Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 579
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 558
  • Total: 558

Χρηση δευτερου νικ νειμ

Ξεκίνησε από apol, Μαΐου 23, 2006, 03:36:13 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

apol

τελικα τα δευτερα και τα τριτα νικ  ειναι τα μισα ατομα εδω μεσα

Anonymous

Παράθεση από: "skou70"egw exw 2 nicknames 2 johnnames kai merika akoma names alla de thymamai ta pass gmt ... san na leme jose armando de la jean claude van damme ena prama ... an katsw na to psaksw ligo akoma mporei na thymithw kai alla...as opsetai mia palia rythmisi tou site pou den mporeis na exeis ypenthymisi kwdikou...

Τολακο
Πάντα λειτουργεί υπενθύμιση του κωδικού. Απλά η υπενθύμιση παει στο email που είχε δήλωση το χρήστης. Αν το email είναι ενεργό η υπενθύμιση πάντα λειτουργεί στο αυτόματο.
Για ειδικές περιπτώσεις αν στείλεις προσωπικό μήνυμα θα μπορέσει το μαγαζί να σου δώσει ένα πρόχειρο pass

Παράθεση από: "apol"]τελικα τα δευτερα και τα τριτα νικ ειναι τα μισα ατομα εδω μεσα

Περίπου το 3% των εγγεγραμμένων μελών έχει πέραν του ενός ονόματος. Στατιστικά ελάχιστο σε σχέση με άλλα site εξ όσων γνωρίζω δηλαδή.....

mourmouritsas

hellooooo exw kai egw  :clown:  :dwarf:

Bijoux

Παράθεση από: "mourmouritsas"hellooooo exw kai egw  :clown:  :dwarf:

κέρδισες μια τσικουλάτα :P

spellbound

Παράθεση από: "apol"τελικα τα δευτερα και τα τριτα νικ  ειναι τα μισα ατομα εδω μεσα

δεν θα το 'λεγα, μιας και οι περισσοτεροι ξερουμε ποιος ειναι ποιος!!!  
Ε, τωρα απολ μας, αν δε σου αρεσουμε, υπαρχουν και σαιτς που το καθε μελος εχει - μη σου πω και 1030- νικνεημς!!!

αυτααα!!!!!

apol

spellbound

Παράθεση από: "apol"thes na peis kati?

τιποτα το διφορουμενο!!!!  σου λεω αυτα που γνωριζω εκ πειρας, και στα διαβεβαιωσαν και αλλοι !!! ]

apol

τελικα τα διπλα και τριπλα νικ νειμ δεν ειναι παντα αθωα

Jezebell

Kαμια φορα τυχαινει και για προσωπικους λογους καποιος φτιαχνει 2 νικ η επειδη μπαινει ενας συναδελφος η επειδη χωρισε η επιδη...η επειδη.... Καλο και κακο ειναι αυτο που εμεις κανουμε.Δεν ξερω τι σε ενοχλει αλλα ακομα κι αν βαλεσαι απ ολα τα νικ του ιδιου προσωπου παλι με εναν παλευεις.

apol

ανεξαρτητα αν συμφωνω με τα πολλα νικς η οχι εγω εβαλα τον προβληματισμο και κανουμε κουβεντα ...τιποτα δεν ειναι καταδικαστεο εκ προοιμιου η χρηση που του κανεις αυτη το χαρακτηριζει.....επισης και η αντιμετωπιση των προσωπων με πολλα νικ δεν ειναι παντα ιδια.....οταν μας ενοχλουν η θεωρουμε οτι μας ενοχλουν τους ξεμπροστιαζουμε οταν μας χειροκροτουν η μας βολευουν ολα καλα .......εγω δεν εχω προσωπικα με κανενα νικ η προσωπο προβλημα......
με οποια κειμενα διαφωνω η θεωρω οτι ειναι επιθετικα απεναντι μου τοποθετουμαι οπως νομιζω

apol

πολλα δευτερα και τριτα νικ νειμς χαθηκαν και ανησυχω.....

Enia

Ποια?!  :shock:

Κάνε κατάλογο, και πάμε στη Νικολούλη να μας τα βρει!

heinrich

εγώ δεν έχω.....
εδώ δεν αντέχω τον  heinrich θα βάλω και 3ο πάνω από το κεφάλι μου?

Enia

εσύ πολύ παρέα με τον κώδικα κάνεις τελευταία και σε χαλάει... το νού σου...!  :P

(έχεις πάρει κάτι καλό σήμερα? σε βλέπω κάπως...!)

heinrich

η δικιά μου ψυχασθένεια είναι εκ γεννετής

558 Επισκέπτες, 0 Χρήστες