Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 231
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 245
  • Total: 246
  • Leon

Δεν θέλω να κάνουμε σχέση.....

Ξεκίνησε από Foivi63, Μαΐου 22, 2006, 05:35:11 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Enia

Παράθεση από: "Echetlaios"kai aytos isos leei ta idia me sena apogoiteymenos apo tis diafores
kenes sxeseis.
to mono poy exeis na kaneis ( kai to poio dyskolo) einai na ton
anakalypseis. min omos apelpizesai giati kai aytos sigoyra se psaxnei.

Ούτε απογοητευμένη είμαι, ούτε στο ψάξιμο...  8)
Τα έχω καλά με τον εαυτό μου, και έχω με το παραπάνω αποδεχτεί την διαφορετικότητα του κάθε ανθρώπου. Δεν θα έβαζα ποτέ όλους τους άντρες στο ίδιο σακί.
Το παραπάνω ποστ είχε μια δόση χιούμορ και ελαφρότητας... Κάποιος πρέπει να κάνει το 'συνήγορο του διαβόλου' για να γίνεται η κουβέντα. :)

Όσο για τον Κώστα.. η μόνη απάντηση που έχω είναι..: LOL !!!  :lol:

barby

[size=24][/size]ΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΦΟΙΒΗ Κ ΕΝΙΑ...ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ Κ ΤΟΝ ΑΕΡΑ....

Anonymous

Παράθεση από: "Jezebell"Και πως τωρα εγω ειχα την εντυπωση πως εισαι παντρεμενος Κωστακιμ?
Παει το ξανθο εχει εισχωρησει

γμτ.............
Αυτό είναι μια μικρή τεχνική λεπτομέρεια που όλως τυχαίως μου διέφυγε... :cry:

Δεν είχε βγει και τότε αυτό το σοφό το άσμα να το είχα εμπεδώσει ο ξανθός.... :P

Παράθεση από: "Foivi63"[size=12]..........Φυσικά και γράφοντας ατάκες περί έρωτα. Βλέπεις αυτές πουλάνε την σήμερον ημέρα!!!!!!!!! [/size]

Γράφε γράφε καλόμ .....
πουλάνε πουλανε....
και τον καψούρη τυραννανε.......

(καλά είναι να μη με πιάσει ο ποιητικός μου οίστρος ο Ελύτης θα πετάξει το Νόμπελ του στο τέλος)

junkie

Σχέση! Η λέξη αυτή έχει αποκτήσει μια ξεχωριστή βαρύτητα στην εποχή μας. Πολλοί μιλούν για αυτήν και λίγοι την έχουν. Αυτό, ίσως, οφείλεται σε μια απίστευτα στερεότυπη και πληκτική παραφιλολογία που έχει ξεκινήσει γύρω από αυτήν. Για να το διαπιστώσεις αυτό δεν έχεις παρά να πιεις έναν καφέ στην πλησιέστερη καφετέρια και να κρυφακούσεις τις συζητήσεις στα διπλανά τραπέζια. Οι γυναίκες μιλούν για την σταδιακή εξαφάνιση του αρσενικού φύλου (ή για να είμαστε πιο ακριβολόγοι, των καλύτερων αντιπροσώπων του), οι άντρες συζητούν τρομοκρατημένοι(wink2.gif για τη δημιουργία του νέου επιθετικού Λάρα Κρόφτ τύπου γυναίκας (για να μην πω θηλυκού Τσάκι Τσαν) που καραδοκεί στη γωνία να τους την πέσει. Κι εσύ αναρωτιέσαι ]

Λίλιαν Βαϊνά(Συντάκτρια περιοδικού businesswoman)Πηγή]

Enia

Αχ... άλλο έψαχνα και έπεσα πάνω σε πολυαγαπημένη Φοίβη...  :drunken: (μόνο όσοι το έζησαν καταλβαίνουν!  :lol: )

έτσι, για να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι.... :wink:

black_velvet

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Μαρή! πάλι τη θυμήθηκες;!;!;  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Enia

για να ακριβολογούμε δεν την θυμήθηκα, αλλά έπεσα πάνω της τυχαία  :P

όμως, ορίστε, για να δείτε ότι τσάμπα μου έχει βγει το όνομα της ξεχασιάρας (παλιο-χάιν :twisted: ), σε κάποια πράγματα είμαι ελέφαντας!  8)  :lol:

Nasia9

Καλά είδαμε και αυτούς που θέλανε.. (να κάνουν σχέση) άντε και καλά Χριστούγεννα

wildroses

ΚΑΝΟΥΝΕ ΣΧΕΣΗ.... ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ..... ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΠΛΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΕΠΟΝΙΑ.. ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ.... ΝΑ ΟΤΙ Μ'ΑΡΕΣΕΙΣ ΠΟΛΥ... ΑΛΛΑ ΔΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ.... ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ.. ΓΙΑ  ΜΑΜΗΣΙ ΕΧΕΙ!!! ΔΕΝ ΣΤΟ ΛΕΕΙ ΣΤΗ ΨΥΧΡΑ.. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΙΑ ΒΡΕΙ ΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΡΑΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΚΑΝΕΙ ΛΟΥΙΣ....  ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΗΚΕ ΕΤΣΙ... ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΠΑΝΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΩΜΗ!!!!!!! ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ??? Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ....????  :?:  :mrorange:  :?:

Gerogriniarhs

Α νά χαθούν τά παλιοσωβινιστικά γουρούνια,οί φαλλοκράτες...πού έτσι καί τό πούν στήν ψύχρα,εισπράττουν τό κλασσικό "μά γιά ποιά μέ πέρααες;γιά πουτ@να;" (όταν βέβαια δέν πληρούν τά κριτήρια επιλογής τής 'καθώς πρέπει' λελούδως...εάν τά πληρούν τού ανοίγει τόν ψυχικό της κόσμο κι ότι άλλο ήθελε προκύψη).Δύο μέτρα καί δύο σταθμά.  :lol:  :lol:  :lol:

kuria

[size=14]τελικα μαλλον ειμαι ασερνικο γουρουνι αφου εξακολουθω να μη θελω σχεση ουτε με... μενα... [/size] :roll:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

black_velvet

[quote user="Gerogriniarhs" post="316266"]Α νά χαθούν τά παλιοσωβινιστικά γουρούνια,οί φαλλοκράτες...πού έτσι καί τό πούν στήν ψύχρα,εισπράττουν τό κλασσικό "μά γιά ποιά μέ πέρααες;γιά πουτ@να;" (όταν βέβαια δέν πληρούν τά κριτήρια επιλογής τής 'καθώς πρέπει' λελούδως...εάν τά πληρούν τού ανοίγει τόν ψυχικό της κόσμο κι ότι άλλο ήθελε προκύψη).Δύο μέτρα καί δύο σταθμά.  :lol:  :lol:  :lol:[/quote]

Μόνο και μόνο το σχόλιό σου δείχνει ποιοι είναι τελικά αυτοί που δεν ξέρουν τι θέλουν.
Έτσι και μια "καθώς πρέπει λελούδω" ανοίξει τα πόδια της μόλις της πουν τι θέλουν, χαρακτηρίζεται αυτομάτως πουτάνα.
Αν όχι; πως το παίζει δύσκολη και ποια νομίζει πως είναι.

Βρε άει από δω... που δεν ξέρετε όχι μόνον τι θέλετε αλλά ούτε και τι σας γίνεται!
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

rain

[quote user="wildroses" post="316234"]ΚΑΝΟΥΝΕ ΣΧΕΣΗ.... ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ..... ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΠΛΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΕΠΟΝΙΑ.. ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ.... ΝΑ ΟΤΙ Μ'ΑΡΕΣΕΙΣ ΠΟΛΥ... ΑΛΛΑ ΔΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ.... ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ.. ΓΙΑ  ΜΑΜΗΣΙ ΕΧΕΙ!!! ΔΕΝ ΣΤΟ ΛΕΕΙ ΣΤΗ ΨΥΧΡΑ.. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΙΑ ΒΡΕΙ ΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΡΑΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΚΑΝΕΙ ΛΟΥΙΣ....  ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΗΚΕ ΕΤΣΙ... ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΠΑΝΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΩΜΗ!!!!!!! ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ??? Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ....????  :?:  :mrorange:  :?:[/quote]

pες το με δυό λόγια καλέ
Καλή η σχέση αλλά η ξεπέτα καλύτερη  :mrgreen:

katinaki

εσύ αυτό κατάλαβες να λέει rain?  ]

rain

Κατάλαβα ότι έφαγε πόρτα κατάμουτρα και της δίνω μια αισιόδοξη διέξοδο για να μη κόψει φλέβες  :mrgreen:

245 Επισκέπτες, 1 Χρήστης