  :P

546 Επισκέπτες, 0 Χρήστες