Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 158
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 217
  • Total: 217

Δεν φταίω εγώ... η φαντασία μου τα φταίει.

Ξεκίνησε από tristana, Μαΐου 04, 2006, 07:15:24 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

spellbound

οκ, εκανα ενα τεστ ντραιβ!  το καταλαβα!!!  Θενκς Ρια!!!   ]

:blobs16:  :blobs16:  :blobs16:

Maniat

Το παρακάτω είναι προϊόν φαντασίας με λίγη δόση από σίγουρεεεεεεεες πληροφορίες :

H Tristana είναι μια γυναίκα με πάθος - κάτι σε Μαρί Κλαίρ αλλά χωρίς το κόκκονο σγουρό μαλί, τα καστανοπράσινα μάτια και το βλέμμα όλο νόημα.
Δυστυχώς είναι μια ξανθιά γαλανομάτα (κι εγώ δεν έχω λόξα με τις ξανθές σα τη Μοοdy, το αντίθετο θα 'λεγα).
Τεχνικά χαρακτηριστικά : 130 (ύψος), 150 (πλάτος), σιδεράκια, γιαλιά πατομπούκαλα, ακμή
Τελική : 108
Aξεσουάρ/πρόσθετα : Δυό ελιές. Η μία στην διχοτόμηση του τριγώνου που σχηματίζεται από τη μύτη τα χείλη και το αριστερό μάγουλο. Η άλλη δε σας λέω γιατί είναι ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο.
Γκρινιάρα, ναζιάρα, χαδιάρα, κάπως τσιγγούνα, λαίμαργη, πονηρή, όμορφη, έξυπνη και με ταλέντο στα χείλη (και σε μερικά άλλα μέρη του σώματος)

Σφάζοντα παλικάρια στην ποδιά της και οι τζέντλεμεν την χειροφιλούν.
Τα πρωινά λούζει την πλούσια κομη της στο Γουαδαλκιβίρ και τα δειλινά, όπως κάθε αγνή κορασίδα, ρίχνει με χάρη τις πλεγμένες κοτσίδες της από το μπαλκόνι για να σκαρφαλώσουν οι επίδοξοι εραστές.

Μένει σε μια πολυτελή βίλα στους Νέους Επιβάτες (εμπνευσμένο από την 11880) με βουκαμβίλιες και τριανταφυλιές στον κήπο. Στο υπαίθριο γκαράζ είναι παρκαρισμένο το σπορ διθέσιο καναρινί ντεσεβώ της.

Επειδή είμαι σίγουρη πως έχω πετύχει 100% την περιγραφή, αντί για συγχαρητήρια, κύπελα κλπ θέλω ένα επικυρωμένο αντίγραφο της ληξιαρχικής πράξης γεννήσεως της Τριστάνας.

Ευχαριστώ που αντέξατε το πρωινό μου παραλήρημα (έχει προηγηθεί και πανσέληνος, μόλις τώρα το πληροφορήθηκα)

tristana

Μωρέ όχι γκρουπ θέραπι, αλλά ούτε 753,2 (αφιερωμένο στη Ρία-Μαρία μου το ,2) συνεδρίες δεν μας σώζουν.

Επίσης, εσύ είσαι Η μαρτυριάρα καθότι με έχεις δει!

(Και τις ελιές, βρε αθεόφοβη;;;;;;; Αν ξαναφορέσω το δίχτυ για τα ψώνια μπροστά σου να μου τρυπήσεις τα καλλίγραμα οπίσθιά μου με την ελαία σε σχήμα πάνθηρα.)

Κατόπιν τούτου, θα σε αφήσω ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ!  :twisted:  :evil:  :lol:  :twisted:

chriastina

Παράθεση από: "Maniat"Μένει σε μια πολυτελή βίλα στους Νέους Επιβάτες (εμπνευσμένο από την 11880)
Ευχαριστώ που αντέξατε το πρωινό μου παραλήρημα (έχει προηγηθεί και πανσέληνος, μόλις τώρα το πληροφορήθηκα)

α) μου έλειψες!  :hug2:

β) 11880  ε? :evil: μανιασμένο χαζό-παπο αφήνω την εκδίκησή μου
να την πάρει η ψυχοβγάλτα.....και εσύ να φωνάζεις "βοήθεια" και εγώ
να καπνίζω το τσιγάρο μου απολαμβάνοντας το θέαμα! ΚΟΛΑΣΗ!!!!!

γ) η πανσέληνος είναι αύριο 13/5.....αυτό σημαίνει πως το παραλήρημα
έχει και συνέχεια? :roll:  ω! βάει! βάει! μανούλα μ!!!!!!!

tristana

Επ, και εσένα αποκαλεί 80;;;;

chriastina

είδες? είδες το μικρό?...... θα το σφάξω αυτό το γελαστό παπί!!!!!!

Maniat

Ωπα ! σκοντάψαμε σε γνωστές φυσιογνωμίες που λέει κι η Μούντυ
Εγινε παρεξήγηση κι η εξήγηση είναι η εξής !
11880 είναι η Κρις καλέ, αμέσως εσύ να οικειοποιηθείς το παρατσούκλι - άλλωστε οι Νέοι Επιβάτες ήταν της Κρις. Νομίζω?
Την Τρίς αποφάσισα να τη λέω Τάνα (έτσι επειδή ειμαι ανάποδη και θέλω να ξεχωρίζω)
Πρέπει όμως να βρω και κάτι για τη Μούντυ, ομολογώ είναι δύσκολη περίπτωση αλλά θα επανέλθω κατόπιν σοβαρής σκέψης (κάρβουνοοοοοοο)

Maniat

αύριο? αμάν ! βιάστηκα να σεληνιαστώ !

tristana

Σιγά μην με αποκαλείς και λίμνη Τιτικάκα!

Κανόνισε! Τριστάνα του γιου του λέμεμεμεμε!  :twisted:

riaghul

Μόλις διάβασα την περιγραφή της Τρις  απο κάποια μαρτυριάρα
που την έχει δεί καθώς κι εκείνες τις ...,2 (Αχ! Τρις μου γιατί
μου παιδεύεις το νού?) συνεδρίες....που δεν μας σώζουν...

Η απερίγραπτη περιγραφή απορρίπτεται γιατί δεν είναι
ΦΑΝΤΑΣΙΑ.... :P

(δεν σωζόμαστε που δεν σωζόμαστε ...
να μη βάλλω κι εγώ μια άρνηση??)
 :P

Maniat

χαχαχ Ρία μου προκαλείς την τύχη σου βλέπω....
είδες όμως πόσο μέσα έπεσα ε?

Maniat

Για να μην κατηγορηθώ ότι δεν πραγματοποιώ τις απειλές μου ....

Ρία μου θελές τα και παθές τα !

Λοιπόν, η Ρία είναι αυτό που λέμε "black magic woman".
Αν δείτε το αβαταρ της θα καταλάβετε.
Φτυστή, με κίτρινα μάτια, το φεγγάρι για κούνια.
Εχει μια μανία με το timing (παρατηρήστε πώς ανοιγοκλείνει το μάτι ταυτόχρονα με την ουρά-εκκρεμές).
Ζει στη σελήνη (μη ρωτήσετε τι είναι, πατάρι δεν είναι), κάθε πρωί φοράει το λευκό σκάφανδρό της και πηγαίνει με ελαφριά πηδηματάκια (αμά μπορούσε ας έκανε κι αλλιώς) στην κοντινή σεληνότρηση για ανάβλυση φεγγαρόνερου. Το πίνει και τα αποτελέσματα τα βλέπετε στο φόρουμ !
Κατά τα άλλα είναι μια συνηθισμένη σκορπιός (? Ωχ αμάν) - δηλαδή μακριά από μας, μαύρο φίδι που μας έφαγε, φτύστε τον κόρφο σας, κουνηθείτε από τη θέση σας, χτυπήστε ξύλο και μετά το κεφάλι σας στον τοίχο. ¨Αδικα όλα αυτά καθώς δεν τη γλιτώνετε με τίποτα !

Απαπαπα, όταν ξεκίνησα να το γράφω αυτό δεν ήξερα ότι έχω να κάνω με σκορπιό... Τώρα ούτε ο Πητ Παπαδάκος δε με σώζει... από την άρνηση.

[size=18]
ΦΕΡΤΕ ΤΑ ΣΚΟΡΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ[/size]

chriastina

Μαράκι μου
να σε δω με σκάφανδρο.......τίποτε άλλο δεν θέλω :lol:

riaghul

XAXAXAXAXA

τώρα ουτε σκόρδα σε σώζουν  ουτε άλλα ζαρζαβατικα...
και black magic woman και σκορπιός...
"Οπως στο πρόσφατο παρελθόν ήταν της μόδας η μαγεία -βλέπε Μάγισσες της Σμύρνης, Χάρυ Πότερ "
ως είπε και η τριστάνα μας

σε διαβεβαιώ πως η Σμύρνη ειναι εδω δα...για να μάθω τα μαγικά τους..
(σιγά αυτά τα ξέρετε κι εσείς :P ) εχω βάλει σκάφανδρα κι έχω φτάσει
ακόμα πιο πέρα και πιο μαγικά...
σε αστρα και βυθούς...(κι εκεί σκάφανδρα δεν βάζουν??)
και είμαι στο ΤΩΡΑ..ασε τα ..προσφατα παρελθόν...

αλλά βρε Μανιατ...μην υποψιαστώ ότι φόρεσες σκάφανδρο και  με βρήκες... :twisted:

να πιστέψω οτι ήταν της φαντασίας σου :?:
 :evil:

See_Me

Παράθεση από: "tristana"Ας συνεχίσω, λοιπόν...
Η Σι Μι μικρή, τσαχπίνα με ααστραφτερό βλέμμα, καστανά μαλλιά,
μαύρα μάτια, πλατύ μέτωπο.
Θα επανέλθω... ελληνιστί Αλ μπι μπακ.

Tris - η παίζω πνευστά & άλλα όργανα αμα λάχει- καλή μου,

απαιτώ να μου πεις ποιος με ρουφιάνεψε  ]

217 Επισκέπτες, 0 Χρήστες