Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 306
  • Total: 307
  • Leon

Ρωταω και μαθαινω

Ξεκίνησε από apol, Μαΐου 26, 2006, 08:53:18 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

apol

και τον μουρμουριτσα

Shadowlord

Φιλτατε Απολ δεν εχω καμια προθεση να σε δουλεψω.Εγω απαντησα ΠΡΙΝ απο το κλειδωμα το θεματος.

mourmouritsas

αν λες για το θεμα "καλως ηλθα" δεν το κλειδωσα εγω.Οταν απαντησα εκει στο θεμα,μετα που εκανα ριφρες το ειδα κλειδωμενο.

apol

δεν εχεις δικιο ειχε κλειδωθει πολυ πριν απο σενα και εγραψαν και μετα απο σενα αλλοι...

mourmouritsas

αχμ και πως ειναι δυνατον να απανταγα σε κλειδωμενο θεμα?Εμενα ειχε απαντηση και οχι κλειδωμα,αν ειχε κλειδωμα δεν θα μπορουσα να απαντησω.

apol

θα προκειται περι θαυματος........να το βγαλουμε στα πρωιναδικα

Shadowlord

ΔΙΟΡΘΩΣΗ

Φιλτατε Απολ μολις ενημερωθηκα οτι οι Διαχειριστες και οι Συντονιστες τελικα μπορουν να απαντησουν σε κλειδωμενο θεμα.

Συγνωμη για το λαθος μου,δεν ειχα προθεση να σε δουλεψω,απλα δεν το ηξερα.

Οσον αφορα το συγκεκριμενο θεμα προσωπικα νομιζω οτι απαντησα οταν το θεμα δεν ηταν κλειδωμενο.

Αυτα..

apol

κανενα προβλημα.....νασαι παντα καλα

Shadowlord

Επισης να σου πω οτι προσωπικα δεν θα απαντουσα σε θεμα κλειδωμενο οταν το ατομο στο οποιο μιλαω δεν θα ειχε δυνατοτητα απαντησης..Γιαυτο επιμενω οτι δεν πρεπει να ηταν κλειδωμενο οταν απαντησα..τωρα λες να μην το προσεξα..δεν ξερω..

Απλα θεωρησα οτι επρεπε να διορθωσω το λαθος μου και ελπιζω να μην αμφιβαλεις οτι δεν εγινε με προθεση..

apol

δεν εχω λογους να μη σε πιστεψω και εκτιμω ιδιαιτερα τη σταση σου ....

Rakendytos

Τι σημαινει σουβενιτσαρει?? :scratch:

voliwtisa

Πόσο απέχει η Kαλαμάτα από τη Mάνη; :roll:

cuba

den gnorizo akribos thn apostash alla 8a soy proteina na anoijeis enan xarth na metriseis ta xiliometra. an 8es mboreis na breis kai etoimo ton pinaka xiliometrikon apostaseon se kapia atzenta mborei kai ston xarth ton idon.h manh einai perioxh. gia ayto 8a psajeis na breis ton proorismo poy 8es. fy8eio, aeropolh.....

voliwtisa

Σ'ευχαριστώ πολύ  :D

spellbound

Παράθεση από: "apol"ελα ντε .........πολλα εγιναν χθες αλλα η χαθηκαν η εγω ξεχασα που τα διαβαζα και που εγραφα, βοηθησε με καλη μου ενια να τα βρω

παω λιγο πισω... ε... απλα εχασα ενα μελος της οικογενειας μου, και επειδη θεωρω ορισμενα παιδια απο εσας οικογενεια, ειπα να το μοιραστω.
Απολ ?? στο μυαλο μου εισαι ???

306 Επισκέπτες, 1 Χρήστης