Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 393
  • Total: 394
  • Leon

Ρωταω και μαθαινω

Ξεκίνησε από apol, Μαΐου 26, 2006, 08:53:18 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

tristana

Μα τι να σου απαντήσουμε, ΑΠ;;;;;

Κριςκραφτένια, αν μου έλεγες για το Ωκύπους ναι το ξέρω. Σημαίνει γοργοπόδαρος, ταχύς. Το Ωκύτυπον; Αφού το πρώτο συνθετικό σημαίνει Ταχύς κάτι θα κάνουν γρήγορα (Αυτά λέω και μετά απορώ που έγινα ακόμα της Ακαδημίας... Προς το παρόν είμαι της Ασκληπιού  :twisted: )

tristana

Ποιος ξέρει καλά Ισπανικά, Πορτογαλικά, Κινέζικα;
Να επικοινωνήσει, παρακαλώ.

barby

[size=24][/size]tha moy miliseis ayrio?

apol

Μπαρμπι παροτι οι ερωτησεις μας ειναι διαφορετικου ειδους εχουμε κατι κοινο δεν παιρνουμε απαντησεις...............

Enia

Παράθεση από: "apol"Τελικα ποιους εξυπηρετει η χρηση πολλων νικ νειμς?

Τους κατόχους τους...

Οκ, τώρα?

Maniat

Το ξέρω ότι δε θα λάβω απάντηση αλλά μια δοκιμή θα με πείσει.

Πριν από 2-4 βδομάδες σε μια εκπομπή για το βιβλίο της ΕΤ1 (99% σίγουρη είμαι γι αυτό) ήταν καλεσμένη μια συγγραφέας γύρω στα 50 με κοντό μαυροκόκκινο μαλί χτενισμένο κάπως περίεργα (πετούσε προς όλες τις κατευθύνσεις), φορούσε πολύ χοντρά κοκκάλινα γυαλιά και είχε περίεργο ονοματεπώνυμο.
Το καινουριο της βιβλίο, που ήταν κι ο λόγος της συνέντευξης, δε θυμάμαι πώς λέγεται αλλά συγγράτησα ότι κάποιος τίτλος παλιότερου βιβλίου της είχε κάποια σχέση με φεγγάρια.
Τα βιβλία και οι τίτλοι τους έχουν κάπως πεσιμιστικό ύφος κι η ίδια εμφανίζεται σπάνια στα ΜΜΕ (νομίζω ανέφερε πως ήταν η πρώτη ή δεύτερη φορά που εμφανιζόταν).
Την εκπομπή παρουσίαζε μια κοπέλα γύρω στα 35-40, καθόντουσαν σε ένα στρογγυλό τραπέζι (αριστερά η παρουσιάστρια, δεξιά η συγγραφέας).

Πέραν τούτου δε θυμάμαι ουδέν (γμ το αλτσχάιμέρ μου).

Το ζητούμενο είναι το όνομα της ανωτέρω.
PLEEEEEEEEASE αν είδε κανείς την εκπομπή ή αν έχει υπόψη του την συγγραφέα με βάση τα παραπάνω δεδομένα. Εχει γράψει 3-4 βιβλία.

Οποιαδήποτε πληροφορία καλοδεχούμενη (όπως πχ το όνομα της εκπομπής).

Θα σας ευγνωμονώ (τάζω και προφιτερόλ στην ανάγκη)

apol

enia  εχεις κατι μαζι μου ?διακρινω μια επιθετικοτητα η κανω λαθος?

Enia

δεν έχω τίποτα μαζί σου apol αλλά όταν κάποια θέματα με κουράζουν μου βγαίνει κάποια επιθετικότητα στο λόγο...
δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένεις στο θέμα των διπλών nicknames. αν εσύ έχεις κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα με κάποιον/α, τότε πες αυτό και άσε τις γενικολογίες.

είπαμε εξάλου, πως δεν μπορεί κανείς να κρυφτει (be it από τον τρόπο γραφής, be it από την IP...)  :roll:

apol

ενια ενα θεμα εβαλα  τιποτε παραπανω .......
αν μπορει να κρυφτει καποιος με διπλο νικ νειμ ειναι σχετικο ....απο ποιους δηλ.  απο καποια μεμονωμενα μελη ?σιγουρα μπορει απο τους γουεμπ μαστορες?μπορει και να το θελουν  αυτοι
αποτελεσμα χωρις να το θεωρω καλο η κακο  ενα γενικο αλαλουμ και αυξησις του αριθμου των μελων.........
ενα δευτερο νικ νειμ στο οποιο θα υπηρχε και αλλαγη φυλου πως θα το βλεπατε ? πλακα θα ειχε και θα γινοταν περισσοτερο μπαχαλο......

Enia

να το ξαναματαπώ ακόμη μια φορά και πάλι?!  :roll:

γι'αυτό υπάρχουν τα [size=18]verified [/size]!

Το Verified είναι ενήλικο άτομο και το A33 πιστοποιεί το γένος που δηλώνει.
(τα υπόλοιπα δεδομένα του προφίλ του όπως επαγγελματικά, ενδιαφέροντα, ηλικιακά και άλλα δεν μπορεί να τα ελέγξει και δεν τα πιστοποιεί).
Κάθε φυσικό πρόσωπο έχει δικαίωμα να έχει μόνο και αποκλειστικά ένα verified προφίλ.

οπότε, είτε για πλάκα είτε για άλλους λόγους, μπορεί να κάνει ο κάθε χρήστης όσα nickname γουστάρει. αλλά κανένα άλλο δεν θα είναι verified.
όποιος έχει πρόβλημα με τα 2α nicknames ας μιλάει μονάχα με verified μελη. αν πάλι θεωρεί πως έτσι δεν λύνεται το πρόβλημα, τι να πω... ο δρόμος ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα...  :roll:

το πως μπορεί να κρυφτεί ή όχι κάποιος από τους webmaster μπορεί να σου το εξηγήσει η διαχείριση.
όσο για το αν το θέλουν ή όχι... νομίζω πως έμμεσα σου απάντησε ο Κώστας.. εφόσον έχουμε το χαμηλότερο ποσοστό, σαφώς δεν το έχουν επιδιώξει κιόλας... γιατί αν ήθελαν, είναι το μόνο εύκολο...!

Maniat

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι, τι ψέματα είναι αυτά???? εμένα δε με έγδυσε κανείς και διαμαρτύρομαι εντόνως ! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστώ όμως Ενια γιατί μου έδωσες ιδέα για την υπογραφή μου  :lol:

apol

καλη μου ενια μου γραφεις σαν ανακοινωση κυβερνητικου εκπροσωπου
δεν σε κοντραρω οπως εσυ κουρασμενα θεωρεις....
καταγραφω μια πραγματικοτητα , επισημαινω καποια πιθανα προβληματα,προσπαθω να καταννοησω πως γινεται ολο αυτο και δε σου κρυβω οτι δυσκολευομαι να προτεινω λυσεις η αν θες  δεν μπορω να πω με βεβαιοτητα οτι ειμαι κατα των διπλων νικ νειμ...............ουτε ζητω διευθυνσεις και ονοματα.....για να μιλησω με καποιον....
το θεμα ετεθη τωρα γιατι εχω την αισθηση οτι αυτη τη περιοδο υπαρχει εξαρση στη δημιουργια πολλαπλων νικ νειμς......

Enia

:lol: χααχαχαχαχαχα! μουρλοκομείο!!!  :hug2:  :hah:

Enia

τι να κάνω, μου έμεινε κουσούρι... και το έλεγα να μην ασχοληθώ με την πολιτική αλλά με πίεζαν τότε...  :roll:

αν λοιπόν δεν έχεις πρόβλημα χαλάρωσε και απόλαυσέ το και σταμάτα τη γκρίνια και τη μουρμούρα...

είτε υπάρχει 'έξαρση' είτε όχι... (δεν είμαι σε θέση να το γνωρίζω αυτό)...

δεν νομίζω πως είναι ένα 'πρόβλημα΄που θέλει λύση... και για το να 'καταγραφεί' δεν ήθελε τόση προσπάθεια... το ξέραμε και πριν μας το πεις...

και φυσικά δεν νομίζω πως θέλει και πολύ προσπάθεια για να το καταννοήσεις... στην χειρότερη, κάνε κι εσύ (άλλο) ένα νικ, μπορείς!

(θα το κάνω μότο αυτό στο τέλος...  :roll: )

ΥΓ: ούτε εγώ σε κοντράρω...

Anonymous

Παράθεση από: "apol"καλη μου ενια μου γραφεις σαν ανακοινωση κυβερνητικου εκπροσωπου
δεν σε κοντραρω οπως εσυ κουρασμενα θεωρεις....  ]

Το βρήκα  :arrow:  καλό καλό καλό καλό καλό καλό παιδί.
Ευχαριστούμε δια το ενδιαφέρον σας αγαπητέ συνανθρωπότε.

393 Επισκέπτες, 1 Χρήστης