Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 2,067
  • Online ever: 2,916 (Αυγούστου 28, 2025, 08:58:01 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 826
  • Total: 826

ΟΜΟΡΦΙΑ-ΠΡΟΣΩΠΟ

Ξεκίνησε από junkie, Μαΐου 08, 2006, 11:23:49 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

junkie

Spellbound μου να σαι καλά αυτό θα το βρείς ίσως σε φαρμακείο αλλά θέλει ψάξιμο  ή σε μαγαζί με φυσικά προιόντα και καλλυντικά και είναι σε καλή τιμή! Γράψε το όνομα και ρώτα... :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

jcdenton

Σπελλ εγώ σ' αγαπάω είτε έχεις λεκέδες στο πρόσωπο, είτε όχι :hug2:
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

spellbound

αχ τι μου λεει το μεζεδοκεφτεδακι μου.... ]

minoraki

τζανκι μου.....εισαι υπεροχη....σε ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια σου..... :D  :hug2:  :hug2:

junkie

Γλυκιά μου Πόλυ να σαι καλά! Ότι θες σχετικά με θέματα ομορφιάς να με ρωτάς!! Φιλάκιααα! :wink:  :wink:  :wink:  :wink:

jcdenton

Σπελλ που θα μου πας. Θα με ερωτευτείς... :hug2::hug2:
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

junkie

tristana

Πες τα, Τζάνκι γιατί όταν τα λέω εγώ... Σα δε ντρέπεστε!  :lol:

Και επί του θέματος... έχω και εγώ μια απορία.
Τα πολύ ανοιχτόχρωμα δέρματα, καλή ώρα σαν το δικό μου, (παντελής έλλειψη μελανίνης λέμε) που δεν μαυρίζουν με τίποτε, άντε να κοκκινίσω, να βγάλω φακίδες και να ... ξαναγίνω κατάλευκη, υπάρχει περίπτωση να δείξουν έστω μαυρισμένα και ΦΥΣΙΚΑ-μεγάλο απωθημένο αυτό- με τα σελφ τάνιν;
Διότι όσες φορές το επεχείρησα... άσ'τα να πάνε. Και το χειρότερο είναι
ότι με τα μπάνια και το ντους φεύγει το χρώμα και μάλιστα όχι ομοιόμορφα με αποτέλεσμα να αποκτάς ... μπαλώματα!!! Αηδία σκέτη.
Επίσης, πρέπει να βάζεις σε όλο το σώμα (χέρια, πόδια, πλάτη, ντεκολτέ παντού λέμε) και αν σε κάποιο σημείο σου ξεφύγει λίγο παραπάνω
ζήτω που καήκαμε!
Μήπως γνωρίζεις, σε παρακαλώ, πώς και αν μπορεί κάποια με το δικό μου εκ γενετής ξέξασπρο δέρμα να μαυρίσει στοιχειωδώς και να μην φαίνεται σαν κάτι εντελώς ψεύτικο κάνοντας χτυπητή αντίθεση και με τα ανιχτόχρωμα μάτια και μαλλιά; Διότι κινδυνεύεις να μοιάζεις με γαλανομάτα μιγάδα λέμε. Αίσχος θέαμα. Την πάτησα μια φορά και το φυσούσα και δεν κρύωνε. Παραλίγο να πιάσω δουλειά στο τσίρκο λέμε. Χάλι ατελείωτο, όμως.

Αν μπορείς να με βοηθήσεις έχει καλώς. Αν η περίπτωσή μου είναι ανίατη... ε, δεν πειράζει.
Σ' ευχαριστώ εκ των προτέρων.

tristana

Α, και κάτι άλλο... το καλοκαίρι βάζω τα καλλυντικά μου στο ψυγείο (Α, όλα κι όλα! Μπορεί να μην έχουμε φαγητά μέσα, αλλά ένα γαλάκτωμα, μια λοσιόν πάντα θα υπάρχει εχεχεχε)

Κάνω καλά; Κρέμες, γαλακτώματα και κραγιόν δηλαδή μπαίνουν στο ψυγείο μέχρι τα πρώτα κρύα.

Επίσης, όσα καλλυντικά δεν έχουν ημερομηνία λήξεως τα πετάμε όταν αρχίσουν να κολλάνε -όπως η μάσκαρα, ας πούμε- ή αν αλλοιώνεται η μυρωδιά τους; Είναι αλήθεια ότι η μάσκαρα χαλάει όταν μπαίνει αέρας στο εσωτερικό της; Ξεραίνεται, δηλαδή.

'Εχω λόξα με τα καλλυντικά που αν και δεν βάφομαι συχνά μου φτιάχνουν το κέφι και τα θεωρώ "τα παιχνίδια μου".
Πολλά τα αγοράζω μόνο "εξ εικαστικής απόψεως" όπως λέω. Δηλαδή, επειδή μου αρέσει η συσκευασία τους. Είμαι παράδειγμα προς αποφυγήν για τους συνετούς καταναλωτές, αλλά η χαρά του μαγαζάτορα καλλυντικών.
Ε, κάτι είναι κι αυτό. Κάνω έναν συνάνθρωπο ευτυχή χεχεχεχε

spellbound

Τρις... βαζεις το ξεξασπρο το δικο σου, το σοκολατι το δικο μου να κανουμε χαρμανι που να βολευει και τις δυο μας???   :lol:  :lol:

(τους λεκεδες θα τους χαρισω στη Τζανκι :P )

tristana

Σπελ, και το ρωτάς;;; Μεγάλος καημός λέμε... χεχεχεχχεε ΧΑΛΙ Η ΚΥΡΙΑ!

junkie

Παράθεση από: "tristana"Α, και κάτι άλλο... το καλοκαίρι βάζω τα καλλυντικά μου στο ψυγείο (Α, όλα κι όλα! Μπορεί να μην έχουμε φαγητά μέσα, αλλά ένα γαλάκτωμα, μια λοσιόν πάντα θα υπάρχει εχεχεχε)

Κάνω καλά; Κρέμες, γαλακτώματα και κραγιόν δηλαδή μπαίνουν στο ψυγείο μέχρι τα πρώτα κρύα.

Επίσης, όσα καλλυντικά δεν έχουν ημερομηνία λήξεως τα πετάμε όταν αρχίσουν να κολλάνε -όπως η μάσκαρα, ας πούμε- ή αν αλλοιώνεται η μυρωδιά τους; Είναι αλήθεια ότι η μάσκαρα χαλάει όταν μπαίνει αέρας στο εσωτερικό της; Ξεραίνεται, δηλαδή.

Kαλά κάνεις Τριστάνα μου και τα βάζεις στο ψυγείο γιατί όσο να ναι αλλοιώνονται έξω με την ζέστη του καλοκαιριού.Ας πούμε τα μολύβια για τα χείλια και τα μάτια χρειάζονται οπωσδήποτε ψυγείο γιατί λιώνουνε ,το ίδιο και τα κραγιόν μας.Όσον αφορά τις κρέμες καλό είναι να μπαίνουν και αυτές στο ψυγείο,έτσι δεν χαλάνε τόσο εύκολα, θα ναι και δροσερές κατά την εφαρμογή στο πρόσωπο ή στο σώμα μας. Αν δεν θες να τα βάζεις στο ψυγείο μπορείς να τα έχεις και σε ένα ανήλιαστο μέρος π.χ μέσα σε ντουλαπάκι στο τουαλετα ,που να μην εισχωρούν ,βέβαια,μέσα οι ατμοί απ΄το μπάνιο......Αλλά όταν βλέπεις μια κρέμα,ένα αντηλιακό ή οτιδήποτε κρεμώδες για σώμα και πρόσωπο,κατά τη διάρκεια της εφαρμογής τους να αφήνουν μικρά "γκρομπαλάκια" πάνω στο δέρμα και είναι αραιές,τότε σίγουρα έχουν αλλοιωθεί(χαλάσει) οπότε είναι για πέταμα!!! Μην κρατάς κρέμες προσώπου και σώματος για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα!!!

Όσο για την μάσκαρα όταν βλέπεις ότι κολάει ή μυρίζει κάπως περίεργα κατευθείαν στον κάδο των σκουπιδιών..... Γιατί υπάρχει κίνδυνος μολύνσης στα μάτια σου.....

Αυτά!
Ελπιζω να σε βοήθησα...

Υ.Σ.1  Γενικώς να προτιμάς γνωστές μάρκες καλλυντικών κ'όχι φτηνές ανώνυμες που υπάρχει κίνδυνος να σου δημιουργήσουν αλλεργίες από εκει που δεν έχεις....]

Υ.Σ.2  Για το προηγούμενο θέμα σου,για το μάυρισμα, πρέπει να ψάξω λίγο τα βιβλία μου για μπορέσω να σου δώσω σωστή συμβουλή!!!  

Φιλικά Μαρία

tristana

Σ' ευχαριστώ πολύ, Μαρία (Με γεια και το άβαταρ. Καλό!)
Αλλά αν είναι πολύ μπέρδεμα και κόπος για σένα, δεν πειράζει.
(Μια ζωή χάλια άσπρα... ας μην γίνω χάλια μαύρα χεχεχεχε!)

spellbound

Παράθεση από: "tristana"Σ' ευχαριστώ πολύ, Μαρία (Με γεια και το άβαταρ. Καλό!)

μια βρεγμενη σανιδα μπας και σωσει τη κατασταση ???   :lol:  :lol:  :lol:

junkie

Παράθεση από: "tristana"Σ' ευχαριστώ πολύ, Μαρία (Με γεια και το άβαταρ. Καλό!)

Ευχαριστώ..... Πλάκα έχει γι'αυτό το έβαλα....    ]

826 Επισκέπτες, 0 Χρήστες