Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 618
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

2 ήμερη αποτοξίνωση στα 1100m ύψος !! 17-18 IOYNIOΥ 06

Ξεκίνησε από JimBar, Μαΐου 13, 2006, 12:28:08 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

JimBar

minoraki

τζιμακο???? γιατι δεν ανοιγεις ενα γραφειο ταξειδιων???? :D  :D
εισαι παρα πολυ καλος tour leader.....χεχε
υ.γ.1 εκτος και εαν εχεις ηδη ενα τετοιο γραφειο.....γιατι δεν ξερω τι δουλεια κανεις..... :roll:  :roll:
υ.γ.2 εαν δεν ειμαστε εκτος αθηνας αυτο το σ/κ, μαλλον θα δηλωσω συμμετοχη μετα του καλου μου, σε αυτη την εξορμηση.....

minoraki

και κατι ακομα.....αφου θα ειναι κατακαλοκαιρο.....γιατι παιρνουμε τα βουνα και δεν εξορμουμε σε παραθαλασσιες περιοχες???? :roll:

Anonymous

Ναι ναι !!!!
Είναι πολύ ωραία ιδέααα και φυσίκά είμαι μέσα....;) !!!!!

Μητσάκο μας  έδωσες όλες τις πληροφορίες ή μήπως ξέχασες κάτι καμάρι μου ???   ]

barby

[size=24][/size]ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΖΙΜΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ....

apol

απιθανο μερος,πανεμορφο,ψιτουρες  τρομερες,γλυκα κουταλιου ζηλευω πολυ.......εχει και ενα καταφυγιο στη κορυφη σχεδον ενος βουνου εκει κοντα δηλ κανα 2-3 χιλ  καταπληκτικο μερος για περπατημα στο δασος.....
να περασετε καλα.....

JimBar

Παράθεση από: "minoraki"τζιμακο???? γιατι δεν ανοιγεις ενα γραφειο ταξειδιων???? :D  :D
εισαι παρα πολυ καλος tour leader.....χεχε
υ.γ.1 εκτος και εαν εχεις ηδη ενα τετοιο γραφειο.....γιατι δεν ξερω τι δουλεια κανεις..... :roll:  :roll:
υ.γ.2 εαν δεν ειμαστε εκτος αθηνας αυτο το σ/κ, μαλλον θα δηλωσω συμμετοχη μετα του καλου μου, σε αυτη την εξορμηση.....
Παράθεση από: "minoraki"και κατι ακομα.....αφου θα ειναι κατακαλοκαιρο.....γιατι παιρνουμε τα βουνα και δεν εξορμουμε σε παραθαλασσιες περιοχες???? :roll:

Εάν άνοιγα κάτι σε "τουριστικό" θα ήτανε μια καλύβα με μπαμπού σε μια παραλία και θα πούλαγα καφέδες και παγωτά, μαυρισμένος από τα μπάνια με μια κοιλάρα ναααααα.
υ.γ1* = δημόσιος τεμπέλης είμαι (βλέπε πολιτισμού όπως το αποκάλεσαν κάποιοι/κάποιες) ..
υ.γ2* = καλώς να έρθετε ..
την ίδια απορία είχε και ο Kermit. Επειδή είναι καλοκαίρι, οι περισσότεροι θα τρέξουν στις παραλίες και όλοι μας, σε γενικές γραμμές στις άδειές μας, εκεί θα πάμε .. άρα ας πρωτοτυπήσουμε και λιγουλάκι.. τι λές;;

Παράθεση από: "gavrina"Ναι ναι !!!!
Είναι πολύ ωραία ιδέααα και φυσίκά είμαι μέσα....;) !!!!! Μητσάκο μας  έδωσες όλες τις πληροφορίες ή μήπως ξέχασες κάτι καμάρι μου ???   ]
Σαν τι να ξέχασα, Γωγώ;;

Παράθεση από: "barby"[size=24][/size]ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΖΙΜΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ....
Καλοδεχούμενη Barby ..

Παράθεση από: "apol"απιθανο μερος, πανεμορφο, ψιτουρες τρομερες, γλυκα κουταλιου ζηλευω πολυ.. εχει και ενα καταφυγιο στη κορυφη σχεδον ενος βουνου εκει κοντα δηλ κανα 2-3 χιλ  καταπληκτικο μερος για περπατημα στο δασος.. να περασετε καλα.....
Apol, αν δεν κάνω λάθος, το καταφύγιο πρέπει να λέγετε Αϊ Γιάννης .. Δεν έχω πάει ποτέ στο καταφύγιο αλλά το μέρος μου άρεσε πάρα πολύ .. και πάρα πολύ καλός ήτανε και ο Γιάννης Ραβάνης που έχει τον ξενώνα και την ταβέρνα του χωριού.. Θα προσπαθήσουμε να περάσουμε όσο πιο τέλεια μπορούμε .. να μου είσαι καλά όπου κι'αν είσαι ..

xhmeia

θελωωωωω κ εγωωωωωωωωωω  :?
(θελεεεεεε χημεια )

βρεεεε θα μου φερετε γλυκα κουταλιου ? να γλυκαθω τουλαχιστον ??
07.00 θα αναχωρησετε
τι ωρα θα επιστρεψετε ?
να ξερω να ερθω να παραλαβω  :P   :P

fmas

:evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:

:cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:

:evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:

ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.. Θα σε τσακίσω..... Πάνω στην εξεταστική μου βρήκες να κάνεις την εκδρομή?????  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:

Αν η Αίγινα ήταν μία φορά δύσκολο το να έρθω, τώρα είναι απλά ΑΠΙΘΑΝΟ......

seatakias

καλα να περασετε ολοι οσοι πατε αλλα εγω θα σας σκεφτομαι απο το ελληνικο

fmas

Παράθεση από: "JimBar"
Παράθεση από: "fmas"..ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..Θα σε τσακίσω..Πάνω στην εξεταστική μου βρήκες να κάνεις την εκδρομή?? Αν η Αίγινα ήταν μία φορά δύσκολο το να έρθω, τώρα είναι απλά ΑΠΙΘΑΝΟ..

αχ, καλέ, τι sexy που είσαι όταν κάνεις έτσι ..  ]

Μπράβο.... Από το κακό στο χειρότερο... Από την Εξεταστική στον Στρατό..... Με δουλεύεις για με επεξεργάζεσαι να ξέρω...... :( :( :( :(  

Την κούπα την θέλω όμως........

xhmeia

Παράθεση από: "JimBar"
Παράθεση από: "xhmeia"θελωωωωω κ εγωωωωωωωωωω  :?
(θελεεεεεε χημεια ) βρεεεε θα μου φερετε γλυκα κουταλιου ? να γλυκαθω τουλαχιστον ??
07.00 θα αναχωρησετε
τι ωρα θα επιστρεψετε ?
γιατί Νατάσα δεν έρχεσαι μικρούλα;; αφού μπορείς να πάρεις μονοήμερη αδειούλα;; ε;;

Τζιμ, διημερη πρεπει να παρω και  σ/κ? μαλλον απιθανο να δωσουν, γιατι παιρνουν οι παλιοι (κ εν μερει το θεωρω κ δικαιο )
θα δουμε ως τοτε
κατσε να κλεισουμε ενα μηνα κ μετα το ψαχνουμε το θεμα για αδεια
Εσεις ομως καλου κακου, φερτε κανα δυο τρια βαζακια ε?  :P  :P  :P

xhmeia

ωωωπαααααα τι ειδαν τα ομορφα τσαχπινογαργαλιαρικα ματακια μου  :shock:  :shock:  :shock:
εκδρομη και το Σεπτεμβρη??????
Το Σεπτεμβρη θα μαι ελευθερη κ ωραια
θα τα χουμε κονομησει κι απο την υπηρεσια..... ποιος με πιανει  :P  :P  :P
μεεεεσααααααααα ειμαι

JimBar

Παράθεση από: "xhmeia"θελωωωωω κ εγωωωωωωωωωω  :?
(θελεεεεεε χημεια ) βρεεεε θα μου φερετε γλυκα κουταλιου ? να γλυκαθω τουλαχιστον ??
07.00 θα αναχωρησετε
τι ωρα θα επιστρεψετε ?

γιατί Νατάσα δεν έρχεσαι μικρούλα;; αφού μπορείς να πάρεις μονοήμερη αδειούλα;; ε;;

Παράθεση από: "fmas"..ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..Θα σε τσακίσω..Πάνω στην εξεταστική μου βρήκες να κάνεις την εκδρομή?? Αν η Αίγινα ήταν μία φορά δύσκολο το να έρθω, τώρα είναι απλά ΑΠΙΘΑΝΟ..

αχ, καλέ, τι sexy που είσαι όταν κάνεις έτσι ..  ]

Παράθεση από: "seatakias"καλα να περασετε ολοι οσοι πατε αλλα εγω θα σας σκεφτομαι απο το ελληνικο
Ευχαριστούμε Μήτσο και εσύ καλά να περάσεις όπου κι' αν βρίσκεσαι..

Παράθεση από: "xhmeia"Τζιμ, διημερη πρεπει να παρω και  σ/κ? μαλλον απιθανο να δωσουν, γιατι παιρνουν οι παλιοι (κ εν μερει το θεωρω κ δικαιο )
Για την βόλτα στην Αίγινα μόνο μια μέρα χρειάζεσαι, δηλαδή μόνο την Κυριακή 28. Για την βόλτα στον Αθανάσιο Διάκο θα χρειαστείς τις 2 μέρες. Αλλά αυτό μην σε αγχώνει .. θα βρούμε την λύση.  ]

Παράθεση από: "xhmeia"ωωωπαααααα τι ειδαν τα ομορφα τσαχπινογαργαλιαρικα ματακια μου εκδρομη και το Σεπτεμβρη??

Αν και θέλω την παρέα σου στις εκδρομές, εύχομαι να μην μπορέσεις να έρθεις, και τότε  να μου πεις, ότι δεν θα είσαι παρούσα λόγω .. δουλειάς .. αν φυσικά δεν ανανεωθεί τότε πολύ ευχαρίστως να σε έχουμε μαζί μας και σε αυτή την βόλτα ..:wink:

spellbound

Γιε μου ΠΟΤΕ ΠΑΣ ΦΑΝΤΑΡΑΚΙ????? :evil:

Ενημερωσε με εγκαιρως να σε κατευοδωσουμε με τις φιλες μου  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

587 Επισκέπτες, 1 Χρήστης