Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 566
  • Total: 566

Ρωταω και μαθαινω

Ξεκίνησε από apol, Μαΐου 26, 2006, 08:53:18 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

apol

τα ερωτηματα μου δεν ειναι προσωπικα .....οποτε χρειαστηκε να ρωτησω καποιον συγκεκριμενα το εκανα και αν χρειαστει θα το κανω και στο μελλον..........δεν ειχα καμμια προθεση να εξουθενωσω την ενια που σπαταλωντας ενεργεια  προσπαθουσε  να μου εξηγησει..... καμμια φορα βαφτιζουμε το ποιημα εξηγηση και η μπορει η προθεση μας ναναι καλη αλλα το ποιημα μας να μη τραβαει.............
για να τελειωνω με αυτη την ιστορια θα πω οτι οποιαδηποτε εξηγηση αναφερεται στο αρθρο ταδε παραγραφο δεινα  τυπικα στεκει ουσιαστικα δεν εχει πεισει κανεναν ουτε αυτον που τη χρησιμοποιησε.......

apol

μεσα στην αναμπουμπουλα χαθηκαν καποια θεματα απο τα διασπαρτα που δεν ειχαν συμπληρωσει 7ημερο προφανως εκ λαθους φανταζομαι?

chriastina

για 7 μέρες ήταν apol....ή για 4?

riaghul

Παράθεση από: "tristana"Ποιος ξέρει καλά Ισπανικά, Πορτογαλικά, Κινέζικα;
Να επικοινωνήσει, παρακαλώ.

πολύ αργά το είδα... :(
βγάλε τα Πορτογαλικά
για τα άλλα ....κάτι θα κάνω ..για σένα μόνο :)

heinrich

Pε παίδες, αυτός ο Δρ Tζέκυλ, τι ειδικότητα είχε?

Nα ξέρω τι να γράψω στην κάρτα μου

apol

εγω για 7 διαβασα καπου  ασε που καποιο χαθηκε σε μια η δυο μερες......

apol

μπορω να στειλω δυο θεματα που ο συγγραφεας στα διασπαρτα?

Enia

Παράθεση από: "apol"μπορω να στειλω δυο θεματα που ο συγγραφεας στα διασπαρτα?

για ξαναδιατύπωσε αν θες, γιατί δεν βγάζει νόημα...

και τα θέματα από τα διάσπαρτα σβήνονται αυτόματα μετά από 4 μέρες. αν ψάχνεις κάποιο συγκεκριμένο θέμα πες το και ίσως μπορούμε να το βρούμε, έτσι γενικά δεν ξέρω να απαντήσω...

apol

θαθελα τα θεματα γυρνα πισω και μη φευγεις μη στα οποια εχω κανει και σχετικη εγγραφη να πανε στα διασπαρτα  για να διαγραφουν ...

Enia

εσύ το έγραψες εκεί, αλλά δεν σημαίνει ότι απαραίτητα θα το δει και αυτός που πρέπει... μπορείς να στείλεις PM στο adminforum.
Αν και... εφόσον ένα θέμα έχει απαντηθεί δεν είναι πια ιδιοκτησία του συγγραφέα του. Δεν κατάλαβα γιατί θέλεις να διαγραφούν.

apol

de moy gyrizoyn apo agglika ellhnika ti na kano;

eloy

Παράθεση από: "Maniat"Το ξέρω ότι δε θα λάβω απάντηση αλλά μια δοκιμή θα με πείσει.

Πριν από 2-4 βδομάδες σε μια εκπομπή για το βιβλίο της ΕΤ1 (99% σίγουρη είμαι γι αυτό) ήταν καλεσμένη μια συγγραφέας γύρω στα 50 με κοντό μαυροκόκκινο μαλί χτενισμένο κάπως περίεργα (πετούσε προς όλες τις κατευθύνσεις), φορούσε πολύ χοντρά κοκκάλινα γυαλιά και είχε περίεργο ονοματεπώνυμο.
Το καινουριο της βιβλίο, που ήταν κι ο λόγος της συνέντευξης, δε θυμάμαι πώς λέγεται αλλά συγγράτησα ότι κάποιος τίτλος παλιότερου βιβλίου της είχε κάποια σχέση με φεγγάρια.
Τα βιβλία και οι τίτλοι τους έχουν κάπως πεσιμιστικό ύφος κι η ίδια εμφανίζεται σπάνια στα ΜΜΕ (νομίζω ανέφερε πως ήταν η πρώτη ή δεύτερη φορά που εμφανιζόταν).
Την εκπομπή παρουσίαζε μια κοπέλα γύρω στα 35-40, καθόντουσαν σε ένα στρογγυλό τραπέζι (αριστερά η παρουσιάστρια, δεξιά η συγγραφέας).

Πέραν τούτου δε θυμάμαι ουδέν (γμ το αλτσχάιμέρ μου).

Το ζητούμενο είναι το όνομα της ανωτέρω.
PLEEEEEEEEASE αν είδε κανείς την εκπομπή ή αν έχει υπόψη του την συγγραφέα με βάση τα παραπάνω δεδομένα. Εχει γράψει 3-4 βιβλία.

Οποιαδήποτε πληροφορία καλοδεχούμενη (όπως πχ το όνομα της εκπομπής).

Θα σας ευγνωμονώ (τάζω και προφιτερόλ στην ανάγκη)

Χωρίς να είμαι σίγουρος,μάλλον μιλάς για την εκπομπή "Η ζωή είναι αλλού"
με την Εύη Κυριακοπούλου.

eloy

Μήπως ξέρει κανείς πώς λέγεται το τραγούδι των Air που ακούγεται στην ταινία "Αυτόχειρες παρθένοι(Virgin suicides)";

apol

θαθελα να ρωτησω  αν μπορει ενας συντονιστης να παρεμβει σε τομεα που δεν ειναι υπευθυνος και να κανει μεταφορες στα διασπαρτα  πχ η μπιζου οπως εγραψε μετεφερε μια εγγραφη μου απο το καφε που δεν ειναι συντονιστρια στα διασπαρτα για τους δικους της λογους

Jezebell

Ναι απολ μπορει
ο καθενας μας εχει τον τομεα του γιατι ειμαστε και χρηστες και δεν εχουμε χρονο και διαθεση να ψαχνουμε ολο το φορουμ αλλα μπορουμε να κανουμε συντονισμο σε οποιοδηποτε θεμα γιατι ισως το ειδαμε πρωτοι η λειπει ο αρμοδιος συντονιστης κτλ
Ξερω καμια φορα σας φαινεται αδικη η μεταφορα θεματων αλλα δεν ειναι προσωπικο
Οι πιο παλιοι ξερετε τα κατατοπια αλλα καποιοι νεοι μες το χαος μπερδευονται

566 Επισκέπτες, 0 Χρήστες