Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 550
  • Total: 550

ΕΧΩ ΤΟΣΑ ΝΑ...

Ξεκίνησε από kuria, Μαΐου 19, 2006, 10:28:03 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

HORHE

υπαρχουν και παραδρομοι για την διαφωτιση...
ψαξε ψαξε ...

Shadowlord

Παράθεση από: "tristana"Απορία... γιατί λέμε "Πήγε η ψυχή μου στην Κούλουρη";
Δίπλα είναι η Σαλαμίνα. Τη στοιχειώνει κάτι; Εκτός των αρχαίων.
Εκει (νομιζω) εθαψαν τον Μποτσαρη.Τον Μαρκο του '21,ε!Παντως σιγουρα καποιον της επαναστασης!Την εκδοχη της riaghul δεν την ηξερα αλλα μου φαινεται πιο λογικη ως εξηγηση!
Αυτα απο το μαθημα ιστοριας!

Εχω τοσα να βαλω σε ταξη που ουτε αμφιθεατρο δε μου φτανει... :cry:

kuria

το γιο της καλογριας τον αρχιστρατηγο Γεωργιο Καραϊσκακη εθαψαν στη Σαλαμινα κατοπιν δικης του επιθυμιας που εξεφρασε οταν λαβωθηκε θανασιμα...
Στις 22 Απριλιου 1827 εγινε μια μικροσυμπλοκη μεταξυ Ελληνων και Τουρκων στην περιοχη του σημερινου Νεου Φαληρου και ο Καραϊσκακης που ηταν αρρωστος ασχημα, βγηκε απο τη σκηνη του να την σταματησει, γιατι ηταν απρογραμματιστη. Μια σφαιρα ομως που κανεις δεν εμαθε ποτε απο που προερχοταν, τον χτυπησε θανασιμα και πεθανε την επομενη 23 Απριλιου ημερα της ονομαστικης του γιορτης...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Shadowlord

κοντα επεσα παντως..!  :wink:

kuria

Ο Μαρκος Μποτσαρης επεσε ηρωικα κοντα στο Καρπενησι, στη θεση Κεφαλοβρυσο, τον Αυγουστο του 1823, σε νυχτερινη επιθεση που εκανε με 350 ανδρες εναντιον των Τουρκαλβανων του Σκονδρα Πασα. Κηδευτηκε με τιμες στο Μεσολογγι.

με διαφορα στο κηδειοσημο μια τετραετια και αποσταση Σαλαμινα - Μεσολογγι μιση ωριτσα με το τηλεφωνο ε... δεν επεσες και πολυ μακρια...

και μη με καμαρωνεις περι των ακαδημαϊκων γνωσεων μου... αν πραγματευομαστε θεματα γεωγραφιας θα γελαγε καθε παρδαλο ή μονοχρωμο κατσικι, καθοτι κλασσικη σκραπα...

barby

[size=24][/size]EXO TOSA NA KANO AYTO TO TETRAHMERO K EXO TA XERIA DEMENA....AKOYS?

kuria

εχω τοσα μαχαιρια στην κουζινα που αν θες σου λυνω τα χερια στη στιγμη barby μου...    :wink:

tristana

Ρία-Μαρία μου, ΚΥΡΙΑ και Σέντοου, ευχαριστώ για την απάντηση στην απορία μου.  :P

'Εχω μείνει άναυδη με αυτό το χούι της ΚΥΡΙΑΣ που σπεύδει να βοηθήσει
τον πλησίον έστω και με κουζινόμαχαιρα!!

Τι είχες, Γιάννη; Τι είχα Πράντα.  :twisted:  :lol:

barby

Έχω τόσα να σου πω και να σου δώσω.. θα τα καταφέρω λες?

kuria

αμ πρωτα λενε βγαινει η ψυχη κι υστερα το χουι ΤΡΙΣχαριτωμενη μου...

παρεμπιπτοντως ξερεις τι σημαινει χουι στα ρωσικα; χεχεχεχε

anastasia

anastasia

barby

[size=24][/size]ΕΧΩ ΤΟΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΞΑΝΑΠΩ ΜΗΠΩΣ Κ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ

mourmouritsas

barby

[size=24][/size]ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΑ ΛΕΩ ΜΟΥΡΜΟΘΡΙΤΣΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ....ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΗΛΑΔΗ

550 Επισκέπτες, 0 Χρήστες