Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 289
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 241
  • Total: 241

Προξενιό οι Παίδαροι και οι κορασίδες (Νο1)

Ξεκίνησε από Anonymous, Ιουνίου 06, 2006, 11:41:57 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

PaidarosNo4

Παράθεση από: "kuria"η πρωτη μου ερωτηση τιμης ενεκεν στο Νο 4...

εχουμε συναντηθει οι δυο μας;

Δυστυχώς όχι αν και πολύ θα το ήθελα!

PaidarosNo6

Το μόνο που με ενοχλεί είναι ότι δεν θα συνεχίσω το παιχνίδι. Ευχαριστώ πολύ όσες ασχολήθηκαν μαζι μου. Οφείλω να ομολογήσω ότι το διασκέδασα αρκετά, αν και αποκαλύφθηκε για άλλη μία φορά η ανικανότητα μου να κρυφτώ επαρκώς.

Με εκτίμηση προς όλες...

Παππάς10.

isabella

ΠαράθεσηΜε το συμπάθειο δηλαδή ρε Στέλλα... αλλά με έκανες ρόμπα. Δηλαδή αν με ρώταγες από την αρχή πότε θα με εύρισκες????? Στο πρώτο 10λεπτο??? (κάτι σε Μπαρτσελόνα - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ένα πράγμα που είχαμε χάσει το ματσάκι πριν καν μπούμε).

Ναι λοιπόν, είμαι ο Παππάς 10. Η ερώτηση για την αγαπημένη μου πόλη ήταν αυτό που φοβόμουν περισότερο αφού είναι χαρακτηριστικό μου απόλυτο νομίζω. Αυτό σημαίνει ότι τώρα πρέπει να σε βγάλω για φαγητό????????

Τελικά είναι δύσκολο να κρυφτώ....

Ωραια, πάλι θα φαμε!!!! ]

SoFiA24

Παράθεση από: "PaidarosNo6"
Παράθεση από: "SoFiA24"
Παράθεση από: "PaidarosNo6"
Παράθεση από: "SoFiA24"[ :arrow: Ποιο είναι το αγαπημένο σου χρώμα ; [/b][/color]

Δεν μπορώ να πω κάποιο συγκεκριμένο. Μου αρέσουν συνδιασμοί χρωμάτων. Ανάλογα με την συναισθηματική μου κατάσταση νομίζω.  Το ξέρω ότι δεν σου απάντησα αλλά αυτό είναι η σωστή μου απάντηση.

Πολύ σουξέ έχεις βρε Aragorn ή μήπως να πω Pappas10 ;...Οχι τίποτα άλλο τις τρίχες της κεφαλής μου δεν τις έχω για πέταμα  ]

Ήταν επόμενο να με βρεις Σοφία. Πολλές ερωτήσεις έκανες.... παρά την προσπάθεια μου κάπου θα με τσάκωνες. Εδώ με βρήκε η Στέλλα με 2 απλές ερωτήσεις. Προσπάθησα - το ομολογώ - να σε παραπλανήσω, χωρίς όμως να πω ψέματα. Έβαζα ανθρώπους να κάνουν λογκ-ιν όταν εγώ δεν ήμουν μέσα αλλά....

Τελικά από κανέναν και καμία δεν μπορώ να κρυφτώ.

Να ξαναπώ οτι το επάγγελμά μου προϋποθέτει τις πολλές ερωτήσεις ; Επόμενο πάντως δεν ήταν τιποτα. Η Στελλίτσα δεν μπορώ να  ξέρω αν σε βρήκε από τις πρώτες δύο ερωτήσεις ή αν βοήθησαν λιγάκι εως πολύ και οι δικές μου  ]

Anonymous

και ναι..........
η Isabella με διαφορα στήθους (3 λεπτά διαφορα χρόνου) βρήκε πρώτη τον PaidaroNo6 ο οποιος είναι ο Pappas10

]http://img156.imageshack.us/img156/3641/907ps.gif[/img]

Υ.Γ.
Και συ  μουσίτσα παππά για να φτάσεις στο σημείο να χρησιμοποιείς ως επιχείρημα χαμένο αγώνα του Βάζελου κάτι μπαγάσικο θα έκανες....
Και σας έλεγα gmt μη πουλάτε την μπάλα με την μια. Να την κρατάτε λίγο όχι στο δευτερόλεπτο να σουτάρετε.
Εμείς είχαμε πει ταχτική ζώνη και οι κορασίδες παίζανε man του man
Με διαφορα 3 λεπτά σε βρήκαν δυο. `
Έτσι μου έρχεται να στις φορτώσω και τις δυο για να μάθεις να μη πουλάς την μπάλα...

Το έμπειρο μάτι του προξενητή μίλησε

[size=18]ο γέγονε ο μόραις[/size]

Anonymous

Παράθεση από: "xhmeia"Κωστακη αυτο που ρωτησε η ντεπουλα ?
αν βρω καποιον ενω δεν τον εχω ρωτησει
το λεω ? για οχι ?

όχι καλή μου δεν το λες.
παίζεις με αυτούς που έχεις διαλέξει και για να παίξεις και με άλλον πρέπει να ρήξεις έστω μερικές ερωτήσεις.

Pappas10

Παράθεση από: "KostasD33"και ναι..........
η Isabella με διαφορα στήθους (3 λεπτά διαφορα χρόνου) βρήκε πρώτη τον PaidaroNo6 ο οποιος είναι ο Pappas10

]http://img156.imageshack.us/img156/3641/907ps.gif[/img]

Υ.Γ.
Και συ  μουσίτσα παππά για να φτάσεις στο σημείο να χρησιμοποιείς ως επιχείρημα χαμένο αγώνα του Βάζελου κάτι μπαγάσικο θα έκανες....
Και σας έλεγα gmt μη πουλάτε την μπάλα με την μια. Να την κρατάτε λίγο όχι στο δευτερόλεπτο να σουτάρετε.
Εμείς είχαμε πει ταχτική ζώνη και οι κορασίδες παίζανε man του man
Με διαφορα 3 λεπτά σε βρήκαν δυο. `
Έτσι μου έρχεται να στις φορτώσω και τις δυο για να μάθεις να μη πουλάς την μπάλα...

Το έμπειρο μάτι του προξενητή μίλησε

[size=18]ο γέγονε ο μόραις[/size]

1on. Mwrh koufala to password den to allaksa... gi' auto hmoun eukolos stoxos... o,ti ferei kati pou 8ymizei ton akatonomasto den ginetai na mh bgei eksw apo to paixnidi nwris nwris... kai edw den eixa boh8eia apo th diaithsia.

2on. An kalyptei to site ta eksoda tou deipnou tote fortwse mou oses 8eleis... :p

Ta leme kwsth.... krima pou vghka toso nwris.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

Anonymous

Πολύ σουξέ ο ΒαζελοΠαππΑραγκον!!!
 ]

Anonymous

βρε καρα Βάζελε δεν έπιασες τον Διαιτητή (διότι δεν τα πιάνω με τίποτα) αλλα όλο και κάτι έπιασες.
Σε τα μαςςςς βρεεεεε.....

ίδια τα ματια του λαγού και ίδια της κουκουβάγιας?

και ..........
λοιπόν πλακα πλακα έχει μεγάλη πλακα η όλη πλακα

Παράθεση από: "Pappas10"2on. An kalyptei to site ta eksoda tou deipnou tote fortwse mou oses 8eleis... ]

Να γιατί είσαι βάζελος
Έχεις το κουσούρι του Βαρδινογιάννη
Ακόμα και το γήπεδο θες να σου πληρώσουν άλλοι
και μετά θέλετε να πάρετε και πρωτάθλημα.....

PaidarosNo3

Οκ Νο 3... Τώρα θέλω να μου απαντήσεις στο εξής...:

Θέλω να βάλεις σε μια σειρά προτίμησης τις έννοιες Φιλία, Διασκέδαση, Καριέρα, Μόρφωση, Οικογένεια, αιτιολογόντας τις επιλογές σου.

-------------------------------------------------------------------------------
1,οικογένεια  όλα   από κει  ξεκινάνε  από  εκεί  παίρνεις  την "αντροφησου"  πως  θα  βγείς   έξω στην κοινωνία,2  μόρφωση και  εδώ  οι  οικέγενεια  σου  σε  βοηθάει,  στο  τη  θα κανεις  και  μετά  εσύ  τον  εαυτό  σου..3  καριέρα όλα  ξεκινάνε  για  μένα  από  την  μόρφωση  που θα  έχεις   έτσι  πιστεύω εγώ,4   φιλια  ιερό πράγμα  για  μένα  άμα  έχεις  φίλους  καλους  σε  στηρίζουν πάντα  στις  δύσκολες  στιγμές  σου,  5 διασκέδαση ανάλογα  με  το χρόνο σου είναι  και  διασκεδασηκαι νομίζω,  εγώ...αυτά,,

PaidarosNo1

Παράθεση από: "Bijoux"ερώτηση για το Ν1 ]

Δεν το έχω εξελίξει τόσο ώστε να μπω σε καταδιώξεις,
αλλά όταν βγαίνει ο φετιχιστής από μέσα μου, φαντασιώνομαι αστραφτερά κοσμήματα
να ξεκουράζονται πάνω σε δωδεκάποντες γόβες που κοιτάζουν το γρασίδι ανάποδα,
παραδομένος στο άρωμα που αναδύει το κορμί της και αφημένος στο άγγιγμα μακριών νυχιών
που σκαλίζουν τα σημάδια τους πάνω μου..

PaidarosNo9

Γαυρίνα.....
Περνώ  πάντα  αυτό  που  μου  αρέσει  όταν  το  θέλω,  ποσο  μάλλον  όταν  μου  το  προσφέρουν   :D  :D

Αγαπημένη  μου  φράση?   δεν  έχω  κάποια  ,   μπορώ  να πω  όμως  πως  εγώ  αγαπημένες  λέξης  που  λέω  μονο σε  αγαπημένα μου πρόσωπα  και  είναι  ....ματάκια  μου  ,  καρδια  μου :oops:

Μου  αρέσουν  όλα  τα  ήδη  μουσικής  ανάλογα  με  την  διάθεση  που  έχω.Συνήθως  ακούω πιο πολύ  rock μουσική 8)  8)

xhmeia

αϊντε να ρωτηξω κατιτις κ εγω τα παλικαρια...........

[[size=24]b]Νο 4 και
Νο 10[/b][/size]
ιδιες ερωτησεις κ για τα δυο σας

1.Εχεις ενα αγαπημενο τραγουδι?
γραψε το παρακαλω πολυ  :P (ρεφραιν εστω)
2.Αγαπημενο ποιο? βουνο η θαλασσα ?
3.Το επαγγελμα σου εχει να κανει με υπολογιστη?
4.Εχουμε γνωριστει η οχι ?

LoVeDePy

Loipon lew na apoxwrisw kai egw apo to paixnidi..... exw kanei apo xtes kapoies erwtiseis ston paidaro No 4.... kai apantise se ola ektos apo ta dika mou erwtimata.... ginontai diakriseis..... kali synexeia .... ]

Anonymous

Παράθεση από: "PaidarosNo9"Γαυρίνα.....
Περνώ  πάντα  αυτό  που  μου  αρέσει  όταν  το  θέλω,  ποσο  μάλλον  όταν  μου  το  προσφέρουν   :D  :D

Αγαπημένη  μου  φράση?   δεν  έχω  κάποια  ,   μπορώ  να πω  όμως  πως  εγώ  αγαπημένες  λέξης  που  λέω  μονο σε  αγαπημένα μου πρόσωπα  και  είναι  ....ματάκια  μου  ,  καρδια  μου :oops:

Μου  αρέσουν  όλα  τα  ήδη  μουσικής  ανάλογα  με  την  διάθεση  που  έχω.Συνήθως  ακούω πιο πολύ  rock μουσική 8)  8)

Ευχαριστώ Νο9  ]

Επόμενες:
 ]

241 Επισκέπτες, 0 Χρήστες