Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 613
  • Total: 613

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ!!!!!

Ξεκίνησε από spellbound, Απριλίου 15, 2006, 10:46:27 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

LoVeDePy

Καλή Ανάσταση και από μένα παιδιά.. και Καλό Πάσχα ... να φερθείτε καλά στον Οβελία έτσι ;;;;  ]

fmas

Καλό Πάσχα σε όλους σας..... Να φερθήτε όπως θέλετε στον Οβελία... Προσωπικά θα τον τσακίσω χωρίς λύπηση...... Το βασικότερο φυσικά είναι να γυρίσουμε όλοι μα ΌΛΟΙ πίσω.......

jcdenton

Καλό Πάσχα σε όλους - όλες
Καλή Ανάσταση

Καθόλου έλεος σε κατσίκια - αρνιά - αυγά και ό,τι έχει χοληστερίνη και τριγλυκερίδια

Πολύ έλεος στο γκάζι, όπου ΔΕΝ πρέπει να συνοδεύεται από ποτά και άγνοια του φρένου.
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

LoVeDePy

SoFiA24

Με τη σειρά μου κι εγώ εύχομαι λοιπόν Καλή Ανάσταση , καλό Πάσχα , να περάσετε πολύ όμορφα όπου κι αν πάτε -βουκολικά ή μη (συνίσταται το πρώτο διότι πως θα βιώσετε την ομορφιά της Ελληνικής παράδοσης;; ε;; ) - να φάτε τα αρνάκια και τα κοκορετσάκια σας και γενικά όλα τα εύγευστα εδέσματα του Πασχαλινού τραπεζιού (μη σκεφτείτε ότι έρχεται καλοκαίρι γιατί δε θα φάτε τίποτα είναι δεδομένο.Εγώ μια φορά θα το ξεχάσω οτι έρχεται και θα τα τσακίσω όλα όμως) , πιείτε και κανένα κρασάκι (don’t drink & drive ε?? Εαυτέ μου ακούς????) , χορέψτε και κανένα τσάμικο, καλαματιανό, νησιώτικο, καρσιλαμά κάτι τελοσπάντων (εποχιακά είναι αυτά. Ασε που έτσι καις και οτι ετσάκισες πρότερα  ]

junkie

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα να'χουμε όλοι! Να περάσετε καλά όσοι φύγετε για τα χωριά και τις εξοχές και προσοχή στην οδήγηση,να περάσουμε καλά θέλουμε όχι να σκοτωθούμε,είμαι μακάβρια αλλά έτσι πρέπει να τα λέμε για να καταλαβαίνουν μερικοί που πίνουν και πιάνουν το τιμόνι......ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ! Για να λέμε ότι περάσαμε όλοι μας ένα υπέροχο Πάσχα!!! Και για όσους μείνουν εδω να απολαύσουν την ολιγοήμερη ησυχία της πόλης(αφού οι περισσότεροι θα έχουν φύγει)  και τον νόστιμότατο οβελία.......   ]

Anonymous

kalo pasxa se olous
mh fate poly arnaki ki arxisete pali tis diaites makiaaaaa

minoraki

και εγω με την σειρα μου θελω να ευχηθω σε ολους/ες τους/τις φιλους/φιλες του σαιτ υγειη ανασταση και ηρεμη λαμπρη!!!!!
φιλια! θα τα ξαναπουμε σε λιγες μερες!!!!!
καλα να περασετε οπου και εαν πατε με οποιον και εαν βρισκεσθε!!!! :D

anastasia

:D eyxomai se olous/oles sas Kalh Anastash kai Kalo Pasxa  :D
xxx

febre

Kalo pasxa se olous kai oles kai apo mena kai na to riksete ekso aytes
 tis meres.
 Tis pio thermes mou skepseis kai thn aperanth agaph mou.

Sth zoh ayth prepei na  zeis oxi apla na yparxeis.

SurvivoR

KALH ANASTASH KAI KALO PASXA SPELL..KALA NA PERASEIS..kai pies kai kana krasaki sthn ygeia mas,,,,,,byee..

tolis-jovi

poia spell ? :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

kalh anastash se olous kai kalo soublisma :D:D:D:D:D

jcdenton

Ναι βρε SurvivoR, ποια Σπελλ;
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

tristana

Καλό Πάσχα σε όλους σας.

(Τζέι Σι, αγαπησιάρικο πλάσμα, μια σφιχτή αγκαλιά για να νιώσω πλάι
στην όμορφη καρδούλα σου. Μην αλλάξεις καθόλου, τρυφερένιε μου.)

spellbound

Mezedoanipsaki mou kai tolis....  se mena apefthinetaii vre skasmena, giati egw anevasa to topic..

Kai kala o tolis :twisted: ,  am esy mezedaki mou zen to katilaves karntia mou ??? :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

613 Επισκέπτες, 0 Χρήστες