Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 255
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 222
  • Total: 223
  • Leon

Paradise in Taj Mahal....KLEISTO LOGW ANAKAINHSHS!!

Ξεκίνησε από Jake_E_Lee, Μαΐου 09, 2004, 05:08:24 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Jake_E_Lee

H PAROUSIA TOU D33 HTAN KATALYTIKH TELIKA...

META APO LELAPA THLEFWNHMATWN POU DEXTHKAME APO KAKOGOUSTES KONTES KSANTHIES APOFASISAME NA APOSYROYME TO THEMA KAI NA EKSAFANISTOYME STIS BAHAMES. MH MAS PSAKSETE GIATI DE THA MAS VREITE!!! :P:P

EYXARISTOYME POLY GIA TH SYMPARASTASH SAS :)

KALO VOLI.

skou70

pethainw gia na zisw kati analogo...se zileuw man(me tin kali tin ennoia)...

tristana

[size=18][/size]

Συγγνώμη, αλλά γιατί δεν της μίλησες; Προτιμάς την ουτοπία;
Τι να πω; Είναι σύνδρομο της εποχής να σε τρώει ο άλλος με τα μάτια
και μετά να αποχωρεί; Αν θέλεις κάτι τόσο πολύ γιατί να μην το διεκδικήσεις; Συγχωρήστε μου την αφέλεια, αλλά δεν...

snoopy

Παράθεση από: "tristana"[size=18][/size]

Συγγνώμη, αλλά γιατί δεν της μίλησες; Προτιμάς την ουτοπία;
Τι να πω; Είναι σύνδρομο της εποχής να σε τρώει ο άλλος με τα μάτια
και μετά να αποχωρεί; Αν θέλεις κάτι τόσο πολύ γιατί να μην το διεκδικήσεις; Συγχωρήστε μου την αφέλεια, αλλά δεν...

tristana...oso ton kserw.....einai arketa ntropalos...kai oso na nai...epeidh eixe piei kiolas...isws denhtan kai oti kalutero na ths milhsei.... isws merikes fores einai wraio na menoun ekei ta pragmata...kai oso gia ton sundromo ths epoxhs pou les...h kopela eixe agori...iswsn kai o Jake_E_Lee na antidrouse diaforetika..........

Jake_E_Lee

PRWTA APO OLA DE ME APASXOLOUSE AN H KOPELA EIXE GOMENO ALLO HTAN TO THEMA....

ALLA  TRISTANA MOY, MIAS KAI ANAFERESE SE SYNDROMO THS EPOXHS TO OPOIO DE KSERW AN EXEI NA KANEI ME SYNDROMO TELIKA (EXW AMFIVOLIES PANW SE AYTO....) ESEIS OI GYNAIKES PANTWS POTE DE KANETE TO PRWTO VHMA AN DEN TO KANOUME EMEIS, PANTA PREPEI NA TH PEFTOYME EMEIS KAI NA KSEKINAME KATI, DE GINETAI ALLIWS KAI TO POLY POLY MOIRAZETE KAI KAMIA XYLOPITA STO TELOS ETSI GIA NA FANEI OTI YPARXOYN KAI SKLHRES GOMENES ;-) .MHPWS TELIKA OLA AYTA EXOYN NA KANOYN ME ANASFALIES?. FYSIKA DEN YPONOW KATI GIA SENA APLA MILAW GENIKA PANW SE AYTO POU ANEFERES...KAI FYSIKA SYMFWNW STO OTI OI SXESEIS TWN ANTHRWPWN PANE APO TO KAKO STO XEIROTERO?? TO SIGOYRO EINAI OTI YPARXEI TROMERH ELEIPSH EPIKOINWNIAS.
PANTWS OSA LENE TA MATIA KAMIA FORA DE TO LENE OUTE 100.000 LEKSEIS ;-)

VEVAIA AYTO DEN EXEI NA KANEI ME TO PERISTATIKO POY ANEFERA...TO OTI DE THS MILHSA PISTEYW OTI EINAI PLHRWS KATANOHTO SE AYTO POU EVALA STO FORUM. APLA PAGWSA...HTAN YPEROXH TI NA KANOYME DHLADH TWRA??? :p MAKARI NA MH MOU KSANATYXEI.... (OUST!! MAKRIA APO MAS :p:p )

Atma

Παράθεση από: "Jake_E_Lee"PRWTA APO OLA DE ME APASXOLOUSE AN H KOPELA EIXE GOMENO ALLO HTAN TO THEMA....

ALLA  TRISTANA MOY, MIAS KAI ANAFERESE SE SYNDROMO THS EPOXHS TO OPOIO DE KSERW AN EXEI NA KANEI ME SYNDROMO TELIKA (EXW AMFIVOLIES PANW SE AYTO....) ESEIS OI GYNAIKES PANTWS POTE DE KANETE TO PRWTO VHMA AN DEN TO KANOUME EMEIS, PANTA PREPEI NA TH PEFTOYME EMEIS KAI NA KSEKINAME KATI, DE GINETAI ALLIWS KAI TO POLY POLY MOIRAZETE KAI KAMIA XYLOPITA STO TELOS ETSI GIA NA FANEI OTI YPARXOYN KAI SKLHRES GOMENES ;-) .MHPWS TELIKA OLA AYTA EXOYN NA KANOYN ME ANASFALIES?. FYSIKA DEN YPONOW KATI GIA SENA APLA MILAW GENIKA PANW SE AYTO POU ANEFERES...KAI FYSIKA SYMFWNW STO OTI OI SXESEIS TWN ANTHRWPWN PANE APO TO KAKO STO XEIROTERO?? TO SIGOYRO EINAI OTI YPARXEI TROMERH ELEIPSH EPIKOINWNIAS.
PANTWS OSA LENE TA MATIA KAMIA FORA DE TO LENE OUTE 100.000 LEKSEIS ;-)

VEVAIA AYTO DEN EXEI NA KANEI ME TO PERISTATIKO POY ANEFERA...TO OTI DE THS MILHSA PISTEYW OTI EINAI PLHRWS KATANOHTO SE AYTO POU EVALA STO FORUM. APLA PAGWSA...HTAN YPEROXH TI NA KANOYME DHLADH TWRA??? :p MAKARI NA MH MOU KSANATYXEI.... (OUST!! MAKRIA APO MAS :p:p )

Σε κανα δυο προτασεις σου θελω να σταθω..
η λεξη γκομενα με ενοχλει ως λεξη απλα για να μην παρεξηγηθουμε παλι. Οι καιροι εχουν αλλαξει. Καποτε η κοπελια περιμενε τον ιπποτη της, τωρα οχι πια μπορει να τον αναζητησει η ιδια, ας πω οτι στο παιχνιδι καμακι εχουμε μια ισοτητα...Την χυλοπιτα θα την δωσει οταν αυτος που θα την πλησιασει δεν θα τηρει τις προσδοκιες της Το ιδιο συμβαινει και με σας και ειναι σεβαστο και δεκτο...

Υστερα απο ολο αυτο αν σου ξανατυχει ειμαι σιγουρη οτι θα την πλησιασεις.

Anonymous

Λοιπόν δεν καταλάβατε το βαθύτερο πνεύμα των γεγονότων που αναφέρει ο Jake (τρισβλάξ)

Πήγε στο μαγαζί με παρέα
Είδε ένα χαριτωμένο κορίτσι (γκόμενα ξεγκόμενα, πιπίνι ξεπιπίνι, δεν έχει σημασία)

Το εν λόγο κοριτσάκι του τα ρίχνε επί μια ώρα και ο τρισβλάξ τα έκανε μαντάρα

Όχι μόνο τα έκανε μαντάρα αλλά μετά άρχισε να γκαζώνει στην μηχανί του και να λέει το αυτονόητο........... ]( μα πόσο βλάκας είμαι… … {μ… ς έλεγε αλλά ας μι το κάνουμε θέμα τώρα})[/i]

Και όχι μόνο αυτό αλλά τώρα θέλει να χτυπάμε καφέδες και μπίρες στο μαγαζί μπας και το ξαναπετύχει......... :twisted:

Λοιπόν οποίος βρει την κοντούλα ξανθούλα και ομορφούλα ας ρίξει σύρμα εδώ να ξεμπερδεύουμε διότι πολύ μας ζάλισε τον έρωτα............. :roll:

Χαρακτηριστικό για να την γνωρίσετε είναι ότι πρέπει να είναι κακόγουστη και μαζόχα για να κάνει τα γλυκά μάτια στον τρισβλάξ

(αλλά θα πρέπει να είναι και πολύ τσαχπίνα για να τον σαγηνέψει τόσο….{διότι τρισβλάξ είναι. κακόγουστος όμως όχι.............. :wink: })

:shock:

Jake_E_Lee

Eytyxws pou exw kai to Kwsta na me anevazei psyxologika telika....

Re giozh Kwsta afou kai sena se trwei o popos sou gia kafe sto Taj Mahal mh mas ta les toso xontra, de kanei....

Loipon etoimasou gia kafedaki th Kyriakh se exw kleisei apo twra lemeeee!!! :P:P

Anonymous

Μια βραδιά στο λούκι (Ταζ Μαχαλ)

Προχτές εκεί που τα 'πινα με κάποιο κολλητό μου
κοιτώ και βλέπω πίσω μου δυο μάτια δυο ματάκια
γυρίζω στον δικό μου, ο τύπος μου, Νικόλα
και μένα, μ' απαντάει, και εκεί αρχίσαν όλα

Εγώ αυτοσυγκεντρώθηκα για να την μαγνητίσω
αυτά είναι κόλπα ζόρικα που κάνουν στην Ινδία
αλήθεια σας το λέω, απότυχα τελείως
δε μου 'δινε καμία, μα καμία σημασία.

Οπως καταλαβαίνετε δε μ' έπαιρνε καθόλου
αλλά εξακολούθησα ερήμην να κοιτάω
ο φίλος μου εγκρίνιαζε, βρε Χάρη, σου μιλάω
για πες μου, σε κοιτάει; καθόλου τ' απαντάω

Σε μια στιγμή το βλέμα της πλανήθηκε στο χώρο
κι απάνω μου σταμάτησε σαν κάτι να ζητούσε
ταράχτηκα και σκέφτηκα, Θεέ μου, εμένανε κοιτάει
όμως εκείνη κοίταγε να βρει τον σερβιτόρο

Βοήθεια, Χριστανοί, κοντεύω να φλιπάρω
εγώ για κείνη χάνομαι και κείνη ούτε με ξέρει
αχ, να 'μουνα αεράκι, καπνός από τσιγάρο
στα στήθια της να μπαίνω και κείνη ας μη με θέλει

Βοήθεια, Χριστανοί, κοντεύω να φλιπάρω
ζηλεύω όποιον της μιλά και όποιον την κοιτάει
μα πιο πολύ ζηλεύω εκείνον π' αγαπάει
σαν τρέμει το κορμάκι της και σαν λιγοθυμάει

Στο αφιερώνω εξαιρετικά Jake

:shock:

Jake_E_Lee

Kwsta eisai ligo ektos thematos alla de variesai... :P:P

snoopy

paidia pali akouw kafedaki xwris emena....kalaaaaa

tristana

Jake_E_Lee

H theia sou?????????? Ok th pantevomai kai an einai pantremenh pes ths na xwrhsei :P:P:P

tristana

Λοιπόν, "θείο" -καμία σχέση με τον Θίο-ντορ-πόρτα- πες μου πότε και πού
να σου την φέρω.  :twisted:

snoopy

Παράθεση από: "Aτμα"Σε κανα δυο προτασεις σου θελω να σταθω..
η λεξη γκομενα με ενοχλει ως λεξη απλα για να μην παρεξηγηθουμε παλι. Οι καιροι εχουν αλλαξει. Καποτε η κοπελια περιμενε τον ιπποτη της, τωρα οχι πια μπορει να τον αναζητησει η ιδια, ας πω οτι στο παιχνιδι καμακι εχουμε μια ισοτητα...Την χυλοπιτα θα την δωσει οταν αυτος που θα την πλησιασει δεν θα τηρει τις προσδοκιες της Το ιδιο συμβαινει και με σας και ειναι σεβαστο και δεκτο...

Υστερα απο ολο αυτο αν σου ξανατυχει ειμαι σιγουρη οτι θα την πλησιασεις.

8a sumfwnhsw me th Atma...lexh gomena.... :evil:
anyway...
gnwmh mou einai oti oi kopeles den einai wraio na thn peftoun stin psuxra.... flert nai...ekei na iparxei isothta.... giati alliwsk ai o allos pws 8a katalavei o kakomoirhs an 8a prepei na proxwrhsei h' oxi? alla sto 8ema poios na kanei to prwto vhma...pistevw oti merka pragmata prepei na meinoun ws exoun....

222 Επισκέπτες, 1 Χρήστης