Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 344
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 301
  • Total: 301

ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Ξεκίνησε από Foivi63, Μαΐου 19, 2006, 08:58:32 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Foivi63

[size=18]Οι βλάχοι ποιοι είναι βρε παίδες? Εγω για τον Γιάννη είπα, που με έκανε λιώμα και είναι ευρωπαίος!!!!!!!!!!!!Τώρα αν υπάρχει και άλλος Γιάννης βλάχος, δεν τον έχω γνωρίσει[/size]!!!!!!!!!

Panagiotis

ΠΑΙΔΙΑ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΥΑΡΩ [ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ]ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΙΧΝΙΑΣΕΙ ΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ``ΑΜΟΡΕ`` ΤΗΣ ΦΟΙΒΗΣ.ΛΟΙΠΟΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ``ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΧΟΣ``.[ΟΧΙ ΘΑ ΜΟΥ ΞΕΦΕΥΓΕΣ ΦΟΙΒΟΥΛΑ Ε;] ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΜΕ ΝΕΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΝ ΕΥΘΕΤΩ ΧΡΟΝΩ.ΑΠΟΣΥΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΜΟΥ ΚΥΤΤΑΡΑ ΝΑ ΕΡΓΑΣΘΟΥΝ....  ΠΑΝΟΣ [ΤΡΕΜΕ ΦΟΙΒΗ...]

Foivi63

ΠαράθεσηΠΑΙΔΙΑ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΥΑΡΩ [ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ]ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΙΧΝΙΑΣΕΙ ΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ``ΑΜΟΡΕ`` ΤΗΣ ΦΟΙΒΗΣ.ΛΟΙΠΟΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ``ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΧΟΣ``.[ΟΧΙ ΘΑ ΜΟΥ ΞΕΦΕΥΓΕΣ ΦΟΙΒΟΥΛΑ Ε;] ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΜΕ ΝΕΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΝ ΕΥΘΕΤΩ ΧΡΟΝΩ.ΑΠΟΣΥΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΜΟΥ ΚΥΤΤΑΡΑ ΝΑ ΕΡΓΑΣΘΟΥΝ.... ΠΑΝΟΣ [ΤΡΕΜΕ ΦΟΙΒΗ...]

[size=18]Αν ψάχνεις για Γιάννη βλάχο(από τους 45) ούτε ο Μάρκο Μπουράτι, γνωστός και ως Αλιγάτορας, ουτε ο Πουαρό, ούτε και ο Σέρλοκ Χολμς, δεν μπόρεσαν να τον ανακαλύψουν. Τώρα Πανούλη μου εάν εσυ τα καταφέρεις, θα σου πω ότι χάνεις το μέλλον σου εκει που είσαι. Εν ευθέτω χρόνο όμως στρατηγέ μου κοίτα να ψάξεις και λίγο προς ευρώπη μεριά...αλλιώς πάει το δίπλωμα που θα σου απονείμω.[/size]

Panagiotis

Παράθεση από: "Foivi63"
ΠαράθεσηΠΑΙΔΙΑ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΥΑΡΩ [ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ]ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΙΧΝΙΑΣΕΙ ΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ``ΑΜΟΡΕ`` ΤΗΣ ΦΟΙΒΗΣ.ΛΟΙΠΟΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ``ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΧΟΣ``.[ΟΧΙ ΘΑ ΜΟΥ ΞΕΦΕΥΓΕΣ ΦΟΙΒΟΥΛΑ Ε;] ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΜΕ ΝΕΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΝ ΕΥΘΕΤΩ ΧΡΟΝΩ.ΑΠΟΣΥΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΜΟΥ ΚΥΤΤΑΡΑ ΝΑ ΕΡΓΑΣΘΟΥΝ.... ΠΑΝΟΣ [ΤΡΕΜΕ ΦΟΙΒΗ...]

[size=18]Αν ψάχνεις για Γιάννη βλάχο(από τους 45) ούτε ο Μάρκο Μπουράτι, γνωστός και ως Αλιγάτορας, ουτε ο Πουαρό, ούτε και ο Σέρλοκ Χολμς, δεν μπόρεσαν να τον ανακαλύψουν. Τώρα Πανούλη μου εάν εσυ τα καταφέρεις, θα σου πω ότι χάνεις το μέλλον σου εκει που είσαι. Εν ευθέτω χρόνο όμως στρατηγέ μου κοίτα να ψάξεις και λίγο προς ευρώπη μεριά...αλλιώς πάει το δίπλωμα που θα σου απονείμω.[/size]
ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΘΟΛΩΣΕΙ ΤΑ ΝΕΡΑ Η ΦΟΙΒΗ ΑΛΛΑ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΥΑΡΩ [ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΕΓΩΩΩΩΩΩ]ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΨΑΞΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ 45 ΓΙΑΝΝΗΔΕΣ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΦΟΙΒΟΥΛΑ ΜΑΣ....ΠΑΝΟΣ

Foivi63

[size=18]O mr Πουαρώ με το δαιμόνιο μυαλό πάλι εν δράσει........
Αν χρειαστείς βοήθεια πουαρό μου ενημερωσε με. Είμαι διατεθειμένη να σε βοηθήσω όσο χρειαζεται.....και όπου χρειάζεται....
Αλλά φοβού τους Δαναούς
......[/size]

Jezebell

Αχ βρε Φοιβη μου αμα δεν εγραφες με αυτα τα κεφαλαια θα ηταν τελεια

301 Επισκέπτες, 0 Χρήστες