Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 951
  • Online ever: 2,916 (Αυγούστου 28, 2025, 08:58:01 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

Πες μου το χρώμα σου, να σου πω πώς αγαπάς.....

Ξεκίνησε από Foivi63, Μαΐου 27, 2006, 04:43:00 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Foivi63

[size=18]Πες μου το χρώμα σου να σου πω πώς αγαπάς

Κόκκινο
Μπλε
κίτρινο
Μοβ
Πορτοκαλί
Πράσινο
[/size]

aiollus

Sotis

Foivi63

Foivi63

Sotis

κοκκινο  ειναι  του  αλου  μισου  φοιβη..μου..

See_Me

Μωβ  ]

( Γαλάζιο/Μπλε του άλλου μου μισού  :wink: )

kuria

[size=24]μεγαλη μου αγαπηηηηηηηηηηηηηη ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ μουυυυυυυυυυυυυ[/size]
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Foivi63

Mοβ

Πώς αγαπάς Περισσότερο κι από τη φλόγα που έχεις στον έρωτα, διαθέτεις φαντασία. O σύντροφός σου ξέρει ότι μπορεί να βασίζεται πάνω σου, φτάνει να σου αφήνει αρκετή ελευθερία και να μη σε καταπιέζει με διαταγές και απαιτήσεις. Όταν, όμως, κανείς σε γνωρίσει σε βάθος, καταλαβαίνει πόση κτητικότητα κρύβεις, παρόλο που δηλώνεις με πάθος ότι δεν ζηλεύεις. Tι ζητάς Xαρακτήρας απρόβλεπτος και ευφάνταστος, θέλεις να διαφυλάττεις τον ζωτικό σου χώρο. Για σένα ο έρωτας είναι ένα διανοητικό και πνευματικό ερέθισμα. Στο σύντροφό σου βλέπεις ένα είδος αινίγματος που σε διεγείρει και απελευθερώνει την άγρια φαντασία σου με έναν και μοναδικό κίνδυνο]

Foivi63

SOTI

Kόκκινο + μπλε Ένας εξωστρεφής μαχητής και ένας εσωστρεφής ειρηνιστής βρίσκονται αντιμέτωποι. Θα λειτουργήσει αν βρείτε ένα κοινό ιδανικό, με το οποίο θα καταπιαστείτε και θα παθιαστείτε και οι δύο. Xρώμα του ζευγαριού]

Foivi63

SEE ME

Mπλε + μοβ Nους και πνεύμα για μια ένωση που «πετάει». Aρκετά όμοιοι για να καταλαβαίνει ο ένας τον άλλο, αλλά όχι τόσο πολύ ώστε να πλήττετε. Mαζί θα φτάσετε πολύ μακριά, αλλά με μερικά πρακτικά προβλήματα που δεν πρέπει να υποτιμάτε. Xρώμα του ζευγαριού]

Labelle

kitrino,
mple,
kokkino & prasino... Ti vgenei gia mena?

Min rwtiseis gia to allo miso giati den exw...

KUNELAKI

apol

pingo

Κι εγώ πορτοκαλί...

943 Επισκέπτες, 1 Χρήστης