Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 308
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 290
  • Total: 291
  • Leon

Ευχαριστώ...

Ξεκίνησε από tristana, Ιουνίου 06, 2006, 10:10:40 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

tristana

Δεν είχα ποτέ καμία αμφιβολία για την αγωγή σου, Ρία-Μαρία μου.
Εγώ πάλι ούτε πιάνο, ούτε κοντραμπάσο, ούτε καν φυσαρμόνικα δεν παίζω.
Η ΜάνιαΤ σήμερα έκλεισε ένα κομμωτήριο όπως άλλοι κλείνουν ένα μπαράκι!!! 'Εκαστος εφ ω ετάχθη... (Πήγε στις 8 και έφυγε στις 11.
Την δίνω στεγνά, ψυχρά και ανελέητα. Η κομμώτριά της ζήτησε επίδομα
νυχτερινής εργασίας! Να που η ΜανιαΤ φροντίζει για τους σκληρά εργαζόμενους, η δίμετρη!!  :twisted: )

See_Me

Τρις επειδή χθες έγραφα στο θέμα "χαρακτιρήστε τους" και μου έκανε αυτόματα reload και τα έχασα όλα...και σιχτήρισα....θα γράψω κάτι που έγραψα για σένα.

Tristana] Τι να πω? Μόνο που έχει γάτο που τον λένε Γλύκα-Γλύκα  :lol:  αρκεί :!:  :!:  Έχει φοβερό χιούμορ, λατρεύω όταν αυτοσαρκάζεται, τις αρέσουν ωραία σπορ, όταν έχει διάθεση γράφει πολύ αξιόλογα θέματα, δεν κωλώνει να μπαχαλεύει ακόμα και τα ίδια τα θεματά της. Αν μπορούσα να διαλέξω μια εικονική "θεία", σίγουρα θα ήταν αυτή :wink:  (δε μπορώ να πω μαμά, γιατί την έχουν προλάβει άλλοι). Χαίρομαι πολύ που σε "γνωρίζω" μέσα από το διαδίκτυο & μακάρι να παραμείνεις έτσι όπως σε έχω κρίνει ως τώρα :D  :D

(και στην τελική]

Enia

λολ σιμιδάκι! :D

πάντως αυτό με το κομμωτήριο το έχω κάνει κι εγώ... στην αγγλία, όταν είχα κάνει κοτσιδάκια... και ούτε ένα καφέ δε με είχαν κεράσει  :evil:
α, και δεν είχε τελειώσε σε μια μέρα!! με είχαν διώξει όπως όπως και είχα πάει και την επόμενη για το φινίρισμα... αξέχαστη εμπειρία... με παυσίπονα ήμουν, και ο πονοκέφαλος αμείωτος!!! τρεις μέρες πήρε μέχρι να τα συνηθίσω και να καταφέρω να κοιμηθώ ανθρώπινα!

Καλό ήταν αλλά δεν το ξανακάνω!

See_Me

Επίσης, με τη σειρά μου....να ευχαριστήσω.... (αρχίζω να τραυλίζω & να συγκινούμαι βαθύτατα)...

-ΤΗ ΘΕΑ ΦΥΣΗ ΠΟΥ ΜΕ ΕΦΤΙΑΞΕ ΑΠΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ & ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ΚΑΛΟΥΠΙ (μετά το έσπασε & ξαναγύρισε στην κηπουρική ]

barby

[size=24][/size]ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ

mourmouritsas

Maniat

SEEME, καλή η προσπάθεια αλλά ξέχασες να ευχαριστήσεις την ακαδημία και δε θα σε ξαναπροτείνουν  :P

Να ξέρετε πάντως 2 πράγματα.
1. με μάτιασε η τρις και το μανικιούρ (που έκανα με τις ώρες στο κομμωτήριο) μου χάλασε !
2. ό,τι γράφω στην υπογραφή μου γίνεται πραγματικότητα ! έγινα διάσπαρτο, έγινα βεριφάιντ, σήμερα έκανα στρηπτίζ και το επόμενο όπως ξέρετε είναι να γίνω τρισεκατομμυριούχα ! (μετά θα επιστρέψω στα πατζάρια)

πάω να γράψω τζόκερ

καληνύχτα

chriastina

Παράθεση από: "Maniat"Να ξέρετε πάντως 2 πράγματα.

2. ό,τι γράφω στην υπογραφή μου γίνεται πραγματικότητα ! έγινα διάσπαρτο, έγινα βεριφάιντ, σήμερα έκανα στρηπτίζ και το επόμενο όπως ξέρετε είναι να γίνω τρισεκατομμυριούχα ! (μετά θα επιστρέψω στα πατζάρια)

πάω να γράψω τζόκερ

καληνύχτα

:roll: πετάς ένα: "σήμερα έκανα στρηπτίζ" και μετά ένα "καληνύχτα".....
πού πααααααααας......?  :velo: για έλα εδώ αμέσως να μας τα πεις ΟΛΑ! :wink:

Maniat

α καλα....
φαντάσου να μην ήσουν και μπροστά δηλαδή !

kodikas

Τώρα τελευταία κάποιοι ερωτεύθηκαν, κάποιοι χώρισαν, κάποιοι είχαν μια εμπειρία αλλιώτικη,
κάποιοι κάνανε σκέψεις σπουδαίες, κάποιοι απογοητεύθηκαν, κάποιοι βαρέθηκαν..
Κάποιοι άλλοι κακιώσανε, κάποιοι γίνανε παρατρεχάμενοι, κάποιοι προσπαθήσανε να περπατήσουν σε δύο πεζοδρόμια ταυτόχρονα..

Δε λέω..
Γενικά ήταν ευχάριστη (τις περισσότερες φόρες) η διαδρομή.
Στο τέλος της όμως πάντα υπάρχει ο μαντρότοιχος κι αν δεν φρενάρεις, θα φας τα μούτρα σου.
Βέβαια τίποτα δεν είναι άσπρο ή μαύρο, όλα εξετάζονται στο ευρύτερο πλαίσιό τους
και πάντα υπάρχουν συνιστώσεις που κάνουν την διαφορά.

Να είστε καλά, οτι κι αν κάνετε..

spellbound

kuria

ευχαριστω το Θεο που δε με εκανε kodika και ετσι με λατρευουν ολες οι γυναικες...    :P  :P  :P
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

tristana

ΚΑΡΑΛΟΛ, ΚΥΡΙΑ!!!!!! ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ

*Αλλά δεν νομίζω ότι πάσχει ο 'Εμορφος!!! Στην ποδιά του (είναι και νοικοκύρης) σφάζονται νιες, γριές και ντεμί ντεμέκ χεχεχεχε*

kuria

[size=18]αρραβωνιαρα[/size] μη βλεπεις που κωλ_τριβομαστε με την ΤΡΙΣχαριτωμενη και  κρανιαζεσαι... μαζι της κανω μονο διανοητικο σεξ... η διμετρη σε πλατος κορμαρα μου ειναι αποκλειστικα δικη σου...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

tristana

Ας ευχαριστήσω, λοιπόν, την ΚΥΡΙΑ για το διανοητικούν!
('Ωστε έτσι λέγεται αυτό μέσα στο σπα με τα αρωματικά; Εντυπωσιάστηκα!)

290 Επισκέπτες, 1 Χρήστης