Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 177
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 200
  • Total: 201
  • Leon

Με ποιο αγαπημενο σας προσωπο θα θελατε να ειστε μαζι τωρα.

Ξεκίνησε από apol, Μαΐου 12, 2006, 10:30:28 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

apol

με ποιον θα θελατε να βρισκεστε μαζι αυτην ακριβως τη στιγμη

Anonymous

με αυτόν που απασχολεί την σκέψη μου 24 ώρες το 24ωρο...

minoraki

πολυ καλη η απαντηση της σολε.....δεν χρειαζοταν φιλτατε απολ καν να ρωτησεις......

Maniat

με τη Moody και την 11880 σε ένα τραπέζι με ρύζι, κουκουνάρι και μανιτάρια πλευρώτους ! (τάχα μου θα έπαιζε ρόλο η παρέα, σιγά μην έβαζα και παρελκόμενα)

tristana

Αχά! Αχά! Μην πω και χεχεχεχε...

(Πέρνα να με πάρεις ΤΩΡΑ! Με παρελκόμενα όπως... ντοντουρμά και μην ρωτήσεις τι είναι!)

Εγώ θα ήθελα να είμαι με τον Απ στον Καναδά και να μου φτιάχνει κρέπες!
Αυτό μου ήρθε! ('Αντε και με την ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ και τις άλλες νεαρές φίλες της Μούντι, Σπελίτσα, Κρις-Κραφτένια, στο Σούνιο)

apol

ολα τα προσωπα που θαθελα ναμουν μαζι τωρα βρισκονται 7000 μιλλια μακρια..........

minoraki

Παράθεση από: "Maniat"με τη Moody και την 11880 σε ένα τραπέζι με ρύζι, κουκουνάρι και μανιτάρια πλευρώτους ! (τάχα μου θα έπαιζε ρόλο η παρέα, σιγά μην έβαζα και παρελκόμενα)
:D  :D  :D  :D ηλθες και παλι???? καλω σε μπακ!!!!! :D  :D

apol

τρις ελα εσυ και τι σε νοιαζει......αν με ειδοποιησεις εγκαιρως θα προλαβω να μαθω να φτιαχνω κρεπες..........διαφορετικα και οι ετοιμε μια χαρα τις βρισκω...

Maniat

ευχαριστώ μινοράκι μου ΣΜΟΥΑΤΣ

chriastina

Παράθεση από: "Maniat"με τη Moody και την 11880 σε ένα τραπέζι με ρύζι, κουκουνάρι και μανιτάρια πλευρώτους ! (τάχα μου θα έπαιζε ρόλο η παρέα, σιγά μην έβαζα και παρελκόμενα)

μαγειρεμένα από τα χεράκια μου και κυρίως πιάτο ΠΑΠΙΑ ΠΕΚΙΝΟΥ! :evil:

Maniat

πρόσθεσε και το αισιόδοξη στα προτερήματά σου !
βρε άν μαγειρέψεις εσύ με τα χεράκια σου (άντε εγώ σου λέω και με τα ποδαράκια σου), θα προλάβει κανείς να φτάσει στο κυρίως πιάτο??

Το τηλέφωνο του κέντρου δηλητηριάσεων γρήγοραααααααααα

fmas

Έχοντας νεύρα ή όχι???????

Αν είναι όταν είμαι εκνευρισμένος με κανέναν....... Αλλίως με το μωρό μου.......

Maniat

μα πού είναι η moody σήμερα? οεο?

έφυγα - τα κεφάλια μέσα καθώτι Παρασκευή (δύσκολη μέρα) σήμερα

Moody

Η Moody ήρθε για λίγο!

α. για να σε καλωσορίσω πίσω  μικρή MANIAT ]

Maniat

Mουντάκι μου θα μου λείψεις πολύ :( σνιφ

Να μου φιλήσεις τον Ολιβερ !

(Για το Σούνιο - Οταν λέμε ψάρια να εννοούμε και ψάρια όμως. Οχι μύδια στρείδια και λοιπά μιξοειδή ε? αν και εγώ προτιμώ τη σχολή κολοκυθάκια, μελιτζάνες, παϊδάκια και γενικώς κάτι παχυντικό!)

200 Επισκέπτες, 1 Χρήστης