Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 1,739
  • Online ever: 2,916 (Αυγούστου 28, 2025, 08:58:01 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

xm.....partII (kainourgio thema.....:P)

Ξεκίνησε από itasous, Μαΐου 02, 2004, 12:18:03 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

riaghul

κοριτσακιαααα!!!

Στη λιθινη εποχη ...δεν υπηρχαν τυφωνες... :?:  :roll:  :roll:

αρχικα ..(για να ειμαι ειλικρινης ) εγω με τις εποχες μπερδευτηκα...
τον αυγουστιατικο λιβα που παρεσερνε τα παντα στις χιονισμενες αυλες... :roll:  :roll:  :roll:

με λιγα λογια..
Απο τη πολη ερχομαι και στη κορυφη καν ελα??
ή κανελλα??

:roll:

TetiQ

fmas

Παράθεση από: "riaghul"Λίθινη εποχή
Γύρω ο κόσμος μας
μου θυμίζει
Κάνε μια στροφή
μια καινούρια μέρα αρχίζει
Έχουμε χαθεί
Μα η αγάπη μας Χαρίζει
Πείσμα κ' αντοχή
να φύγουμε από την Λίθινη Επόχη

Γρηγόρης Πετράκος - Κώστας Χατζής - Going Through

PoiSoN_GiRL

Ο itasous που ειναι τελικα ?  :roll:
Ειναι εξαφανισμενος απο την εποχη του λιθου ?  :roll:
Ενα πραγμα σαν τους δεινοσαυρους ?  :shock:
Οι Going Through τι σχεση εχουν με τον itasous ??  :?  :shock:
Who is Γρηγορης Πετρακος ?  :shock:

freak

Παράθεση από: "riaghul"κοριτσακιαααα!!!

Στη λιθινη εποχη ...δεν υπηρχαν τυφωνες... :?:  :roll:  :roll:

αρχικα ..(για να ειμαι ειλικρινης ) εγω με τις εποχες μπερδευτηκα...
τον αυγουστιατικο λιβα που παρεσερνε τα παντα στις χιονισμενες αυλες... :roll:  :roll:  :roll:

με λιγα λογια..
Απο τη πολη ερχομαι και στη κορυφη καν ελα??
ή κανελλα??

:roll:

kopelia ayto me thn li8inh epoxh k tous tyfwnes einai elegmeno h endexetai na einai k moufa?

skou70

ts ts ts kai mono i anafora sto onoma itasous fernei kosmoistorikes ekselikseis kai syzitiseis sto forum.....an ksanampei kiolas...provlepw na exoume sugklonistika fainomena looooooooooooooooooooooool

ekeino to thl pou to xw to rimadi? :roll:

PoiSoN_GiRL

τι φαινομενα .. εδω μιλαμε για τυφωνες - καταστροφες - καποιον που καθοταν σε ενα λιθο αν καταλαβα καλα .. ασε που πεταχτηκε και η κανελα απο το πουθενα .. παραξενη συνταγη ..  :roll:
Ο itasous τελικα ειναι μυθικο προσωπο ??
Κι αυτος ο Γρηγορης Πετρακος ποιος ειναι ? Κολλητος του itasous ?
... και εντελως μεταξυ μας ακομη δεν εχω καταλαβει ποιος πεθανε ..  :?  :shock:

skou70

loipon as ta valw stin seira!

o itasous einai ypeuthynos gia tous tyfwnes stin lithini epoxi
ekane ton petrako tragoudisti
me ena fysima tou arxizei o livas pou kaiei ta sparta
kanellwnei syxna (mazi me mena) ta glyka
kai sigoura mexri kai nekrous anastainei

looooooooooooooooooooooooool

PoiSoN_GiRL

λοιπον για να δουμε αν τα εμπεδωσα..

ο itasous ειναι μυθικος ηρωας μιας αλλης εποχης (συγκεκριμενα της λιθινης) και ειναι αυτος που προκαλεσε τον κατακλυσμο του Νωε εφοσον προκαλει τυφωνες και καταστροφες..
ο Πετρακος ειναι τραγουδιστης της λιθινης εποχης επισης που οφειλει την καριερα του στον itasous ... αυτο δεν θα το σχολιασω .. λολ
ο itasous φυσαει και καιει ο λιβας τα σπαρτα .. που σημαινει οτι η ενεργεια του μπορει να αξιοποιηθει και για παρομοιες καταστασεις .. πχ ενα καλο επαγγελμα ειναι να φουσκωνει μπαλονια για παιδικα party !
μαζι κανελωνετε τα γλυκα .. οσα δηλαδη χρειαζονται κανελα .. πχ το ριζογαλο.. οκ εμπεδωσα κι αυτο , αρα ειμαι μια σπανια νοικοκυρα εφοσον γνωριζω λεπτομεριες επι του ''κανελωματος''
Επισης την εχει δει ''jesus'' και ανασταινει νεκρους ..
Ολο αυτο τωρα εμενα κατι μου κανει .. αλλα δεν μπορω να αμφισβητισω και τιποτα γιατι ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ !
.... τουλαχιστον το κεντρικο νοημα το επιασα ?  :shock:

skou70

eisai arketa konta ... episis omws na symplirwsw oti ektos apo kanellwma yparxei kai to talento tou riganismatos pou episis eixame anaptyksei mazi opws episis kai mpyroposia synodeia patatakiwn (kserei o kwstas xaxaxaxaxaxa)

PoiSoN_GiRL

εγω σχετικα με την ριγανη το μονο που γνωριζω ειναι οτι ειναι το πρωτο nickname της KiSSeS που μαλιστα την ειχα περασει και για αγορακι και την ειχα στριμωξει prive για cyber ..  :shock:

Anonymous

Παράθεση από: "skou70"ts ts ts ...
.........
.........
ekeino to thl pou to xw to rimadi? :roll:

έλαμμ ντε που το έχεις βάλει....

και πούσαι.........

μιας και θα ψάξεις για τηλεφωνα και αν επιμένει στην αποχη του ο Itasios, ας στείλει αν αυτού, εκείνη την γνωστη του που είχε κοντά στην δουλειά του και είχε κάνει και μοντέλο κάποιο φεγγάρι........

PoiSoN_GiRL

τελικα αυτος ο itasous ζει ?? ( κατα το ''ζει ο Μεγας Αλεξανδρος?'' )   :shock:  :roll:

fmas

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"Οι Going Through τι σχεση εχουν με τον itasous ??  :?  :shock:
Who is Γρηγορης Πετρακος ?  :shock:

Για να σε ξεμπερδέψω φιλεναδούλα μουυυυυυυυυυυυυ.........

Οι Going Through δεν έχουν καμία σχέση με τον itasous (νομίζω δηλαδή)........... Ο δε Γρηγόρης Πετράκος είναι ένας νέος ταλαντούχος τραγουδιστής που βγήκε από το Fame Story Number I.......... Πιστεύω να σε ξεμπέρδεψα..................

Σμουτς.........

Enia

oh my god, famasakom mpaxalo mas ta ekanes! mia xara ta eixe 3emperdepsei prin, afou mexri ki egw pou ta eixa katalabei xarti kai kalamari!
poios to akouei to poisonidio twra!  :P

(shmeiwsh: gnwrizw pws to xarti kai to kalamari 8umizoun katitis apo agio basilh, auto to toso agaphto mas -kai uparkto- proswpo. an katafereis poisonaki na ta bolepseis ki auta kapou na 3emperdeutoun, megalh xarh 8a sou xrwstaei o santa!)

2499 Επισκέπτες, 1 Χρήστης